Προς το περιεχόμενο

Στα μέσα Αυγούστου αναμένονται τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 6

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν λίγο καιρό πήρα το note 5 από Αγγλία μέσο EBAY(και μάλιστα πήρα σε συγγενικό πρόσωπο 2ο γιτί το δε και έπαθε πλάκα),απλά δεν παίζετε το κινητο!2 εβδομάδες τώρα και είμαι υπερ Ευχαριστημένος !έχω και στο γραφείο ασύρματη φόρτιση και όλα οκ, αρκετά πρακτικό θα έλεγα , αντισταθμίζει αρκετά την κατάσταση με την μπαταριά (ακουμπάς φορτίζει όση ωρα είσαι και όχι βάλε βγάλε καλώδια),άντε να δούμε αν το κυκλοφορήσουν Ευρώπη αυτή την φορά γιατί με το 5 έκαναν λαλακία....αν είναι και η τιμή του καλή θα πουλούσα το 5 για το 6.

Θα το επαιρνα και εγω το 5αρι για να αντικαταστησω το note 3 αλλα φοβαμαι την περιπτωση που παθει κατι. Εκει απλα τον ηπιες! Δεν ηπαρχει καθολου υποστηριξη απο την επισημη Samsung, και δεν θα ηθελα να μπλεξω με τοπικα μαγαζακια που επισκευαζουν κινητα γιατι ειναι λαχειο αν θα καταφερουν να το φτιαξουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μολις εφυγα απο note 3 και πηρα s7 edge. ανυπομονω να δω αν θα αξιζει η μεταφορα απ το edge στο note

Μόνο αν χρησιμοποιείς πενάκι θα αξίζει. Διαφορετικά χρηματικά η διαφορά θα είναι μεγάλη εκτός κι αν πουλήσεις το Edge αλλά και πάλι.

Ελπίζω το Note 6 να επιστρέψει στην 16άρα κάμερα γιατί βγάζω τοπία. Καλή η 12άρα για κοντινή και μέση απόσταση αλλά στα τοπία χάνει σε λεπτομέρεια έστω και λιγο.

Μόνο αν χρησιμοποιείς πενάκι θα αξίζει. Διαφορετικά χρηματικά η διαφορά θα είναι μεγάλη εκτός κι αν πουλήσεις το Edge αλλά και πάλι.

ναι προφανως με πωληση

δε χρησιμοποιω το πενακι ποτε ενω εχω note απο το πρωτο μεχρι το 3. Με βολεψε η οθονη τους, το μεγεθος, οπως και η μπαταρια.

ναι προφανως με πωληση

δε χρησιμοποιω το πενακι ποτε ενω εχω note απο το πρωτο μεχρι το 3. Με βολεψε η οθονη τους, το μεγεθος, οπως και η μπαταρια.

Ε δεν νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διαφορά η μπαταρία. Λογικά αν το πάνε 5.8 θα έχει 4000mha... μία ή άλλη θα είναι με 5,5 και 3600.

Το βασικό είναι το καινούργιο Κnox λειτουργικό. Εκεί οδηγούνται όλες οι εταιρείες σε mobile platforming που χρειάζεται χοντρό encryption. Πολύ θετικό που η Samsung προμοτάρει δικό της λειτουργικό. 

• Like 2

Απλώς παρλαπίπας. Ο άνθρωπος δεν το κρύβει και φαίνεται σε κάθε του σχόλιο.

Μήπως είναι ο Λούλης του Πρώτου Θέματος με άλλο nickname?

Με το 5 η εγγύησή είναι ενα θεματακι...αλλα να πω την αλήθεια τόσα χρονιά δεν χρειάστηκε να στείλω το κινητό για εγγύηση (εκτός απο μια φορά απο δικό μου λάθος ;) )...αλλά γενικά σε μεγάλες εταιρίες που είμαι κανένα πρόβλημα,το θεμα ειναι να φτίαξουν και αυτό το κουφο που έκαναν με το πενάκι,να  μπαίνει αναποδα....τερμα κουφό!έφτιαξαν ενα κινητό  αρκετα καλό αλλα δεν ειδαν αυτο το πράγμα!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...