Makeran Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μήπως τα σπασμένα 10 είναι pro και τα 7 τα αυθεντικά είναι Home Premium? EDIT: Μήπως συμβαίνει το ανάποδο?
georgesteiros Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μήπως τα σπασμένα 10 είναι pro και τα 7 τα αυθεντικά είναι Home Premium? EDIT: Μήπως συμβαίνει το ανάποδο? Ααα παίζει και αυτό. ..
micos000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Η screen Που έδειξες πριν λέει ότι έχεις τα 10home. Το αυτοκόλλητο από κάτω σε ποια έκδοση των 7 αντιστοιχεί; Τα 7 starter, home και home premium πάνε στα 10 home. Τα 7 pro και ultimate πάνε στα 10pro
georgesteiros Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Η screen Που έδειξες πριν λέει ότι έχεις τα 10home. Το αυτοκόλλητο από κάτω σε ποια έκδοση των 7 αντιστοιχεί; Τα 7 starter, home και home premium πάνε στα 10 home. Τα 7 pro και ultimate πάνε στα 10pro αντιστοιχει σε home premium αλλα το κλειδι δεν μπαινει...
atheatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τόση ώρα θα είχες κατεβάσει το media creation tool. Θα είχες περάσει το iso στο στικάκι και θα είχες original Windows 10. Αυτά που σου έβαλε ο τεχνικός σου είναι όντως σπασμένα. Το κλειδί που έχει το λαπτοπ αφού ενεργοποιήθηκε το 10 δεν πολύ χρειάζεται.
Makeran Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αξίζει η προσπάθεια. Κατέβασε τα original από εδώ και κάνε format. Ή μένεις με τα cracked... Αλλά, καλύτερα τώρα που δεν έχει αρχεία μέσα να τον κάνεις format.
georgesteiros Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ευχαριστώ παιδια για τις συμβουλες αλλα φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια γιατι δεν γνωρίζω και δεν εχω και χρονο τωρα να ασχοληθω γιατι δινω πανελληνιες.
Alex-ios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Φίλε το κλειδί νομίζω ότι είναι γνήσιο διότι δεν λέει δίπλα κάτι για πειρατικό λογισμικό όπως λέει στα 7, xp Και επισης από ότι ξέρω εάν αλλάξεις λογισμικό και πας από τα 8.1 στα 10 το κλειδί αλλάζει (έτσι έγινε σε μενα)..
georgesteiros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Φίλε το κλειδί νομίζω ότι είναι γνήσιο διότι δεν λέει δίπλα κάτι για πειρατικό λογισμικό όπως λέει στα 7, xp Και επισης από ότι ξέρω εάν αλλάξεις λογισμικό και πας από τα 8.1 στα 10 το κλειδί αλλάζει (έτσι έγινε σε μενα).. παντος και στον σταθερο που εχω βαλει σπασμενα δεν λεει κατι...και μου ηρθε κανονικα αναβαθμισει και τα αναβαθμισα σε 10 και εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα