Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά ο τύπος έχει φάει σκάλωμα με τα 10 γιατί νομίζει ότι αυτά προκάλεσαν το πρόβλημα, τεσπα, κάτσε να ρθει στα χέρια μου και βλέπουμε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρελαβα το λαπτοπι λοιπον,

τελικα ηταν τζιτζι, σαν καινουργιο, αδουλευτο εντελως, εκανα ενα scan με malwarebytes, δεν βρηκε κατι,

ο τυπος οπως σας εγραψα ομως ηθελε να γινει "οπως ηταν πριν",

ξεκινωντας να σκεφτομαι τι μπορει να εννοει του εβαλα το start menu, οπως ηταν στο windows 7 (που ειχε πριν),

αλλα μαλλον εννοουσε chrome/firefox/email,

το "παραξενο" ειναι οτι αυτα του τα ειχα κανει και την προηγουμενη φορα (στα windows 7),

εφοσον εκανε αναβαθμιση οπως λεει, πως σβηστηκαν;

τεσπα, το email με κατι κωδικους σε κατι κ@λοχαρτακια που εδωσε δεν καταφερα να το επαναφερω,

οποτε του εφτιαξα νεο, μ αρεσει που το gmail ηθελε επαληθευση μεσω κινητου, το εδωσα το κιν 2-3 φορες,

αλλα sms δεν ηρθε ποτε, τεσπα, ευτυχως που υπαρχει και το κολπακι και φτιαχνεις μεσω android,

χωρις να ζηταει τηλ

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια παρεμφερη ερωτηση?

Σε ενα συστημα με amd e1 (ή κατι τετοιο), με 4gb ram, με 64αρια 8.1 και (32αρη φανταζομαι) chrome, ειναι ενας χρηστης που παιζει τα σαπια παιχνιδια του fb. Αυτα τα γνωστα που ειναι σε flash και σερνονται περισσοτερο και απο κανονικα παιχνιδια με απαιτησεις. Αλλα παραδοξως δεν κολλαγε κανενα!

Εκανε αναβαθμηση σε 10 μονος του και την επομενη μερα παραπονεθηκε πως του κολλανε! Εκανε φορματ, εβαλε και τα 64αρια 10 απο την αρχη, και 64αρη chrome αυτη τη φορα μετα απο δικη μου παραινεση, παλι κολλανε. Ξαναεκανε φορματ, ξαναβαλε τα 8.1 και τον 64αρη chrome, αλλα και παλι κολλανε! Εβγαλε τον 64αρη, εβαλε τον 32αρη, αλλα ακομα κολλανε!

Τι στην ευχη μπορει να ειναι? Εννοειται πως περαστηκανε ολοι οι τελευταιοι drivers, ακομα και για την gpu. Επισης δοκιμαστηκε καθε πιθανος συνδιασμος ανοιχτου/κλειστου hardware acceleration στον chrome και στο flash.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...