MaxLucio Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπέρα,πριν κάποια χρόνια είχα αγοράσει 2 πληκτρολόγια sidewinder x6 ένα για το pc μου και ένα για του πατέρα μου,έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το πληκτρολόγια εκτός από κάποια θέματα ghosting που ήταν φανερά από την αρχή λόγω hardware. Για κάποιο διάστημα σταμάτησα να παίζω games και τώρα που ξαναρχίσα τα fps δεν μπορώ να κάνω jump και να προχωράω μπροστά δηλαδή χρήση w+spacemar πατημένα μαζί.Αυτον τον καιρό δεν μπορώ να δοκιμάσω το άλλο πληκτρολόγιο για αυτό τον λόγω κιόλας ψάχνομαι να δω μήπως είναι θέμα software η κάτι αλλο,σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχει να κάνει με το key roll over που στα πληκτρολόγια μεμβράνης είναι το ανώτερο μέχρι 4KRO. Δε γνωρίζω εγώ τρόπο μέσω κάποιου software να σε βοηθήσω. Επίσης να ξέρεις πως ο συνδυασμός W+shift+space αναγνωρίζεται σαν macro σε κάποια πληκτρολόγια και για αυτό ίσως να μη παίζει. Αν αντί για wasd παίξεις με τα βελάκια δεξιά πάλι το κάνει; 1
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 100% δεν έχω πρόβλημα με πατημένα w+shift+space. 1
MaxLucio Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Xristara αν πατήσεις w και spacebar μέσα σε κάποιο game πηδαει ο χαρακτήρας?Το θέμα είναι απλά σε αυτό τον συνδυασμό τον δύο κουμπιών wκαιspacebar μαζί. Θα δοκιμάσω με τα βελάκια μόλις ανοίξω το pc
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Xristara αν πατήσεις w και spacebar μέσα σε κάποιο game πηδαει ο χαρακτήρας?Το θέμα είναι απλά σε αυτό τον συνδυασμό τον δύο κουμπιών wκαιspacebar μαζί. Θα δοκιμάσω με τα βελάκια μόλις ανοίξω το pc 1000% στο λεω γιατι παιζω battlefield(3,4) χρόνια με το συγκεκριμένο. 1
MaxLucio Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχεις καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ?
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ειναι στα τελευταία του. δοκίμασέ το σε άλλο σύστημα και δοκίμασε και το αλλο Χ6 στο συστημα του πατέρα να δεις αν μπορείς να κάνεις το ιδιο πράγμα εκει πέρα.
MaxLucio Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ωραία φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα ότι τα παίζει βέβαια είναι πολύ βολικό keyboard θα δω τι θα κάνω αλλά περίεργο να μην δουλεύει μόνο ο συγκεκριμένος συνδυασμός κουμπιών οποίος έχει καμία άλλη ιδέα μήπως παίζει κάνα θέμα άλλο ας πει
babinosman Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 δοκίμασε να το συνδέσεις κατευθείαν πίσω στον πύργο σε usb 2.0 θύρα. επίσης ρίχτου και ένα καθάρισμα.εγώ το δουλεύω εδώ και χρόνια (7-8 χρόνια εάν θυμάμαι καλά, καθημερινά) και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Μια φορά τον χρόνο όμως το κάνω βίδες και του καθαρίζω τα πάντα. κουμπιά, επαφές , ροοστάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα