ZELOMOTH Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εννοεις σε θηκη με usb συνδεση και εξωτερικη τροφοδοσια να υποθεσω ε?Πολλα εχουμε δει και ακουσει και να σου πω την αληθεια κι εμενα κατι με τρωει για τους 4 δισκους χαλασμενοι ολοι..
dancer_69 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τι windows βάζεις? Οι δίσκοι που λες εμφανίζονται στο biοs? Το ότι τα windows δεν τους βλέπουν κατά την εγκατάσταση, δε σημαίνει ότι είναι χαλασμένοι ντε και καλά. Ίσως δεν έχουν drivers και χρειάζεται να εγκατασταθούν. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποια linux διανομή που είναι πιο φιλικές σε παλιό hardware.
geioannou Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τι windows βάζεις? Οι δίσκοι που λες εμφανίζονται στο biοs? Το ότι τα windows δεν τους βλέπουν κατά την εγκατάσταση, δε σημαίνει ότι είναι χαλασμένοι ντε και καλά. Ίσως δεν έχουν drivers και χρειάζεται να εγκατασταθούν. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποια linux διανομή που είναι πιο φιλικές σε παλιό hardware. ναι, αυτο εγινε. σε εναν εβαλα Linux και τα εγκατεστησε με επιτυχια. δεν ξερω και ηδη κουραστικα. στο μηχανημα εχω αλλον δισκο και δουλευει και θα το δωσω ετσι. τωρα σχετικα με τους δισκους αυτους δεν ξερω. οι 2 ειναι λιγο παλιοι και δεν ξερω ποσο χρησομοποιημενοι. μαλιστα ειναι και 80αριδες οποτε δεν λεει και τιποτα. οι αλλοι 2 ομως ειναι 500αριδες και εκει κριμα ειμαι. εαν εχετε να προτείνετε κατι συγκεκριμενο για να δω μπας δεν ειναι οτι ειναι off αλλα απλα ειναι κατι αλλο, με ευχαρίστηση να σας ακουσω.
Ghost007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 αν ηταν σε raid αναθεμα τωρα αν δεν εχει βγει η συστηχια απο πανω δε ξερω πως και αν σωζονται.. γιατι ειχα και εγω σε raid και τους ειχα βγαλει παω να τους δοκιμασω σε ενα μηχανημα τπτ... δεν υπαρχουν καν. ο ενας ουτε καν ανοιγε σε φαση να δωσει ρευμα... τους ξαναβαζω στο δικο μου κομπλε ολα... ε μετα εβγαλα τη συστηχια μπηκα μεσα τους φορμαρα κιολας ετοιμοι και ωραιοι...
geioannou Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 δεν εχω εμπειρια με ρειντ. αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε χαλια τα πραγματα μιας και τα μηχανηματα που ηταν επανω δεν υπαρχουν πια
dancer_69 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ούτε κι εγώ έχω εμπειρία με raid, αλλά το βλέπω αρκετά δύσκολο να μην μπορούν να διαμορφωθούν. Δοκίμασε και πάλι με κάποιο linux live cd/dvd ή και εγκατεστημένη διανομή, να χρησιμοποιήσεις το gparted(διαχειριστής δίσκων), και από εκεί(αν εμφανίζονται) να τους διαμορφώσεις. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και με το hiren's boot cd:http://www.hiren.info/pages/bootcd το οποίο έχει μια συλλογή από προγράμματα διαχείρισης και διαγνωστικών δίσκων, να δεις αν έχουν πρόβλημα ή να τους διαμορφώσεις. Γενικά, τo ότι δεν εμφανίζονται από τα windows την εγκατάστασή τους ή τον διαχειριστή δίσκων τους(που δεν είναι και ότι καλύτερο), δε σημαίνει ότι έχουν κάποιο σοβαρό και μη επιλύσιμο πρόβλημα.
geioannou Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 αρχικα θα τους κουμπωσω σε καποιο μηχανημα ισως σημερα κιολας και θα παιξω εκει να δω με ηρεμια τι γινεται. ο ενας λεω οτι ισως ειναι χαλασμενος γιατι που και που ακουγετε κατι. ο αλλος ομως ειναι οκ. θα δουμε/ οχι τιποτε αλλο αλλα εαν σώνονται ειναι 2X 500GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα