Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μονος τροπος για να σου πουμε με σιγουρια ποια μητρικη ειναι καλη επιλογη για εσενα ειναι να ξερουμε γιατι δεν θα σε καλυπτει η Η170 Pro4SM και τι πιστευεις οτι εχουν παραπανω οι αλλες μητρικες που τις κανει να σε καλυπτουν.

απλά πιστεύω ότι η h170m pro4s μπορει να χρειαστεί αλλαγή σε ένα βάθος χρόνου, δε μπορώ να την εμπιστευτώ τόσο εύκολα. ίσως η απάντηση μου να μην ειναι και η πιο τεκμιριομένη αλλά απο αυτά που ξέρω απο υπολογιστές αυτο μπορώ να πω

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

απλά πιστεύω ότι η h170m pro4s μπορει να χρειαστεί αλλαγή σε ένα βάθος χρόνου, δε μπορώ να την εμπιστευτώ τόσο εύκολα. ίσως η απάντηση μου να μην ειναι και η πιο τεκμιριομένη αλλά απο αυτά που ξέρω απο υπολογιστές αυτο μπορώ να πω

Αλλαγη? για ποιο λογο? Εχει ψυκτρες στα VRM, solid πυκνωτες, καλης ποιοτητας PCB, καλη τροφοδοσια, δεν της λειπει τιποτα...

Δημοσ.

φιλε μου αν σε περνει να παρεις μητρικη επεξεργαστη μνημες και δισκο που ειναι τα βασικα...παρε και μια καλη μητρικη απο αυτες που προτειναμε σε ζ170 και αν σε περνει να χωσεις και το τροφοδοτικο μεσα...αλλιως οσο το συντομοτερο δυνατον...

αν δεν σε περνει τοτε παρε την απλη που σου προτεινουν και εισαι οκ...

επεξεργαστης εχει 210ε

40 πες η μνημες για αρχη...8γιγα μπορεις να αναβαθμισεις στο μελλον

δισκος κανα 65αρι αν πας σε σσδ ο ποιο φτηνος ας πουμε με 240γιγα..

ειμαστε στα 310-320

εχεις 130ε ακομα ως τα 450 που συζηταμε..

εγω θα επερνα την ακριβοτερη μητρικη και κατα προτιμηση την gigabyte που σου προτεινα

και μετα τροφοδοτικο ....οθονη ...και οτι αλλο τεσπα...

btw το κουτι σου το εψηνα πολυ καποτε...πολυ ωραιο...

και να στο πω και αλλιως για να τελειωνουμε..50ε θα βρεις αυριο μεθαυριο τσιμπας ενα τροφοδοτικο δεν ειναι ποια κανα τρελο ποσο...

αμα μπει η μητρικη ομως πανω μετα δε πεζει να την αλλαξεις..οποτε παρε κατι καλο τωρα για να σου μεινει και χρονια και ανα πασα στιγμη γουσταρεις βαζεις και κ και ι7 και οτι μνημες γουσταρεις κλπ...

Δημοσ.

και να στο πω και αλλιως για να τελειωνουμε..50ε θα βρεις αυριο μεθαυριο τσιμπας ενα τροφοδοτικο δεν ειναι ποια κανα τρελο ποσο...

αμα μπει η μητρικη ομως πανω μετα δε πεζει να την αλλαξεις..οποτε παρε κατι καλο τωρα για να σου μεινει και χρονια και ανα πασα στιγμη γουσταρεις βαζεις και κ και ι7 και οτι μνημες γουσταρεις κλπ...

συμφωνώ με τη λογική σου και μάλλον κατι τέτοιο θα ακολουθήσω. ευχαριστω :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...