Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους
Στον χώρο εργασίας μου υπάρχει μια σύνδεση τηλεφωνίας και ίντερνετ ( double play ) της οποίας το πρόγραμμα ήταν εταιρικό και έχει λήξει. Για αυτό το λόγο θέλω να αλλάξω πάροχο διότι βρήκα κάτι πιο οικονομικό. Τα στοιχεία συνδρομητή είναι τα στοιχεία της εταιρίας του πατέρα μου με το όνομα του, όπως και του χώρου εργασίας που ενοικιάζεται. Ωστόσο στους επόμενους μήνες τα στοιχεία του χώρου ( ενοικιαστής δηλαδή ) θα αλλάξουν και θα μεταβιβαστούν και επίσημα στο όνομα μου με τα δικά μου εταιρικά στοιχεία. Για το λόγο ότι δεν υπάρχει ενεργό πρόγραμμα στη σύνδεση και έρχεται πολύ υψηλό πάγιο, θα μπορούσε να γίνει κάτι σχετικά γρήγορα? Δηλαδή να ενεργοποιηθεί στα στοιχεία της προηγούμενης εταιρίας και στη συνέχεια να κάνω αίτηση για αλλαγή στοιχείων? Να περιμένω λίγους μήνες να κάνω σύνδεση με τα δικά μου εταιρικά στοιχεία? Τι μπορεί να γίνει άλλο?

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

καλησπέρα 

καταρχήν τώρα που είσαι και γιατί θέλεις να φύγεις 

και γιατί χρειάζεσαι επαγγελματικό πακέτο και όχι οικιακό πακέτο

Δημοσ.

Καλησπερα σου, θελω να αλλαξω σύνδεση διοτι θα κανω στον οτε ενα πακετο. Δεύτερον συμφωνώ στο απλό οικιακο πακετο και αυτο θα κανω. Υπάρχει καποια τεχνική διαφορα ομως σε αυτα? Ως προς τον τροπο διεκπαιραιωσης?

Δημοσ.

οχι καμια διαφορα

πρωτα στην εταιρια που εισαι τωρα κανε αιτηση αλλα γης ονοματος και μολις αλλαξει πηγενε στον οτε η αν θες παρε στο 2106513888 και ρωτα αν γινεται ειτε να παει με τα στοιχεια που ειναι τωρα και μετα να αλλαξει στα δικα σου

εμεις στο σπιτι ειχαμε vodafone business connect στο ονομα του πατερα μου πηγα στη cyta εμεργοποιηθηκε με τα δικα του μετα γυρισε στα δικα μου αλλα εφυγα και πηγα οτε γιατι ειχα βλαβες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...