gia_nnis Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγώ θέλω να το πάρω καθαρά και τίμια.Και γω σου λεω καθαρα και τιμια πως και να το παρεις χωρις λαδωμα παλι δεν θα ξερεις να οδηγεις! γιατι το οδηγημα ειναι εμπειρια και στην σχολη σε μαθαινουν τυποποιημενη οδηγηση... Υ.Γ Καθαρος και τιμιος να εισαι στην καλπη!
kage Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θεμα συμφωνιας με τον δασκαλο .Τα 10 ευρω ειναι το κρατικο παραβολο για επανεξεταση .Τα αλλα που καποιοι ζητανε ειναι νταβατζιλικι.Μαλλον ισχυει απλα θα σου πουν εγω πρεπει να ξαναφερω αυτοκ.μηχανη να παω να κανω αιτηση για επαναξεταση κτλ. Αν ο νομος λεει παραβολο 10ε επαναξετασης και χ εξτρα μαθηματα ειναι στην ευχέρεια σχολης αν θα σε χρεωσει ακομη και να μην τα κανεις..
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 kage, on 14 May 2016 - 1:39 PM, said: Μαλλον ισχυει απλα θα σου πουν εγω πρεπει να ξαναφερω αυτοκ.μηχανη να παω να κανω αιτηση για επαναξεταση κτλ. Αν ο νομος λεει παραβολο 10ε επαναξετασης και χ εξτρα μαθηματα ειναι στην ευχέρεια σχολης αν θα σε χρεωσει ακομη και να μην τα κανεις.. Το οτι πρεπει να ξανφερει αυτοκινητο κλπ τα ξερει απο την αρχη ειναι μεσα στο κοστος .Μονο το παρβολο που θα πληρωσει θα ξαναπληρωσω και λογικο ειναι Τα επιπλεον μαθηματα ετσι κι αλοιως μπορει να χρειαστουν
TRILOBYTER Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Φιλε οσο και να ρωτας ακρη δε θα βγαλεις. Ενα 50% εξεταστων λαδωνονται (μπορει και παραπανω). Εαν θελεις να το παρεις με το σπαθι σου τοτε πανε και δωσε μεχρι να το παρεις, η βρες μια σχολη που θα σου πει δωσε 150-200 ευρω παραπανω (στη σχολη) και οσες φορες και αν κοπεις δε θα δωσεις τιποτα για την επανεξεταση. Η αλλιως λαδωσε για να το παρεις με τη μια (200 ευρω). Αυτο που ξερω με σιγουρια ειναι οτι οσοι λαδωσαν η εξεταση κρατησε 5 λεπτα μαξ. Ξεκινας, στριβεις, σταματας στο στοπ, ξαναστριβεις, κανεις πισω γωνια με τη βοηθεια δασκαλου, ξεκινας πας εκει που εισουν και παρκαρεις με τη βοηθεια του δασκαλου, ολα αυτα στο ενα τετραγωνο. Εαν ΔΕ ΛΑΔΩΣΕΙΣ θα δωσεις κανονικα το 25λεπτο μπορει και παραπανω. Ενας φιλος μου (εμπειρος οδηγος με διπλωμα αλλης χωρας) εδωσε και κρατησε 35 λεπτα η εξεταση και στο τελος τον πηγαν σε εναν διπλοδρομο στενο με κακη ορατοτητα και εκει αυτος νομιζε οτι ηταν μονοδρομος και τον εκοψαν (δηλαδη τον ετρεχαν μεχρι να κανει το λαθος). Ακομη ενα παραδειγμα ο κολλητος μου, εδωσε για 35 λεπτα και αυτος και στην ουσια τον αναγκασαν να κανει λαθος. Καθως τον εβγαλαν σε εθνικη οδο στο τελος της εξετασης αφου τα ειχε κανει ειδη ολα σωστα για 30 λεπτα, και του ειπε ο εξεταστης να το πατησει, και εκει που δεν το περιμενε του λεει ΣΤΡΙΨΕ (πηγαινε αρκετα γρηγορα, αφου ετσι του ειχε πει να κανει ο εξεταστης), και αυτος απο τον πανικο του εστριψε χωρις να γυρισει το κεφαλι (κοιταξε μονο καθρεφτη) και τον εκοψαν. Κανε αυτο που νομιζεις οτι ειναι το σωστο. Εγω τα πηρα και τα δυο με τη μια. Στο αυτοκινητο μαλλον ειμουν τυχερος,γιατι απο τους 7 της ομαδας οι 6 περασαμε. Στη μηχανη απο τους 20 περασα εγω και ακομα ενας μετα απο ΑΡΚΕΤΗ ωρα εξετασης και εντος της αλανας αλλα πιο πολυ στο δρομο.
NinjaMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Θεμα συμφωνιας με τον δασκαλο .Τα 10 ευρω ειναι το κρατικο παραβολο για επανεξεταση .Τα αλλα που καποιοι ζητανε ειναι νταβατζιλικι. Κρίμα και κάναμε ωραίες συζητήσεις με τον δάσκαλο μέχρι να τα καταφέρω να πάρω αυτό το τιμημένο δίπλωμα το 2011. Τον είχα για καλό παιδί, αυτό εννοώ... Σκέψου ότι έδωσα 3 φορές και επειδή την τρίτη του είπα πως αν κοπώ θα παρατήσω την ιδέα του να οδηγάω αμάξι μου είπε ότι δεν θα πληρώσω τα 150 ευρώ της επανεξέτασης σαν χάρη (τα 100 δικά του και τα 50 για λάδωμα) που φυσικά του τα είχα πληρώσει τις 2 προηγούμενες φορές. Θυμάμαι που μου είχε πει ότι όλοι "λαδώνονται" γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα και πως υπάρχουν πολλοί μαθητές που τα κάναν όλα τέλεια αλλά δεν δεχόντουσαν να πληρώσουν έξτρα και στο τέλος τους κόβαν γι'αυτό. Τι να πεις, η αλήθεια πονάει όταν την ανακαλύπτεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα