Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,πριν κάποια χρόνια είχα αγοράσει 2 πληκτρολόγια sidewinder x6 ένα για το pc μου και ένα για του πατέρα μου,έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το πληκτρολόγια εκτός από κάποια θέματα ghosting που ήταν φανερά από την αρχή λόγω hardware. Για κάποιο διάστημα σταμάτησα να παίζω games και τώρα που ξαναρχίσα τα fps δεν μπορώ να κάνω jump και να προχωράω μπροστά δηλαδή χρήση w+spacemar πατημένα μαζί.Αυτον τον καιρό δεν μπορώ να δοκιμάσω το άλλο πληκτρολόγιο για αυτό τον λόγω κιόλας ψάχνομαι να δω μήπως είναι θέμα software η κάτι αλλο,σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Έχει να κάνει με το key roll over που στα πληκτρολόγια μεμβράνης είναι το ανώτερο μέχρι 4KRO. Δε γνωρίζω εγώ τρόπο μέσω κάποιου software να σε βοηθήσω. Επίσης να ξέρεις πως ο συνδυασμός W+shift+space αναγνωρίζεται σαν macro σε κάποια πληκτρολόγια και για αυτό ίσως να μη παίζει.

Αν αντί για wasd παίξεις με τα βελάκια δεξιά πάλι το κάνει;

• Like 1
Δημοσ.

Xristara αν πατήσεις w και spacebar μέσα σε κάποιο game πηδαει ο χαρακτήρας?Το θέμα είναι απλά σε αυτό τον συνδυασμό τον δύο κουμπιών wκαιspacebar μαζί. Θα δοκιμάσω με τα βελάκια μόλις ανοίξω το pc

Δημοσ.

Xristara αν πατήσεις w και spacebar μέσα σε κάποιο game πηδαει ο χαρακτήρας?Το θέμα είναι απλά σε αυτό τον συνδυασμό τον δύο κουμπιών wκαιspacebar μαζί. Θα δοκιμάσω με τα βελάκια μόλις ανοίξω το pc

1000% στο λεω γιατι παιζω battlefield(3,4) χρόνια με το συγκεκριμένο.

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ειναι στα τελευταία του.

δοκίμασέ το σε άλλο σύστημα και δοκίμασε και το αλλο Χ6 στο συστημα του πατέρα να δεις αν μπορείς να κάνεις το ιδιο πράγμα εκει πέρα.

Δημοσ.

Ωραία φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα ότι τα παίζει βέβαια είναι πολύ βολικό keyboard θα δω τι θα κάνω αλλά περίεργο να μην δουλεύει μόνο ο συγκεκριμένος συνδυασμός κουμπιών οποίος έχει καμία άλλη ιδέα μήπως παίζει κάνα θέμα άλλο ας πει :-(

Δημοσ.

δοκίμασε να το συνδέσεις κατευθείαν πίσω στον πύργο σε usb 2.0 θύρα.

επίσης ρίχτου και ένα καθάρισμα.εγώ το δουλεύω εδώ και χρόνια (7-8 χρόνια εάν θυμάμαι καλά, καθημερινά) και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Μια φορά τον χρόνο όμως το κάνω βίδες και του καθαρίζω τα πάντα. κουμπιά, επαφές , ροοστάτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...