Hykman Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ένα μμο από πολύ καλή εταιρεία που βγαίνει τώρα είναι και το icarus online όπιος θέλει να το δεί υπάρχει ένας private server στην ευρώπη . ο private server : http://www.icarusonline.to/ http://mmoculture.com/2016/05/riders-of-icarus-founders-packs-for-new-nexon-mmorpg-now-available/ Επεξ/σία 13 Μαΐου 2016 από Hykman
Hykman Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 και μερικά κλειδιά για την beta εδώ : http://www.gameitems.com/get-your-riders-of-icarus-closed-beta-giveaway-1071.html
wintaxt Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 GM Oriso I understand. Currently, all servers are closed since we're preparing for the Open Beta, Nikiforos. The game will be open for download on July 6, 2016. GM OrisoThat is correct. Unfortunately, the Closed Beta has ended already. The great thing though is that you don't need keys once the Open Beta starts. Αυτο μου απαντησαν..οποτ ευπομονη εως 6 Iουλιου για την Open beta
Hykman Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πόσο p2w είναι ο prive server ? Εσύ ασε τα p2w και παίξε Tera έχει ninja με το νεο patch
galanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν με τραβάει καθόλου το icarus....από τα βίντεο το έχω κατεβάσει και βαριέμαι να πάω να το δω
galanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 τι να πω.... το ξανα έβαλα.... ρε μαγκες τι κάνανε λάθος ?? αντι να το βγάλουν αυτο το game 2002 το βγαλαν 2016? η μονο εμενα μου φαίνεται γενικά το game ξεπερασμένο ?
Gilmaru Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Είναι που έπαιζες BDO πριν και ξεσυνίθισες μάλλον.
lefteris210 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 σε ποιον απο τους 2 servers guys? άντε να κάνουμε κ κανένα guild σιγά σιγά.
galanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Είναι που έπαιζες BDO πριν και ξεσυνίθισες μάλλον. Όχι ρε.... Χαχαχα εσένα σου άρεσε?
jim777 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλά γελάει ο κόσμος με τους καραγκιόζηδες. Μοσχάρια σαν αυτούς έχουν καταστρέψει όλο το mmorpg genre. Το ένα σκουπίδι μετά το άλλο. Δηλαδή το παιχνίδι σίγουρα πέρασε pre-alpha, alpha, 3x closed betas και έφτασε στην open beta/launch και ένας κερατάς δε πρόσεξε στα πρώτα 3' του παιχνιδιού ότι: - Το anti-hacking τους κάνει 50-60% CPU use spikes και έχουμε fps drops ανεξαρτήτως ισχύς μηχανήματος? - Αν παίξεις melee και βάλεις την "action camera" (ο θεός να την κάνει) και έχεις 3 mobs κοντά το ένα στο άλλο απλά δε μπορείς να πάρεις target αυτό που θες και βαράς ένα στη τύχη. - Μου βάλαν dodge σε tab-target παιχνίδι που τα mobs βαράν από 20μέτρα μακρυά. Κουράστηκα να βγάζουν ενδιαφέροντα παιχνίδια και να μη μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη. Έχουν περάσει 12 χρόνια από το WoW και ακόμη όλα αυτά τα σκουπίδια που βγαίνουν κάθε χρόνο τα κατουράει για πλάκα 1
galanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 A.. Ειπα και εγώ... Μόνο εγώ νομίζω ότι ότι βγαίνει είναι σκουπίδια? Archeage χρόνο ζωής 6 μήνες. Black desert new word record 2? Μήνες? 3???? Και τώρα μου βγάζουν το icarus... Που είναι ρε φίλε aion γραφικά του 2004...
aliakas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 καλουλι είναι μωρέ ένα berseker έκανα αλλά τρώει πολύ ξύλο γραφικά όντως 2010 κολλημένα είναι
lefteris210 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πολύ fps drop , στις close beta δεν είχε τέτοια θέματα
nikolaos91 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ξερει κανεις αμα υπαρχη καποια ελληνικη guild?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα