PhantoM47 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπέρα,Τα spec του pc μου:CPU: Intel core i7 950 3.07ghz (με μαμά ψήκτρα) GPU:nvidia gigabyte windforce x3 gtx 780 ghz edition Ram: 6gb (2gb x3 modules) 1333mhz Motherboard: Gigabyte x58-usb3PCU: crossair CX750M θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας!Μου μπίκε η υποψία πως κάτι τρέχει με το pc πριν από λίγους μήνες όταν άρχισα να παίζω fall out 4! τύχαινε εκεί που έπαιζα το pc απλά να κάνει freeze με ένα loop στον ήχο και ο μονο τροπος για να ξεκολλήσει ήταν hard reset!!μετά από ατέλειωτες ώρες για fix ktlp έφτασα στο συμπέρασμα πως είναι το game και όχι το pc μου οποτε το αφίσα έτσι! τις τελευταίες μέρες άρχισα να παίζω gta v και πάλι είχα κάποια crash τα οποια όπως πάλι πίστεψα ήταν του game! κατέβασα λοιπόν το τελευταίο update του παιχνιδιού μιας και δεν το είχα κάνει και bam νατο πάλι το freeze με το loop! άρα αυτό που σκέφτομαι λοιπόν είναι μάλλον πως όταν το pc ζορίζεται σε κάποιο απαιτητικό game (fall out 4 ,gta v πχ ) έχει πρόβλημα! η θεμοκρασία του cpu ανέρχεται σε 45-47 σε idde και σε 70 με 75++ in game! (ο κατασκευαστής λέει πως η normal του θεμοκρασία είναι 66.4 και κάτι πάνω από αυτό ίσος κάνει damage τον επεξεργαστή) ένα online test που έτρεξα έφτασε τον επεξεργαστή τους 97 βαθμούς και το έκλεισα άμεσος gt φοβήθηκα! ο επεξεργαστής είναι με την μαμά ψήκτρα και δεν έχει ανοιχτεί ποτε τα 5 χρονια που τον έχω οποτε δεν έχει αλλαχτεί και η pasta του! το τελευταίο που σκέφτομαι είναι η ram! και τα 2 παιχνίδια θέλουν το λιγότερο 8gb(άσχετα που και με τα 6 που έχω δεν ξεπερνάει το 70-80% load όταν παίζω η ram!) οποτε σκέφτομαι να αναβαθμίσω και την ram μου! θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνεται ψήκτρα για το cpu μου όπως επίσης και αν όντως χρειάζεται να αναβαθμίσω την ram μου και αν ναι αν πρέπει να πάρω εξολοκλήρου καινούριες η μπορώ να συνδυάσω κάτι μαζί με τις παλιές μου! Ευχαριστώ!!
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το Budget σου ανέφερε συνολικά ή για το κάθε ένα ξεχωριστά. Επίσης από αυτά που γράφεις πάλι καλά που ζει ο επεξεργαστής. 5
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ποσα χρηματα θες να δωσεις για ψυκτρα? Θα κανεις overclock? (αξιζει) Οικονομικες ψυκτρες με καλη αποδοση ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-evo-p-PER.811683 και αυτη https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html Μνημες http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-12800cl9t-12gbsr-12gb-3x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-sniper-triple-channel-kit-p-PER.555884 καλυτερα 3Χ4GB παρα να βαλεις ανομοιες μνημες στο Χ58, Ακομα κι αν δουλεψουν αν δεν ειναι ιδιες θα ζοριζεις αδικα τον κοντρολλερ και θα μειωσεις και την δυνατοτητα για OC 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 1) Πρέπει να μετρήσεις το κουτί σου ετσι ωστε να δεις αν σου χωράει η ψύκτρα που θα επιλέξεις καθώς και το ύψος των ram για να μη βρίσκουν στον ανεμιστήρα της. Οι επιλογές του Σπύρου είναι top και όποια επιλέξεις θα την χρησιμοποιήσεις και σε ενδεχόμενη αναβάθμιση. 2) Οπωσδήποτε μαζί με τις αλλαγές προτείνω να κάνεις ένα καλό καθάρισμα στο κουτί (ανεμιστήρες κουτιού-τροφοδοτικόύ) και τέλος να κάνεις ένα τσεκ τον δίσκο σου για υγεία επειδή δεν είδα να τον βάζεις στα specs έτσι προληπτικά ειδικά άν είναι παλιός.
PhantoM47 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το Budget σου ανέφερε συνολικά ή για το κάθε ένα ξεχωριστά. Επίσης από αυτά που γράφεις πάλι καλά που ζει ο επεξεργαστής. δεν ανέφερα budget αλλα κύριος απότι καταλαβαινω πρέπει επείγοντος να αλλάξω την ψήκτρα και έπειτα την ram! οποτε προτιμώ να πάρω πρώτα την ψήκτρα και αν δεν μου φτάνουν τα λεφτά να περιμένω για τις ram! για αυτό δεν αναφέρω και budget! άρα μέχρι να αλλάξω ψήκτρα να μην το ζορίσω το μηχάνημα με παιχνίδια e? Ποσα χρηματα θες να δωσεις για ψυκτρα? Θα κανεις overclock? (αξιζει) Οικονομικες ψυκτρες με καλη αποδοση ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-evo-p-PER.811683 και αυτη https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html Μνημες http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-12800cl9t-12gbsr-12gb-3x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-sniper-triple-channel-kit-p-PER.555884 καλυτερα 3Χ4GB παρα να βαλεις ανομοιες μνημες στο Χ58, Ακομα κι αν δουλεψουν αν δεν ειναι ιδιες θα ζοριζεις αδικα τον κοντρολλερ και θα μειωσεις και την δυνατοτητα για OC ευχαριστώ παρα πολύ για τις απάντησης σου φιλε μου, για overclock δεν νομίζω να κάνω! δεν το κατέχω και τόσο το άθλημα και το φοβάμαι να πω την αλίθεια! άλλωστε δεν νομίζω να έφτασε και ποτε του στα όρια του ο επεξεργαστής για να πω ότι ξες δεν μου φτάνει! όσο για το κόστος αυτό που θέλω είναι να κάνει σωστή δουλειά gt ότι πληρώνεις παίρνεις πλέον και το να πληρώσω κάτι φτηνό και μετά να θέλει πάλι αλλαγή δεν το θέλω! άρα και αυτοί που μου δείχνεις είναι καλοί στην τιμή μιας έτσι μπορώ να παρω και τώρα και την μνήμη με τα λευτα που διαθέτω αλλα και κάτι και λίγο πιο ακριβό(50-55ε) αν κάνει όντως παραπάνω δουλειά και δεν ειναι τζαμπα λεφτα θα το έπερνα! 1) Πρέπει να μετρήσεις το κουτί σου ετσι ωστε να δεις αν σου χωράει η ψύκτρα που θα επιλέξεις καθώς και το ύψος των ram για να μη βρίσκουν στον ανεμιστήρα της. Οι επιλογές του Σπύρου είναι top και όποια επιλέξεις θα την χρησιμοποιήσεις και σε ενδεχόμενη αναβάθμιση. 2) Οπωσδήποτε μαζί με τις αλλαγές προτείνω να κάνεις ένα καλό καθάρισμα στο κουτί (ανεμιστήρες κουτιού-τροφοδοτικόύ) και τέλος να κάνεις ένα τσεκ τον δίσκο σου για υγεία επειδή δεν είδα να τον βάζεις στα specs έτσι προληπτικά ειδικά άν είναι παλιός. ευχαριστώ πολύ για τα tips, όντως αυτες που μου έδειξε ο σπύρος φαίνονται πολύ καλές! από άποψη κουτιού δεν υπάρχει θέμα,με τις ram όμως ναι πρέπει να το δω gt ίνες σχετικά διπλα, όσο για φύσημα το φυσάω τακτικά το pc, ο δίσκος που τρέχουν τα windows δυστυχώς δεν είναι ssd και είναι και αυτός ίδιας ηλικίας με τον επεξεργαστή 5 χρόνον! westen digital green τώρα μοντέλο δεν θυμάμαι μιας και είμαι στην δουλειά! τα παιχνίδια τρέχουν από άλλο δίσκο βεβαια ελαφρώς παλιότερο ! πιστεύεις ότι θα μπορούσε να είναι θέμα δίσκου και όχι θεμοκρασίας επεξεργαστή η μνήμης? όπως και να έχει πρέπει όμως να αναβαθμίσω την ψήκτρα πιστεύω γτ μαλον το μαμα δεν κανει τιν δουλεια του!
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ψυχτρα αμεσα και βλεπουμε μετα αν στα ξανακανει το συζηταμε... κοιτα να κανεις σωστα την εγκατασταση μονο με προσοχη κλπ... δες και τπτ βιντεο πως ακριβως γινονται ολα... αν και αναλογως την ψυχτρα η θερμοκολλα μπορει να ειναι ετοιμη πανω αλλα σε καθε περιπτωση μαθε καλα πριν κανεις οτιδηποτε... και ναι μη το ζορισεις ακομα πριν μπει η ψυχτρα... και αν εχει τουρμπο μπουστ ανοιχτο στο βιος κλειστο προς το παρον... και επισης ριξε μια ματια και στα βολτ σου να δεις που ειναι η απο το βιος η με cpu z... γιατι αν ειναι στο auto θα ειναι πολυ ψηλα πιθανον... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ευχαριστώ πολύ για τα tips, όντως αυτες που μου έδειξε ο σπύρος φαίνονται πολύ καλές! από άποψη κουτιού δεν υπάρχει θέμα,με τις ram όμως ναι πρέπει να το δω gt ίνες σχετικά διπλα, όσο για φύσημα το φυσάω τακτικά το pc, ο δίσκος που τρέχουν τα windows δυστυχώς δεν είναι ssd και είναι και αυτός ίδιας ηλικίας με τον επεξεργαστή 5 χρόνον! westen digital green τώρα μοντέλο δεν θυμάμαι μιας και είμαι στην δουλειά! τα παιχνίδια τρέχουν από άλλο δίσκο βεβαια ελαφρώς παλιότερο ! πιστεύεις ότι θα μπορούσε να είναι θέμα δίσκου και όχι θεμοκρασίας επεξεργαστή η μνήμης? όπως και να έχει πρέπει όμως να αναβαθμίσω την ψήκτρα πιστεύω γτ μαλον το μαμα δεν κανει τιν δουλεια του! Πρώτο σου μέλημα είναι η ψύκτρα. Άν δεν λυθεί το πρόβλημά σου και συνεχίζει να κάνει τα ίδια ακόμα και σε μη απαιτητικά παιχνίδια που δεν χρειάζονται πολύ ram σημαίνει οτι κάτι τρέχει με gpu-τροφοδοτικό. Ο δίσκος εφόσον τα προβλήματα δημιουργούνται σε παιχνίδια και όχι αλλού να μή σε απασχολεί, αλλά δεν χάνεις κάτι να δείς υγεία με hd sentinel. Μην σε ανησυχεί αυτό που λέω για Gpu-τροφοδοτικό απλά εκεί πάει το μυαλό μου. Πιστεύω οτι με την αλλαγή ψύκτρας θα λυθεί. Αλήθεια σε άλλα παιχνίδια όχι τόσο καινούργια είχες θέμα;
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Φιλε μου βαλε την ψυκτρα καλο θα σου κανει ετσι κι αλλιως. Το πιθανοτερο ειναι οτι απλα εχει ξεραθει η παστα αλλα ΟΚ ερχεται και καλοκαιρι και γενικα καλο κανει μια ψυκτρα.Αυτο που θα κανει ομως τεραστια διαφορα στον υπολογιστη σου ειναι ενας SSD σε σχεση με τον απιστευτα αργο Green που εχεις τωρα.Μνημη απο τη στιγμη που δεν θα κανεις overclock μπορεις να βαλεις και μια μονη 2 η 4GB αλλα πες μας ακριβως ποιες εχεις τωρα για να σου πω με σιγουρια. 2
PhantoM47 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ψυχτρα αμεσα και βλεπουμε μετα αν στα ξανακανει το συζηταμε... κοιτα να κανεις σωστα την εγκατασταση μονο με προσοχη κλπ... δες και τπτ βιντεο πως ακριβως γινονται ολα... αν και αναλογως την ψυχτρα η θερμοκολλα μπορει να ειναι ετοιμη πανω αλλα σε καθε περιπτωση μαθε καλα πριν κανεις οτιδηποτε... και ναι μη το ζορισεις ακομα πριν μπει η ψυχτρα... και αν εχει τουρμπο μπουστ ανοιχτο στο βιος κλειστο προς το παρον... και επισης ριξε μια ματια και στα βολτ σου να δεις που ειναι η απο το βιος η με cpu z... γιατι αν ειναι στο auto θα ειναι πολυ ψηλα πιθανον... έχω τοποθετήσει ξανά cpu σε άλλο pc καινούριο οποτε ξέρω κάνα 2 πράγματα! ναι φυσικά θα το ψάξω καλά πριν ανοίξω για αλλαγή τις ψήκτρας! 