instinct21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ομολογουμένως πολύ καλή τιμή. Ποιοτικά είναι μια χαρά τα Letv παντως.... fingerprint γιατι δεν εχει ενω είχε το παλιό;;; μεγάλο μείον για εμένα αυτό... όπως και η μπαταρία συγκριτικά με το xiaomi! μεγάλο το δίλημμα...
dali13gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αδερφέ μη με σκοτώνεις προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μην το πάρω Πέρα από την πλάκα, είναι όντως πολύ καλή η τιμή του για όποιον τον ψήνει (απλά δείτε λίγο στο απέναντι φόρουμ τι παίζει γιατί μερικές φορές διάβασα ανεβάζει θερμοκρασίες κλπ) Χαχαχαχαχα, άμα μπορείς παρ'το γιατί εγώ το θέλω και δεν μπορώ να το πάρω
leo066 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δεν έχει θέμα με την θερμοκρασία Αδερφέ μη με σκοτώνεις προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μην το πάρω Πέρα από την πλάκα, είναι όντως πολύ καλή η τιμή του για όποιον τον ψήνει (απλά δείτε λίγο στο απέναντι φόρουμ τι παίζει γιατί μερικές φορές διάβασα ανεβάζει θερμοκρασίες κλπ) αυτό είναι το παλιό, scanner έβαλε στο le 1s (x500) που δεν έχει σχέση με pro (x800) Ομολογουμένως πολύ καλή τιμή. Ποιοτικά είναι μια χαρά τα Letv παντως.... fingerprint γιατι δεν εχει ενω είχε το παλιό;;; μεγάλο μείον για εμένα αυτό... όπως και η μπαταρία συγκριτικά με το xiaomi! μεγάλο το δίλημμα... 1
vadergr Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και την ώρα που έγραφα μου ήρθε mail e-fox για 169,99€. http://www.efox-shop.com/letv-le1-pro-one-pro-qualcomm-snapdragon-810-20ghz-octa-core-55-zoll-2k-bildschirm-android-50-4g-g-305444?utm_source=st&utm_medium=email&utm_campaign=st160513 Γερμανικό site ?
dali13gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γερμανικό site ? Απ' όσο γνωρίζω είναι του γερμανική εκδοχή του Cοοlicοοl ή του Gearbest, ενός εκ των δύο.
forgotten Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 το πηρα σε χρυσο απο reportspam ειδομεν ,καιρος να δωσω και το galaxy s6 που αν και καλο δεν με βολεψε 1
vadergr Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Υπάρχει καπου οδηγος για αλλαγή ρομ σε ευρωπαικη ? Ειναι ευκολη η διαδικασία ?
kalampakas. Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Υπάρχει καπου οδηγος για αλλαγή ρομ σε ευρωπαικη ? Ειναι ευκολη η διαδικασία ? υπαρχει αν θυμαμαι καλα του ιταλου cuoco92 πληρης οδηγος και ρομ
led zeppelin Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Παιδιά προσοχή με το τηλέφωνο το πήρα για φιλαράκι και η ρομ δεν είναι αναβαθμίσιμη. Αν δε πας από το recovery να φλασάρεις το update το μαμείς τα πρέκια. Νο google play, no gmail, no contacts! Γι αυτό προσοχή, μόνο για ροοτ και φλας ρομ του Ιταλού. Κατά τ' αλλα μια χαρα τηλέφωνο ως hardware. 1
xristoslet Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγώ το έχω 4 μήνες, εχω βάλει του Ιταλού την rom και εχω σταματήσει να την αναβαθμίζω στην 8s(έχει βγει μέχρι 12s νομίζω). Ειμαι πολύ ευχαριστημένος, το wifi είναι μια χαρά, ίσος να είμαι από τους τυχερούς. Η θερμοκρασία είναι σε λογικά επίπεδα. Η μπαταρία μου κρατάει μιάμιση μέρα με wifi ανοικτό συνέχεια, καμιά 40αρια προγράμματα εγκατεστημένα και παίζω και κάποια 3d παιχνίδια. Δεν το συζητάω οτι δεν κολλάει με τίποτα... Το είχα πάρει 280ευρώ, σ' αυτά τα λεφτά το συνιστώ.
BrocasHelm Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και στο δεκάρικο πάνω αξίζει. Το σκεφτόμουν να το πάρω πριν κάνα τρίμηνο αλλά τελικά πήγα το μικρό αδερφάκι του, το Χ600. Καλά έκανα γιατί θα τα έκλαιγα τα λεφτά με την σημερινή προσφορά. Αν δείτε το γειτονικό φόρουμ, γενικά λένε πολύ καλά λόγια οι κάτοχοι. Πόσο μάλλον στα 170-180.
so93 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά, Ομολογουμένως πολύ καλή προσφορά!!Μαζί με το κουπονάκι CPK1505C η τιμή πέφτει άλλα 5$
zio10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παιδιά προσοχή με το τηλέφωνο το πήρα για φιλαράκι και η ρομ δεν είναι αναβαθμίσιμη. Αν δε πας από το recovery να φλασάρεις το update το μαμείς τα πρέκια. Νο google play, no gmail, no contacts! Γι αυτό προσοχή, μόνο για ροοτ και φλας ρομ του Ιταλού. Κατά τ' αλλα μια χαρα τηλέφωνο ως hardware. Χρήσιμες πληροφορίες! Για μένα απορρίπτεται...δεν μου αρέσουν τέτοια σκαλίσματα...
pittas Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παιδιά προσοχή με το τηλέφωνο το πήρα για φιλαράκι και η ρομ δεν είναι αναβαθμίσιμη. Αν δε πας από το recovery να φλασάρεις το update το μαμείς τα πρέκια. Νο google play, no gmail, no contacts! Γι αυτό προσοχή, μόνο για ροοτ και φλας ρομ του Ιταλού. Κατά τ' αλλα μια χαρα τηλέφωνο ως hardware.Απαπα....ο ορισμός της παραπληροφορησης.Η τιμή για αυτή τη συσκευή τα σπάει. Έχει περάσει απο τα χέρια μου και πέραν του digitizer το οποίο υστερούσε σε αίσθηση από Samsung το κινητό είναι Α Ψ Ο Γ Ο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα