Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν παίζουν τόσο ρόλο τα σπεκς αλλά η ποιότητα του βίντεο στης προκειμένη περίπτωση. Τι να το κάνω εγώ αν η κάμερα βγάζει πχ 8Κ βίντεο αλλά ποιοτικά είναι χειρότερη από μία άλκη που βγάζει full hd;

Επειδή μαγικά δεν γίνονται, πάνω-κάτω όλες οι εταιρείες τους ίδιους φακούς φοράνε. Ο συγκεκριμένος, εκτός απροόπτου είναι ο ίδιος που φοράει και η Yi Camera (12.35MP, 155°, 1.55μm) με την Yi να τραβάει και 720p@240fps και 1080p@120fps άρα έχει ισχυρότερο επεξεργαστή video encoding. Στα $250 είναι η τιμή της Yi, αυτής κανένα $400αρι υπολογίζω.

Δημοσ.

λογο του οτι προεξέχει μαλλον στους κραδασμους θα εχει προβλημα.οσο πιο κοντα στο κεφαλι ο φακος τοσο το καλύτερο. ασε που δεν λεει τπτ για οπτικο σταθεροποιητη. ρε SONY for ever λεμεεεεε

Δημοσ.

@dali13gr εγώ μαζί σου είμαι για το hardware αλλά τεράστιο ρόλο παίζει και το software από πίσω. Ένας αλγόριθμους μπορεί να κάνει τρελή διαφορά στην ποιότητα ενός βίντεο ή φωτογραφίας. Υπολόγισε ότι superview και protune που αφορούν λειτουργίες αποκλειστικά στις GoPro, είναι αλγόριθμοι

@koutoukos κι εγώ αυτό το παράπονο έχω ρε φίλε! Μόνο οι Sony έχουν OIS και εκτοξεύει το βίντεο που μάλιστα δε θα χρειαστεί και επαγγελματική επεξεργασία για να μη φαίνεται κουνημένο μετά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...