0.944V λέει το cpu z core voltage αν διαβάζω την σωστή ενότητα! σαν λίγο δεν είναι? Πρώτο σου μέλημα είναι η ψύκτρα. Άν δεν λυθεί το πρόβλημά σου και συνεχίζει να κάνει τα ίδια ακόμα και σε μη απαιτητικά παιχνίδια που δεν χρειάζονται πολύ ram σημαίνει οτι κάτι τρέχει με gpu-τροφοδοτικό. Ο δίσκος εφόσον τα προβλήματα δημιουργούνται σε παιχνίδια και όχι αλλού να μή σε απασχολεί, αλλά δεν χάνεις κάτι να δείς υγεία με hd sentinel. Μην σε ανησυχεί αυτό που λέω για Gpu-τροφοδοτικό απλά εκεί πάει το μυαλό μου. Πιστεύω οτι με την αλλαγή ψύκτρας θα λυθεί. Αλήθεια σε άλλα παιχνίδια όχι τόσο καινούργια είχες θέμα; όχι πουθενά, παίζω πολλά game σε κανένα ποτε δεν είχα πρόβλημα! και συγκεκριμένα σε αυτά τα 2 ειδικά στο gta v που το παίζω τώρα 2 μέρες που είχα τα crash ήταν σε συγκεκριμένη αποστολή! έπιανε βροχή λόγο αποστολής και σε διαφορα σημεία κρασαρε το game, αφού έκανα το update που την πρώτη φορα έφαγε κώλυμα και δεν ξεκίναγε το παιχνίδι και πρότειναν στα comment ότι με ξανά εγκατάσταση του update διορθώνεται έτρεξε κανονικά και έπαιζα κανονικά μέχρι που πάλι έτρεξα την συγκεκριμένη αποστολή οποτε απλά εκεί αντί για crash έγινε freeze όλο το pc οποτε μπήκα και στην όλη διαδικασία να δω "θεμοκρασιες" ktlp!! κάτι άλλο που θυμάμαι σίγουρα στο fall out είναι πως το έκανε και με πολύ κατεβασμένα γραφικά (στα πιο low dld) και επίσης είχα δοκιμάσει να το τρέξω και σε 8gb ram (την είχα δανειστεί από άλλο pc) αλλα δεν σταμάτησαν τα freeze! αυτό που θυμάμαι είναι πως μετά από παρα πολλές μέρες προσπάθειας κάτι είχα κάνει και κατάφερα απλά αντί για freeze να γίνετε crash το game και μάλιστα μετά από το fix έγινε σύνολο 2-3 φορες μέχρι να τερματίσω το game! οποτε και εγώ πίστευα πως είναι απλά software(driver ιστορίες) και δεν έδωσα σημασία στο hardware! επίσης "σιμτοματικα" πέρα από τα άπειρα solutions έχω διαβάσει και μερικά comment ότι έλυσαν αυτά τα freeze αλλάζοντας τροφοδοτικό! και μάλιστα και στα 2 παιχνίδια! το τροφοδοτικό πάντως είναι σχετικά καινούριο (κάνα χρόνο) μιας και το προηγούμενο (κόλλερ master 600w) δεν άντεξε από τα 4 χρονια χρήσης και την πρόσθεση τις gtx 780 από gts 450 και παρέδωσε πνεύμα! Φιλε μου βαλε την ψυκτρα καλο θα σου κανει ετσι κι αλλιως. Το πιθανοτερο ειναι οτι απλα εχει ξεραθει η παστα αλλα ΟΚ ερχεται και καλοκαιρι και γενικα καλο κανει μια ψυκτρα. Αυτο που θα κανει ομως τεραστια διαφορα στον υπολογιστη σου ειναι ενας SSD σε σχεση με τον απιστευτα αργο Green που εχεις τωρα. Μνημη απο τη στιγμη που δεν θα κανεις overclock μπορεις να βαλεις και μια μονη 2 η 4GB αλλα πες μας ακριβως ποιες εχεις τωρα για να σου πω με σιγουρια. ναι το φαντάζομαι για την pasta, 5 χρονια είναι σίγουρα θα έχει ξεραθεί, και ναι αν βαράει τώρα τέτοιες θεμοκρασιε" καλοκαίρι θα πάρει φωτιά! όσο για τον ssd ναι το γνωρίζω απλά επένδυσα πρώτα σε κάρτα γραφικών από gts 450 σε gtx 780 και έπειτα σε τροφοδοτικό μιας και δεν άντεξε ένα 600w ari οποτε ο ssd έμεινε πίσω! άσε που βαριέμαι και το όλο backup αρχείων ξανά windows από την αρχή και τα λοιπά ;-D όσο για μνήμες είχα κουμπώσει και 2 x4gb όταν δοκίμαζα για το fallout αν είναι η μνήμη η όχι που δανειστικά από άλλο pc και αυτό που είδα είναι ότι όταν έκανα αλχημείες αν και ακολουθούσα τις οδηγίες του manoual τις motherboard με πια σειρά να μπούν και τα λοιπά μερικές έπαιζαν μερικές όχι! dld τύχαινε και φορες που απλά άλλαζα τις ίδιας χωρητικότητας μνήμη θέση μεταξύ τους και έπαιζαν ενώ πριν όχι! οποτε λέω να πάρω "κατεφτιαν" τις ξξ4gb που μου πρότεινες να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ;-p όσο για το cooler πιο από τα 2 πιστεύεις είναι καλύτερο? κύριος κοιτάμε και στροφές του ανεμιστήρα? το ένα δίνει 1500 και το άλλο 1600 να προτιμήσω το δεύτερο? ------ παιδιά ευχαριστώ όλους παρα πολύ για την διάθεση σας να με βοηθήσετε! ναστέ καλά πραγματικά το εκτιμώ πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ξεκίνα λοιπόν με την ψύκτρα όπως σου είπαν τα παιδιά και τις μνήμες στη συνέχεια και άν διαπιστώσεις οτι συνεχίζει δανείσου ένα τροφοδοτικό (άν αυτό είναι δυνατόν). Αυτό θα έκανα εγώ.
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 οποτε ο ssd έμεινε πίσω! άσε που βαριέμαι και το όλο backup αρχείων ξανά windows από την αρχή και τα λοιπά ;-D όσο για μνήμες είχα κουμπώσει και 2 x4gb όταν δοκίμαζα για το fallout αν είναι η μνήμη η όχι που δανειστικά από άλλο pc και αυτό που είδα είναι ότι όταν έκανα αλχημείες αν και ακολουθούσα τις οδηγίες του manoual τις motherboard με πια σειρά να μπούν και τα λοιπά μερικές έπαιζαν μερικές όχι! dld τύχαινε και φορες που απλά άλλαζα τις ίδιας χωρητικότητας μνήμη θέση μεταξύ τους και έπαιζαν ενώ πριν όχι! οποτε λέω να πάρω "κατεφτιαν" τις ξξ4gb που μου πρότεινες να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ;-p όσο για το cooler πιο από τα 2 πιστεύεις είναι καλύτερο? κύριος κοιτάμε και στροφές του ανεμιστήρα? το ένα δίνει 1500 και το άλλο 1600 να προτιμήσω το δεύτερο? Δεν χρειαζεται να ξαναπερασεις windows. κανε κλωνο τον δισκο στον ssd. Αν ο σκληρος σου εχει ελευθερο χωρο ισο σε μεγεθος με το μεγεθος των data σου μπορεις να φτιαξεις ενα partition, να μεταφερεις εκει τα data και να κανεις κλωνο μονο το λειτουργικο. Αυτο για τις μνημες ισχυει 100%. Η καλυτερη λυση ειναι να παρεις τις 3Χ4GB που ειναι τσεκαρισμενα συμβατες. Και τα δυο cooler ειναι εξ ισου καλα. Το Cryorig εχει λιγο παραπανω χωρο για τις μνημες που σημαινει οτι αν παρεις μνημες πολυ ψηλες δεν θα ενοχλει ο ανεμιστηρας. Οποτε κατα τη γνωμη μου Cryorig για σιγουρια. 1
PhantoM47 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δεν χρειαζεται να ξαναπερασεις windows. κανε κλωνο τον δισκο στον ssd. Αν ο σκληρος σου εχει ελευθερο χωρο ισο σε μεγεθος με το μεγεθος των data σου μπορεις να φτιαξεις ενα partition, να μεταφερεις εκει τα data και να κανεις κλωνο μονο το λειτουργικο. Αυτο για τις μνημες ισχυει 100%. Η καλυτερη λυση ειναι να παρεις τις 3Χ4GB που ειναι τσεκαρισμενα συμβατες. Και τα δυο cooler ειναι εξ ισου καλα. Το Cryorig εχει λιγο παραπανω χωρο για τις μνημες που σημαινει οτι αν παρεις μνημες πολυ ψηλες δεν θα ενοχλει ο ανεμιστηρας. Οποτε κατα τη γνωμη μου Cryorig για σιγουρια. μετά την ψήκτρα και την ram θα είναι το επόμενο που θα φτιάξω στο pc μου ο ssd! ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το ψάξω για το clone!! όσον αφορά την ψήκτρα θεωρείς μήπως να δώσω κάτι παραπάνω +10+15euro και να πάρω κάτι ακόμα καλύτερο η δεν έχει νόημα?απλά το αναφέρω μιας και πήγα να την παραγγείλω αλλα είδα πως είναι κατόπιν παραγγελίας μονο από ένα κατάστημα στα χανιά και πιθανότατα θα αργήσει οποτε αν υπήρχε και κάτι καλύτερο με λίγα περισσότερα λεφτά που είναι σε stock θα το προτιμούσα! αλλιώς παραγγέλνω την cryorig και μέχρι να έρθει χαλαρά το pc μην κάψω τπτ! και κάτι τελευταίο όσον αφορά την pasta τι παίζει? ξέρω ότι υπάρχουν παστες του 1 ευρού και καλύτερες αρκετά πιο ακριβές! έχετε να προτείνεται κάποια συγκεκριμένη η περνώ οποια νάνε αρκί να ειναι απο τις ακριβές?
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δες ποια ψυχτρα θα παρεις γιατι πιθανον να εχει και παστα...τωρα αν ειναι η ιδανικη δε ξερω αλλα οκ θα ειναι αναλογως την ψυχτρα παντα... οσο για τα βολτ οχι μια χαρα ειναι σε αυτη τη συχνοτητα.. μονο δες στο βιος αν ειναι ανοιχτο το τουρμπο μπουστ και κλειστο τουλαχιστον προς το παρον... 1
PhantoM47 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δες ποια ψυχτρα θα παρεις γιατι πιθανον να εχει και παστα...τωρα αν ειναι η ιδανικη δε ξερω αλλα οκ θα ειναι αναλογως την ψυχτρα παντα... οσο για τα βολτ οχι μια χαρα ειναι σε αυτη τη συχνοτητα.. μονο δες στο βιος αν ειναι ανοιχτο το τουρμπο μπουστ και κλειστο τουλαχιστον προς το παρον... θα το κοιτάξω το βραδάκι που θα πάω σπίτι ευχαριστώ!! 1
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 μετά την ψήκτρα και την ram θα είναι το επόμενο που θα φτιάξω στο pc μου ο ssd! ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το ψάξω για το clone!! όσον αφορά την ψήκτρα θεωρείς μήπως να δώσω κάτι παραπάνω +10+15euro και να πάρω κάτι ακόμα καλύτερο η δεν έχει νόημα?απλά το αναφέρω μιας και πήγα να την παραγγείλω αλλα είδα πως είναι κατόπιν παραγγελίας μονο από ένα κατάστημα στα χανιά και πιθανότατα θα αργήσει οποτε αν υπήρχε και κάτι καλύτερο με λίγα περισσότερα λεφτά που είναι σε stock θα το προτιμούσα! αλλιώς παραγγέλνω την cryorig και μέχρι να έρθει χαλαρά το pc μην κάψω τπτ! και κάτι τελευταίο όσον αφορά την pasta τι παίζει? ξέρω ότι υπάρχουν παστες του 1 ευρού και καλύτερες αρκετά πιο ακριβές! έχετε να προτείνεται κάποια συγκεκριμένη η περνώ οποια νάνε αρκί να ειναι απο τις ακριβές? Ετοιμοπαραδοτη υπαρχει αυτη http://www.skytechshop.gr/hardware/cpu-coolers/cryorig-h5-universal και αυτη http://www.e-shop.gr/noctua-nh-u9b-se2-p-PER.651253
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα