Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πριν λιγο καιρο τα windows 8.1 αρχισαν να μου παρουσιαζουν προβληματα. Λοιπον :

1)Παταω το κουμπι κατω αριστερα που ειναι το σημα των windows και αντι να μου βγαλει τις εφαρμογες μου εμφανιζει μονο το background

2)Στον πινακα ελεγχου υπαρχουν προγραμματα που ενω εχω κατεβασμενα δεν εμφανιζονται

3)Οταν ανοιγω την αναζητηση απλα δεν αναζητα ποτε τιποτα σαν να μην στελνετε καν η εντολη

4)ανοιγω την υπολογιστη μπαινει κανονικα και μετα απο 4 δευτερολεπτα στην επιφανεια εργασια παγωνουν ολα και πρεπει να πατησω reset και μετα την επαννεκινηση δουλευουν ολα κανονικα

5)ενω μου εδειχνε πως υπαρχουν διαθεσιμα τα windows 10 στην αρχη ελεγε πως δεν μπορω να τα κατεβασω λογω καποιου προβληματος και τωρα απλα λεει πως δεν εχουν ερθει ακομα τα 10 και αν θελω να κανω κρατηση

Αυτααα αν ξερει κανεις τι φταιει και μπορει να βοηθησει ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Antivirus τι μου θυμισες τωρα :D . Παω πλαισιο και του λεω οταν παταω τερματισμο σβηνει η οθονη αλλα το pc κανει ακομα θορυβο και εχει αναμενα λαμπακια. Μου λεει τι antivirus εχες του λεω avast . Μου λεει σβηστο . Του λεω τι να κατεβασω απο φρεε? Μου απανταει αστο χωρις ή αγορασε . Μην βαλεις φρεε. Ε το αφησα χωρις αντιβιρους. Λοιπον αυτο το malwarebytes αν βρει malware θα τα διγραψει και θα φτιαξεο ττο pc η θα πρεπει να κανω και τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Το malwarebyte βρηκρ 60 κατι κακουβουλα. Αλλα μολις πηγαινε να ολοκληρωσει τον ελεγχο τσακ κολλησε. Ξανακανω παλι το ιδιο . Τωρα δοκιμαζω το online eset

Δημοσ.

Ωραια μολις τελειωσει το online eset. Τα προγραμματα αυτα μονο βρισκουν τους ιους ή τους σνηνουν κιολας?

Ωραια το eset καθαρισε τους 64 . Τωρα εκανα επενεκκινηση κανει και κατι ενημερωσεις ελπιζω να δουλεψει

Δημοσ.

Ααα οκευ . Τωρα που το ξανασκεφτομαι θυμαμε πως μια μερα πριν το προβλημα εκανε κατι ενημερωσεις και καπου στην μεση εγινε διακοπη ρευματος . Μπορει να φταιει και αυτο? Αν ναι τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Ναι κατα πασα πιθανοτητα.

Μπορεις να κανεις restore σε προηγουμενη ημερομηνια, πριν την αναβαθμιση.

Δημοσ.

Λογικα καταλοιπα των σκουπιδιων που μαζεψες.

πατησε win +r   γραψε στην εκτελεση msconfig και στην εκκινηση σβησε οτιδηποτε ασχετο εκτος microsoft,ati,nvidia,intel klp .

Αλλιως PC refresh

Και προς θεου, μην ακους τους επικινδυνους στο πλαισιο.

Περασε το bitdefender free, κανε εισοδο με to fb για να εχεις δωρεαν για παντα...

Επειτα, αναβαθμισε σε 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...