geioannou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 σε μηχανημα που μολις το εχω μονταρει, αναβει για 5 sec και μετα σβήνει και αναβει ξανα. δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει !!!! Gigabyte Motherboard H110M-S2PV Corsair PSU VS Series 450 W 80+ White VS450 HYPERX HX421C14FB/4 4GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY 2Χ CPU i3 6100 1
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 σε μηχανημα που μολις το εχω μονταρει, αναβει για 5 sec και μετα σβήνει και αναβει ξανα. δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει !!!! Ωραία και πως περιμένεις να σε βοηθήσει κάποιος αν δε δώσεις πληροφορίες; Ρε @Kinglucas τώρα όντως έκανες like; 2
geioannou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 να δωσω πληροφοριες αλλα ποιες ειναι αυτες που μπορει να βοηθανε αυτη την στιγμη που το πιο λογικο και πιθανο ειναι να ειναι κατι σχετικα με την συνδεσμολογια. εκτος εαν εχω πεσει στην περιπτωση να ειναι κατι ελλατοματικο απο μαμα. το μονο που παρατηρησα ειναι οτι εαν βγαλω τις μνημες κανει το ιδιο, αλλα ο χρονος που κανει το restart ειναι διπλασιος. Gigabyte Motherboard H110M-S2PV Corsair PSU VS Series 450 W 80+ White VS450 HYPERX HX421C14FB/4 4GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY 2Χ CPU i3 6100 οτι αλλο μπορει να βοηθησει ειμαι στην διαθεση σας μιας και καίγομαι ..... 1
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 να δωσω πληροφοριες αλλα ποιες ειναι αυτες που μπορει να βοηθανε αυτη την στιγμη που το πιο λογικο και πιθανο ειναι να ειναι κατι σχετικα με την συνδεσμολογια. εκτος εαν εχω πεσει στην περιπτωση να ειναι κατι ελλατοματικο απο μαμα. το μονο που παρατηρησα ειναι οτι εαν βγαλω τις μνημες κανει το ιδιο, αλλα ο χρονος που κανει το restart ειναι διπλασιος. Gigabyte Motherboard H110M-S2PV Corsair PSU VS Series 450 W 80+ White VS450 HYPERX HX421C14FB/4 4GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY 2Χ CPU i3 6100 οτι αλλο μπορει να βοηθησει ειμαι στην διαθεση σας μιας και καίγομαι ..... Τράβα μια φωτογραφία και ανέβασε μήπως δούμε κάτι
geioannou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 - το τροφοδοτικο το τσεκαρα βραχηκλυκλονοντας το ασπρο και το μαυρο. δουλευε χωρις διακοπη - το κουτι το αφησα ολο στην ακρη και τα καλωδιακια power on, power led κλπ κλπ τα αντικατεστησα με μια αλλη πλεξουδα που ειχα. συνεχιζει και κανει το ιδιο προαγμα που σημαίνει οτι οτι ειναι ΔΕΝ εχει να κανει με το κουτι. υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει τον επεξεργαστη ? τις φωτο τις δουλευω .......
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Επειδή η μητρική σου είναι Gigabyte και το έχω ξανά δει να συμβαίνει μπορεί απλά να χρειάζεται κάποιο BIOS update. edit: δοκίμασες να βραχυκυκλώσεις το power από τη μητρική μήπως είναι κολλημένο το power button και κλείνει και ανοίγει; 1
robin54 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 - το τροφοδοτικο το τσεκαρα βραχηκλυκλονοντας το ασπρο και το μαυρο. δουλευε χωρις διακοπη - το κουτι το αφησα ολο στην ακρη και τα καλωδιακια power on, power led κλπ κλπ τα αντικατεστησα με μια αλλη πλεξουδα που ειχα. συνεχιζει και κανει το ιδιο προαγμα που σημαίνει οτι οτι ειναι ΔΕΝ εχει να κανει με το κουτι. υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει τον επεξεργαστη ? τις φωτο τις δουλευω ....... Το οτι ξεκιναει το τροφοδοτικο σου, εκτος συνδεσης, δεν σημαινει οτι αντεχει το φορτιο. ειναι ο πρωτος υποπτος κα ι πρεπει να δοκιμασεις με ενα αλλο για να αποκλεισεις αυτη την περιπτωση...
geioannou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το οτι ξεκιναει το τροφοδοτικο σου, εκτος συνδεσης, δεν σημαινει οτι αντεχει το φορτιο. ειναι ο πρωτος υποπτος κα ι πρεπει να δοκιμασεις με ενα αλλο για να αποκλεισεις αυτη την περιπτωση... ναι αυτο που λες εχει λογικη. αλλα χωρις τιποτε αλλο κουμπωμενο επανω, αννοω dvd, σκληρο δισκο, καρτα γρφικων, ειναι τοσο πολυ το φορτιο που μπορει να μην μπορει να το σηκώσει ?
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ναι αυτο που λες εχει λογικη. αλλα χωρις τιποτε αλλο κουμπωμενο επανω, αννοω dvd, σκληρο δισκο, καρτα γρφικων, ειναι τοσο πολυ το φορτιο που μπορει να μην μπορει να το σηκώσει ? καλα θεμα φορτιου δεν υπαρχει απλα μπορει να ειναι ελατωματικο ...η και η μητρικη φυσικα... και σιγουρεψου οτι βαζεις σωστα της μνημες και στη σωστη θεση...πιθανον μπενουν απο δεξια προς τα αριστερα δες τα νουμερα κλπ... χαχα ακυρο η μνημες 2 εχει
geioannou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 παιδια τελικα ειχε γινει μαλακια. ειχαν στραβωσει καποια pin-ακι στη βαση του επεξεργαστη και απο εκει ηταν το προβλημα. πηγα στο service του καταστηματος και ενα παλικαρι καταφερε και τα ίσιωσε οποτε και μπορεσα και μπηκα στο BIOS κλπ. τωρα ομως αντιμετοπιζω αλλο προβλημα. δεν μπορω να εγκαταστησω με τιποτα τα windows και βλεπω οτι γενικα αργει το συστημα. βεβαια δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για την κατασταση του δισκου μιας και τον ειχα καιρο στην ακρη και δεν θυμαμαι εαν ειχε προβλημα. η ερωτηση μου ειναι η εξης. εαν τα pin-ακια δεν εχουν επανελθει εντελως ο επεξεργαστης (η γενικοτερα το συστημα) θα επαιζε ? η να το θεσω αλλιως, εαν εστω και ενα pin-ακι ειναι στραβο, ο επεξεργαστης δουλευει η οχι ? Το οτι μπαινω BIOS συμαινει οτι εχει ξεπεραστει το προβλημα με τα pin-ακια ! τωρα εγκαθηστω Linux μπας και το θεμα ηταν το DVD εγκαταστασης (αν και δοκιμασα και με USB) 1
hackerW32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 κατσε να στραβώσω ενα πινακι στον επεξεργαστης μου και θα σου πω. οχι. δεν παιζει. τσεκαρεις σκληρο, κανεις ενα memtest 5
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ωραία και πως περιμένεις να σε βοηθήσει κάποιος αν δε δώσεις πληροφορίες; Ρε @Kinglucas τώρα όντως έκανες like; ναι μου άρεσε το μηχάνημα setup του πολύ
tsacali Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 κατσε να στραβώσω ενα πινακι στον επεξεργαστης μου και θα σου πω. οχι. δεν παιζει. τσεκαρεις σκληρο, κανεις ενα memtest +1 τσεκαρεις σκληρο, κανεις ενα memtest οσο για το πιν ναι μπορει να παιζει,αναλογα ποιο στραβωσε. αρα ριξε μια ματια παλι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα