cloud13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλημερες! Εχω το moto G 2gen απο περισυ το Γεναρη και πλεον δεν με καλυπτει στις απαιτησεις μου (πιθανοτατα λογω ram) αν και με το marshmellow καπως πηρε τα πανω του απο το lollipop που το εκανε καβουρδιστηρι.. Σκεφτομαι να το δωσω κανα 80αρι και με 100 ευρω να παω στο moto X 2gen με 2gb ram και 4g που με ενδιαφερουν, αλλα ταυτοχρονα να μεινω σε motorola που με ικανοποιουσε απο καμερες, ποιοτητα κατασκευης, οθονη και stock android. Η απορια μου ειναι αξιζει να παω σε αυτο αν και παλιοτερο μοντελο ή μπορω να παω σε καλυτερο σε αυτα τα χρηματα? Οι απαιτησεις μου ειναι να σηκωνει ΑΝΕΤΑ ενα tab chrome και 2-3 social media ταυτοχρονα χωρις να ζοριζεται λογω ενασχολησης σε site που εχω και η μπαταρια με μετρια χρηση να βγαζει μια μερα χωρις αγχος. Δεν ειναι απαραιτητο το fhd μιας και με 720 σε 5 ιντσες ειμαι ευχαριστημενος και θελω ελληνικο καταστημα με εγγυηση ευρωπαικη. Ευχαριστω!
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλημερες! Εχω το moto G 2gen απο περισυ το Γεναρη και πλεον δεν με καλυπτει στις απαιτησεις μου (πιθανοτατα λογω ram) αν και με το marshmellow καπως πηρε τα πανω του απο το lollipop που το εκανε καβουρδιστηρι.. Σκεφτομαι να το δωσω κανα 80αρι και με 100 ευρω να παω στο moto X 2gen με 2gb ram και 4g που με ενδιαφερουν, αλλα ταυτοχρονα να μεινω σε motorola που με ικανοποιουσε απο καμερες, ποιοτητα κατασκευης, οθονη και stock android. Η απορια μου ειναι αξιζει να παω σε αυτο αν και παλιοτερο μοντελο ή μπορω να παω σε καλυτερο σε αυτα τα χρηματα? Οι απαιτησεις μου ειναι να σηκωνει ΑΝΕΤΑ ενα tab chrome και 2-3 social media ταυτοχρονα χωρις να ζοριζεται λογω ενασχολησης σε site που εχω και η μπαταρια με μετρια χρηση να βγαζει μια μερα χωρις αγχος. Δεν ειναι απαραιτητο το fhd μιας και με 720 σε 5 ιντσες ειμαι ευχαριστημενος και θελω ελληνικο καταστημα με εγγυηση ευρωπαικη. Ευχαριστω! Ειναι χαλαρα το καλυτερο κινητο σε αυτα τα χρηματα κ απο αποψη επιδοσεων κ απο αποψη ποιοτητας, αλλα κ λειτουργικου. Θα δεις διαφορα σε ταχυτητα browsing και multitasking. 3
cloud13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ειναι χαλαρα το καλυτερο κινητο σε αυτα τα χρηματα κ απο αποψη επιδοσεων κ απο αποψη ποιοτητας, αλλα κ λειτουργικου. Θα δεις διαφορα σε ταχυτητα browsing και multitasking. Aυτο πιστευω και εγω αλλα ηθελα και γνωμες μιας και ειναι προπερσινο μοντελο νομιζω! Καποια εναλλακτικη σε αυτα τα specs αν υπαρχει θεμα διαθεσιμοτητας?
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Aυτο πιστευω και εγω αλλα ηθελα και γνωμες μιας και ειναι προπερσινο μοντελο νομιζω! Καποια εναλλακτικη σε αυτα τα specs αν υπαρχει θεμα διαθεσιμοτητας? Σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει κινητο με παρομοια specs/επιδοσεις. Ακομα κ τα κινεζικα υπολειπονται αισθητα σε επιδοσεις σε αυτα τα χρηματα. Μονο αν ανεβασεις το bydget σου κ πας στα ~240 που μπορεις να παρεις το g flex 2 κ το nexus 5x θα δεις διαφορα επιδοσεων. Μην σε νοιαζει οτι ειναι κινητο 1.5 χρονου, φοραει ηδη την τελευταια εκδοση android, θα παρει κ την επομενη αναβαθμιση κ ειναι ταχυτατο. 2
cloud13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει κινητο με παρομοια specs/επιδοσεις. Ακομα κ τα κινεζικα υπολειπονται αισθητα σε επιδοσεις σε αυτα τα χρηματα. Μονο αν ανεβασεις το bydget σου κ πας στα ~240 που μπορεις να παρεις το g flex 2 κ το nexus 5x θα δεις διαφορα επιδοσεων. Μην σε νοιαζει οτι ειναι κινητο 1.5 χρονου, φοραει ηδη την τελευταια εκδοση android, θα παρει κ την επομενη αναβαθμιση κ ειναι ταχυτατο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Με μια μικρη ερευνα ειδα και τα lenovo warrior και το P8 lite Huawei που δεν ειναι ασχημα απο κριτικες και specs. Αλλα το motoX θα ειναι η επιλογη μου μαλλον!
