Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί το θέμα αυτό παρόλο που έψαξα εξονυχιστκά. Έχω το εξής πρόβλημα, έκανα εκκαθάριση σκληρού δίσκου με το dban αλλά ενώ πάω να εγκαταστήσω τα windows με usb, φορτώνει τα αρχεία που έχει μέσα αλλά σταματάει στο λογότυπο των windows, χωρίς να μου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσω στην εγκατάσταση.

Υπ΄όψιν, το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και πριν κάνω την εκκαθάριση σκληρού γι αυτό το λόγο προχώρησα σ΄αυτήν, χωρίς ο υπολογιστής να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα (έτσι θέλω να πιστεύω δηλ). Επίσης,δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο κ αυτό, δηλ ότι το ίδιο συνέβαινε όταν είχα επιλέξει να βάλω άλλη ram,κολλούσε στο λογότυπο,χωρίς να μου δίνει τη δυνατότητα εκκίνησης.

Δημοσ.

Έγιναν σωστά, διότι την διαδικασία την ήξερα καλά,την είχα κάνει κ παλιότερα, όπως επίσης το αρχείο είχε χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στο παρελθόν. Τι άλλο μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος λογος συγκεκριμενος που δεν βαζεις x64 ; Καποιο προβλημα /συμβατοτητα;

Επισης τι συστημα εχεις;

Δες στο βιος αν εχει επιλογη για sata -AHCI-IDE-RAID βαλε το στο IDE.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος λογος συγκεκριμενος που δεν βαζεις x64 ; Καποιο προβλημα /συμβατοτητα;

Επισης τι συστημα εχεις;

Δες στο βιος αν εχει επιλογη για sata -AHCI-IDE-RAID βαλε το στο IDE.

όχι,απλά τα32αρια ήταν , 64αρια είχα δοκιμάσει και μου κολλούσαν. Στο ide είναι..

Δημοσ.

Τι συστημα εχεις; Δοκιμασε το AHCI και ξαναξεκινα εγκατασταση.

τι εννοείς τι σύστημα εχω;πως να αλλάξω σε AHCI? Μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό που είπα με τη ram; Αν συνδέσω το σκληρό με άλλο πσ, υπάρχει πιθανότητα να περαστούν έτσι?

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου.

Ολα μπορει να παιζουν ρολο.

Υπαρχει πιθανοτητα αλλα δε θα παιζει σε εσενα ετσι απλα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...