Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο intel μου SSD X25-M 34nm 80 GB μετά από 7 χρόνια γέμισε και δεν είναι αρκετά τα 80 GB του, οπότε ήρθε η ώρα για αγορά νέου. Κατέληξα μάλλον σε αυτόν Samsung 850 Pro 256GB, αλλά τι γίνεται με τα δεδομένα του C?

Θα πρέπει να γίνει format και στήσιμο από την αρχή, ή αν βγάλω τον υπάρχον SSD, τον βάλω μαζί με τον νέο σε άλλο μηχάνημα, μεταφέρω τα πάντα στον νέο σκληρό, τον μετονομάσω σε C και τον κουμπώσω στον δικό μου θα δουλεύουν όλα κανονικά;

Καμία βοήθεια;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις clone τον παλιό δίσκο στον καινούργιο. Έχει ειδικό software η Samsung γι αυτό το σκοπό.

Δημοσ.

Να σημειωθεί ότι το clone δεν δουλεύει πάντα 100% ανεξαρτήτως σύνθεσης και build...To format είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή πάντα...

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. αύριο θα γίνει η αγορά του νέου SSD οπότε μέσα στο σκ θα το επιχειρήσω το clone. αν όλα πάνε καλά το γλιτώνουμε το format, αλλιώς στήσιμο από την αρχή

Για τον δίσκο τι λέτε; Υπάρχει τίποτα καλύτερο αυτή τη στιγμή στην αγορά;

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. αύριο θα γίνει η αγορά του νέου SSD οπότε μέσα στο σκ θα το επιχειρήσω το clone. αν όλα πάνε καλά το γλιτώνουμε το format, αλλιώς στήσιμο από την αρχή

Για τον δίσκο τι λέτε; Υπάρχει τίποτα καλύτερο αυτή τη στιγμή στην αγορά;

καλυτερο δε ξερω πιθανον και οχι αλλα απο την αλλη δε ξερω κατα ποσο αξιζει να παρεις pro και οχι εναν evo

με 30ε παραπανω περνεις 500αρι εβο....

• Like 1
Δημοσ.

καλυτερο δε ξερω πιθανον και οχι αλλα απο την αλλη δε ξερω κατα ποσο αξιζει να παρεις pro και οχι εναν evo

με 30ε παραπανω περνεις 500αρι εβο....

αυτό είδα και εγώ και με δελεάζει πολύ ο 500αρης ο evo

Πριν κάνεις clone κάνε bakcup τα αρχεία σου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

εννοείται πως θα γίνει!

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...