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Με μια μικρη ερευνα ειδα και τα lenovo warrior και το P8 lite Huawei που δεν ειναι ασχημα απο κριτικες και specs. Αλλα το motoX θα ειναι η επιλογη μου μαλλον! Ειναι πολυ πιο γρηγορο το moto x. Δες εδω πχ διαφορα στην καρτα γραφικων: Εδω gfxbench offscreen για το Huawei P8 με την Mali(δεν ειναι αυτο με τον snapdragon, ειναι το απλο που πιανει 10fps μονο): http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-review-1280p5.php Εδω το moto x 2nd gen: http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_2014-review-1136p5.php Το moto x πιανει 27fps, το huawei p8 πιανει 10fps. 1
cloud13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ειναι πολυ πιο γρηγορο το moto x. Δες εδω πχ διαφορα στην καρτα γραφικων: Εδω gfxbench offscreen για το Huawei P8 με την Mali(δεν ειναι αυτο με τον snapdragon, ειναι το απλο που πιανει 10fps μονο): http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-review-1280p5.php Εδω το moto x 2nd gen: http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_2014-review-1136p5.php Το moto x πιανει 27fps, το huawei p8 πιανει 10fps. αν και δεν ειμαι gamer στα κινητα, ειναι ενδεικτικο της δυναμης του υποθετω! Σε ευχαριστω για τον χρονο και τον κοπο σου haha!
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αν και δεν ειμαι gamer στα κινητα, ειναι ενδεικτικο της δυναμης του υποθετω! Σε ευχαριστω για τον χρονο και τον κοπο σου haha! Ακριβως. Εχει αισθητα πιο δυνατο επεξεργαστη που θατο δεις στο browsing κ στο mulitasking που σε ενδιαφερει. 1
Belisarius Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 To Moto X 2nd Gen τα πατάει όλα κάτω σε αυτή τη τιμή. Αν δεν είχε έλλειψη micro sd δεν βρίσκω λόγο που θα ανέβαινε κάποιος σε λεφτά μέχρι και 300 ευρώ. 1
panos- Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ποιος θα πάρει με 80 ευρώ το 2nd GEN? Τέλος πάντων, και εγώ το Moto x 2nd θα έλεγα.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Και πιο λίγο να τι δώσεις με 150 πουλάνε σε αγγελίες το moto x2 εγώ θα το προτιμούσα ίσως να μπορέσεις να το κατεβάσεις και λίγο ακόμα και θα σ βγει σχεδων τζάμπα η μετάβαση
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Πραγματικα γελαω παντως που οι αλυσιδες εχουν κρατησει τις παλιες τιμες στο Θεο λες και ψαχνουν για μεγιστα κοροιδα.... https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html Οσο για το Moto X ολα ωραια ολα καλα σε αυτη την τιμη πλεον εκτως απο την αυτονομια μπαταριας που δεν ειναι καλη(και πρεπει να αναφερθει αυτο)και ισως η Amoled οθονη με οτι προβληματα μπορει να παρουσιαστουν(burn in). Κριμα που δεν εχει πεσει ακομα το Moto X Play στα 200περιπου ευρω να εχει αυτο μονοπωλειο.
DjVassel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αυτα ειναι απλα μερικα ξεχασμενα κομματια και δε μπηκαν στον κοπο να αλλαξουν τιμη να φυγουν. Πχ αν ψαξεις galaxy s3 ειναι καποιοι ξεχασμενοι που το εχουν πιο ακριβο απο το s5!
cloud13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ποιος θα πάρει με 80 ευρώ το 2nd GEN? Τέλος πάντων, και εγώ το Moto x 2nd θα έλεγα. Νορμαλ τιμη για αριστη κατασταση και εγγυηση που εχει ακομα θεωρω. Η αγορα θα το κρινει βεβαια αυτο. Και πιο λίγο να τι δώσεις με 150 πουλάνε σε αγγελίες το moto x2 εγώ θα το προτιμούσα ίσως να μπορέσεις να το κατεβάσεις και λίγο ακόμα και θα σ βγει σχεδων τζάμπα η μετάβαση Θα το θελα καινουργιο στα κινητα δεν ξερω γιατι αλλα θελω να βγαζω ζελατινες
DjVassel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παντως απο κολλητο που εχει το moto x2 στο bamboo, εχει μονο τα καλυτερα να πει, πολυ ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα