Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Πριν μια εβδομαδα προπαρηγγειλα ενα αλμπουμ (deluxe version) το οποιο ερχεται στις 20 Μαιου. Εκανα λοιπον την προπαραγγελια και πηρα τα 3 τραγουδια που ερχονταν μαζι της. Μεχρι εκει καλα. Ομως, μετα απο 1 μηνα εγινε διαθεσιμο κι αλλο ενα τραγουδι. Μου εδωσε ειδοποιηση, για να παω να κανω την ληψη, ομως το εβγαλε σαν ξεχωριστο αλμπουμ. Πριν μερικες ωρες, διαπιστωσα πως στην μουσικη μου δεν εμφανιζεται καν το καινουριο τραγουδι, ενω στο iTunes εμφανιζεται αλλοτε ως μη αγορασμενο κι αλλοτε ως αγορασμενο. Τι μπορω να κανω για να κατεβει το ηδη πληρωμενο τραγουδι και να μπει στο αλμπουμ με τα υπολλοιπα τραγουδια της προπαραγγελιας;

post-344043-0-79410500-1463130413_thumb.png

post-344043-0-06551200-1463130442_thumb.png

post-344043-0-58745600-1463130476_thumb.png

Δημοσ.

αυτο το ποστ μου φαινεται σαν coming out story

τωρα περα απ τα γουστα του καθενος, δοκιμασε να βρεις το support για το iTunes, εχω περιορισμους στο ιντερνετ στη δουλεια και δε μπορω να βρω ακριβες link αλλα ψαξε καπου εδω https://support.apple.com/contact

I like Arianna Grande so much, I'd like to order an Arianna Venti

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το ποστ μου φαινεται σαν coming out story

τωρα περα απ τα γουστα του καθενος, δοκιμασε να βρεις το support για το iTunes, εχω περιορισμους στο ιντερνετ στη δουλεια και δε μπορω να βρω ακριβες link αλλα ψαξε καπου εδω https://support.apple.com/contact

I like Arianna Grande so much, I'd like to order an Arianna Venti

Το εχω συνδεσει με το iTunes στον υπολογιστη μπας και με τον αυτοματο συγχρονισμο γινει τιποτα.
Δημοσ.

Τώρα που έγινε διαθέσιμο το άλμπουμ, τα πράγματα έγιναν χειρότερα... Δεν δέχεται τα τραγούδια που υπήρχαν από την προπαραγγελία! Το σύνδεσα με το iTunes να κάνει συγχρονισμό αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Τώρα που έγινε διαθέσιμο το άλμπουμ, τα πράγματα έγιναν χειρότερα... Δεν δέχεται τα τραγούδια που υπήρχαν από την προπαραγγελία! Το σύνδεσα με το iTunes να κάνει συγχρονισμό αλλά τίποτα.

επικοινωνησες με το support του iTunes?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...