mr.angelos Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ετσι οπως ειναι μεσα στο κουτι βγαλε ολες τις βιδες απο την ακρη που ειναι η καρτα δικτυου. επισης βγαλε και το back panel. κατι μου λεει πως απο το λιγο στριψιμο που γινεται με backpanel Και βιδες δημιουργησε προβλημα εκει και κανει τα νουμερα. οπως και να εχει η μητρηκη πρεπει να παει στην εγγυηση γιατι θα στο βγαλει το προβλημα απορια εχω βγαλει το αυτοκολιτο με το σειριακο της mobo και το κολησα στο κουτι το γραφει αυτο στο χαρτι που μου δοσαν στο service υπαρχει περιπτωσει να ακυρωθει η εγγυηση?
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν νομιζω φιλε μου αλλα και να σου το πουν αυτο, το πολυ πολυ να το ξεκολλησεις και να τους το πας.Παντως νομιζω οτι θα σου πουν οτι η μητρικη ειναι μια χαρα και οτι κατι βραχυκυκλωνει στο κουτι σου.Μην σου πουν κιολας να παρεις αλλο κουτι..Οταν βιδωνεις την μητρικη στο κουτι, πιθανο ειναι καπου να λυγιζει λιγο και η΄ να βραχυκυκλωνει καπου η΄ καποια κολληση στο pcb οριακα να "παιζει" και οταν την εχεις εκτος κουτιου ελευθερη να ειναι οκ..
mr.angelos Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν νομιζω φιλε μου αλλα και να σου το πουν αυτο, το πολυ πολυ να το ξεκολλησεις και να τους το πας.Παντως νομιζω οτι θα σου πουν οτι η μητρικη ειναι μια χαρα και οτι κατι βραχυκυκλωνει στο κουτι σου.Μην σου πουν κιολας να παρεις αλλο κουτι..Οταν βιδωνεις την μητρικη στο κουτι, πιθανο ειναι καπου να λυγιζει λιγο και η΄ να βραχυκυκλωνει καπου η΄ καποια κολληση στο pcb οριακα να "παιζει" και οταν την εχεις εκτος κουτιου ελευθερη να ειναι οκ..αν γι αν γινει ετσι θα παρω αλλο κουτι δεν εχω προβλημα αλλα λογικα θα εχει κακη επαφη οταν αγγιζα το eth controller εκανε ενα τριξιμο που λογικα θα ευθινοταν τελος παντον αν υπαρχει αλλο θεμα θα το αναφερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα