patrickdrd Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 μου σκασε ο πιο θεοασχετος χρηστης ολων των εποχων...τον οποιο σιγα μην αναλαμβανα, αλλα... βλακειες του αδερφου μου... τεσπατου θεοασχετου χρηστη λοιπον περσυ καποια στιγμη του σκασε μηνυμα να αναβαθμισει σε 10 καιεπειδη ως ειθισται οι χρηστες πατανε "yes" οταν τους ρωτησεις κατι, την εκανε,απο περσυ το καλοκαιρι λοιπον μας τα χει σπασει κοινως οτι το laptop σερνεται,οτι εκανε μλκια και ειναι βαρυ το νεο λειτουργικο κλπ, κλπ και θελει τωρα rollback σε windows 8, @@ λεω εγω, καθαρισμα θα θελει γιατι οπως ειπαμε, προφανως καιμπηκε οπου να ναι και θα χει κολλησει σε τοσο καιρο... την μανα του και τον πατερα του,αρα εχουμε και λεμε:malwarebytes scan; κατι αλλο για scan για τετοιες περιπτωσεις; hitman;κανα portable antivirus για τετοιες δουλειες;
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 μου σκασε ο πιο θεοασχετος χρηστης ολων των εποχων... τον οποιο σιγα μην αναλαμβανα, αλλα... βλακειες του αδερφου μου... τεσπα του θεοασχετου χρηστη λοιπον περσυ καποια στιγμη του σκασε μηνυμα να αναβαθμισει σε 10 και επειδη ως ειθισται οι χρηστες πατανε "yes" οταν τους ρωτησεις κατι, την εκανε, απο περσυ το καλοκαιρι λοιπον μας τα χει σπασει κοινως οτι το laptop σερνεται, οτι εκανε μλκια και ειναι βαρυ το νεο λειτουργικο κλπ, κλπ και θελει τωρα rollback σε windows 8, @@ λεω εγω, καθαρισμα θα θελει γιατι οπως ειπαμε, προφανως και μπηκε οπου να ναι και θα χει κολλησει σε τοσο καιρο... την μανα του και τον πατερα του, αρα εχουμε και λεμε: malwarebytes scan; κατι αλλο για scan για τετοιες περιπτωσεις; hitman; κανα portable antivirus για τετοιες δουλειες; φορματ και περασμα windows... 3
Demon Lord Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αν είναι θεοάσχετος ο χρήστης φίλε μου αλλά αν και εσύ ασχολιόσουν πραγματικά θα ήξερες ότι πάρα πολλά λάπτοπ αντιμετωπίζουν προβλήματα performance μετά το update, τα οποία με ένα clean install εξαφανίζονται. Έχω δει 2-3 λάπτοπ με τέτοιο πρόβλημα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σκουπίδι να κολλάνε μετά από αναβάθμιση από 8,1 σε 10 με το γνωστό update. 4
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δεν ασχολουμαι φιλε ουτε με laptop, ουτε με αναβαθμισεις, το δικο μου εχει γνησια windows 8.1 και δεν το αναβαθμιζω, ενας απλος προγραμματιστακος ειμαι, απλα οι ασχετοι λενε "ξερεις απο υπολογιστες" οποτε οτι κι αν τους σκασει στο κεφαλι, σε σενα θα το πεταξουν anyway, καλη η λυση σας για format & clean install (ακομα καλυτερη η επαναφορα σε εργοστασιακες θα ελεγα, που να βρω win 8, και τι; σπασμενα; αφου ειχε oem, πως τα λενε...), αλλα ποιον τον ακουει μετα που θα σκουζει για το"πως θα μπω ιντερνετ;;;; ουαααααααααααα" για backup δεν το συζηταμε καν... αλλα ακομα και το ιντερνετ εφαγαν κι εγω δεν ξερω ποσες ωρες ενας γνωστος του κι ο αδερφος μου μεχρι να του το στησουν, αλλοι ασχετοι κι αυτοι βεβαια, αλλα ετσι ειναι, αμα ο αλλος δεν γουσταρει να πληρωσει 10 ευρω π.χ. για να κανει την δουλεια του ενας επαγγελματιας σε 5 λεπτα (αν ειναι βεβαια επαγγελματιας γιατι υπαρχουν κι ασχετοι που το παιζουν τεχνικοι και εγω ξερω περισσοτερα απ αυτους, τεσπα), προτιμαει να παιδευεται και να αγγαρευει τον εναν και τον αλλον... τεσπα again, αυτους λυπαμαι ρε παιδια που θα τρεχουν σπιτι του να του στησουν ολα αυτα... εκτος αν εχει κανείς τροπο να παρουμε τις ρυθμισεις του και να τις περασουμε μετα το φορματ
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 χαχαχα σιγα μην πληρωσει, αν ηταν να πληρωσει δεν θα εφτανε σε μενα
alx301 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πες απλά οτι προσπάθησες τα πάντα, αλλά δεν κατάφερες να το φτιάξεις και ησυχασες 1
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ειναι ζορικο το θεμα και θα μπλεξουμε, εγω τα ειπα τ αλλουνου απο παλιοτερα, αλλα δεν ακουει γμτ... Έχω δει 2-3 λάπτοπ με τέτοιο πρόβλημα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σκουπίδι να κολλάνε μετά από αναβάθμιση από 8,1 σε 10 με το γνωστό update. αμα ειναι αυτη η περιπτωση (που δεν ηξερα οτι υπηρχε, τ ομολογω...) την μαμησαμε... αμα δεν ξερει ο αλλος νομιζει οτι ειναι piece of cake, αλλα να κατσω να φαω ολο το σ/κ γι αυτη την μπουρδα δεν παιζει...
Demon Lord Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δε θα μπλέξετε καθόλου φίλε μου. Κατεβάζεις αυτό το εργαλείο της microsoft https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10, φτιάχνεις ένα bootable usb με windows 10 και κάνεις φορμάτ κανονικά και ωραία. Μετά είτε θα ενεργοποιηθούν τα windows από το bios αυτόματα (το πιο πιθανό), είτε θα βάλεις εσύ τον κωδικό. Αν το λάπτοπ δεν έχει αυτοκόλλητο με κωδικό (και με δεδομένο ότι δεν το ξεκόλλησε κάποιος φυσικά), κατά 99% ισχύει η πρώτη περίπτωση. Άμα θες, με ένα 60άρι αναλαμβάνω φορμάτ, εγκατάσταση drivers και πέρασμα τυχών προγραμμάτων (με +20€ κάνω και backup)
bromiaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αν είναι θεοάσχετος ο χρήστης φίλε μου αλλά αν και εσύ ασχολιόσουν πραγματικά θα ήξερες ότι πάρα πολλά λάπτοπ αντιμετωπίζουν προβλήματα performance μετά το update, τα οποία με ένα clean install εξαφανίζονται. δεν ασχολουμαι φιλε ουτε με laptop, ουτε με αναβαθμισεις, το δικο μου εχει γνησια windows 8.1 και δεν το αναβαθμιζω, ενας απλος προγραμματιστακος ειμαι, απλα οι ασχετοι λενε "ξερεις απο υπολογιστες" οποτε οτι κι αν τους σκασει στο κεφαλι, σε σενα θα το πεταξουν ειναι ζορικο το θεμα και θα μπλεξουμε, εγω τα ειπα τ αλλουνου απο παλιοτερα, αλλα δεν ακουει γμτ... αμα ειναι αυτη η περιπτωση (που δεν ηξερα οτι υπηρχε, τ ομολογω...) την μαμησαμε... αμα δεν ξερει ο αλλος νομιζει οτι ειναι piece of cake, αλλα να κατσω να φαω ολο το σ/κ γι αυτη την μπουρδα δεν παιζει... Μήπως ο χρήστης Demon Lord έχει δίκιο και είσαι το ίδιο άσχετος με τον «θεοάσχετο χρήστη» που κράζεις? Γιατί η λύση που σου δόθηκε είναι να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση των win10 (max 2 ωρες) και εσύ σκούζεις λες και σου ζήτησαν να σκάψεις 15 στρέμματα χωράφι ντάλα μεσημέρι… Αν δεν γνωρίζεις πώς να το κάνεις και σου φαίνεται βουνό -αν και προγραμματιστής- μπορούμε να σε βοηθήσουμε βήμα βήμα. Εντελώς φιλικά στο λέω 1
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 οκ φίλε βρωμιάρη, σ'ευχαριστώ, αλλά ο χρήστης δεν θέλει Windows 10, αλλά να γίνει όπως ήταν πριν, άρα ευελπιστώ σε εργοστασιακές
bromiaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Άμα θες, με ένα 60άρι αναλαμβάνω φορμάτ, εγκατάσταση drivers και πέρασμα τυχών προγραμμάτων (με +20€ κάνω και backup) Πανάκριβος είσαι σύντροφε εν καιρώ κρίσης!!!!! 80 ευρώ και μαύρα? Με τα μισά αναλαμβάνω εγώ! καλη η λυση σας για format & clean install (ακομα καλυτερη η επαναφορα σε εργοστασιακες θα ελεγα, που να βρω win 8, και τι; σπασμενα; αφου ειχε oem, πως τα λενε...), Τι εννοείς που θα βρεις τα 8αρια ?? Τόσο δύσκολο είναι να κατεβάσεις το αυθεντικό νόμιμο iso από την Microsoft και να του τα περάσεις? Πχ link 1
patrickdrd Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ευχαριστω, θα ψαχτω σε πρωτη φαση μπας και το φερω στις εργοστασιακες, με windows το ειχε παρει, αλλα δεν ειμαι σιγουρος πια, ισως ειχε 7αρια, πολυ καλυτερη λυση αυτη, γιατι σ αυτη που γραφεις εσυ αντε βρες drivers κλπ... δεν ειναι θεμα ασχετοσυνης, απλα τα βαριεμαι αυτα, οπως βαριεμαι και το hardware, γι αυτο και στο δικο μου παιρνω backup καθε μηνα για να χω το κεφαλι μου ησυχο
jimakos234 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ευχαριστω, θα ψαχτω σε πρωτη φαση μπας και το φερω στις εργοστασιακες, με windows το ειχε παρει, αλλα δεν ειμαι σιγουρος πια, ισως ειχε 7αρια, πολυ καλυτερη λυση αυτη, γιατι σ αυτη που γραφεις εσυ αντε βρες drivers κλπ... δεν ειναι θεμα ασχετοσυνης, απλα τα βαριεμαι αυτα, οπως βαριεμαι και το hardware, γι αυτο και στο δικο μου παιρνω backup καθε μηνα για να χω το κεφαλι μου ησυχο Σου είπε την λύση ένα παλικαρι πιο πάνω για να αποφύγεις το φορματ (που είναι όμως το πιο σωστό, καθώς θα καθαριστουν και σκουπίδια απο παλια windows/installs/registry setting) 1. ADWcleaner 2. μετά JRT (junkware removal tool) 3. Himatn-Combo Fix (οποιο απο τα 2 θες) 4. Και τέλος malware bites αλλίως παλευεις με το ιso απο microsoft Για win10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα