thanasiskant Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπερα στο φορουμ. Παιδια εχω την εξης απορια. Σκεφτομουν να παρω κανενα μεταχειρισμενο 1020 απο εδω μεσα. Το θεμα ειναι οτι εχω δει πολλους να λενε για θεματα με το ois της καμερας και θεματα επισης και με το μικροφωνο. Οσες αγγελιες εχω δει και ρωτησει ολοι λενε οτι ειναι αριστα κλπ κλπ... Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω εγω να ξεχωρισω ποιο ειναι με προβλημα και ποιο οχι? Τι πρεπει να κοιταξω? Ξερουμε ποιος αριθμος παρτιδες σταματησε να βγαινει με προβλημα?
SIP1995 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπερα στο φορουμ. Παιδια εχω την εξης απορια. Σκεφτομουν να παρω κανενα μεταχειρισμενο 1020 απο εδω μεσα. Το θεμα ειναι οτι εχω δει πολλους να λενε για θεματα με το ois της καμερας και θεματα επισης και με το μικροφωνο. Οσες αγγελιες εχω δει και ρωτησει ολοι λενε οτι ειναι αριστα κλπ κλπ... Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω εγω να ξεχωρισω ποιο ειναι με προβλημα και ποιο οχι? Τι πρεπει να κοιταξω? Ξερουμε ποιος αριθμος παρτιδες σταματησε να βγαινει με προβλημα? Ποιος ο λόγος να πάρεις ένα κινητό που δεν θα πάρει Windows 10 Mobile (επίσημα, μόνο Insiders preview παίρνει) άσε που και παλιο σαν κινητό.
dionn Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ποιος ο λόγος να πάρεις ένα κινητό που δεν θα πάρει Windows 10 Mobile (επίσημα, μόνο Insiders preview παίρνει) άσε που και παλιο σαν κινητό. Καθαρα για την καμερα. Και να σε προλαβω πριν μου πεις οτι υπαρχουν και αλλα με καλη καμερα πχ s7, δεν νομιζω να βρω πολλα στην τιμη των 150 που παιζει το 1020, οπως και δεν θελω να σκασω ενα καρο λεφτα Ps Συγγνωμη για την χρηση αλλου account (συγγενικου) αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να εισελθω στο δικο μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα