Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ξαφνικά πριν από λίγη ώρα το uTorrent μου εκεί που ήταν οκ, "σταμάτησε" να κάνει download. Το πρόβλημα εντοπίζεται στους trackers απ' ότι κατάλαβα γιατί μου δίνουν το μήνυμα που φαίνεται και στην εικόνα. Από όλους, λειτουργεί μόνο ο ένας και από τους 17000 seeders έχω επικοινωνία μόνο τους 20-30.

Είναι γενικό το πρόβλημα αυτή τη στιγμή ή είναι μόνο για εμένα?

Αν είναι μόνο σε εμένα το θέμα, έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να λύσω? 

post-204432-0-71434600-1463068065_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ξαφνικά πριν από λίγη ώρα το uTorrent μου εκεί που ήταν οκ, "σταμάτησε" να κάνει download. Το πρόβλημα εντοπίζεται στους trackers απ' ότι κατάλαβα γιατί μου δίνουν το μήνυμα που φαίνεται και στην εικόνα. Από όλους, λειτουργεί μόνο ο ένας και από τους 17000 seeders έχω επικοινωνία μόνο τους 20-30.

Είναι γενικό το πρόβλημα αυτή τη στιγμή ή είναι μόνο για εμένα?

Αν είναι μόνο σε εμένα το θέμα, έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να λύσω? 

Προσπαθησε να το κατεβασεις απο αλο site για αρχη.Αν βλεπεις οτι κανει τα ιδια πηγαινε εκει που εχεις την εικονα και πατα δεξι κλικ,μετα πατα στην επιλογη add trackers η οποια θα σου πεταξει ενα παραθυρο με τα links απο τους trackers.Βρες αυτους που σου εμποδιζουν το download και κανε copy το link τους μετα διεγραψε τα απο την λιστα και πατα οκ στο κατω μερος του παραθυρου. Ανοιξε ξανα το παραθυρο και καντα paste,μετα πατα οκ οπως πριν.

Δημοσ.

Προσπαθησε να το κατεβασεις απο αλο site για αρχη.Αν βλεπεις οτι κανει τα ιδια πηγαινε εκει που εχεις την εικονα και πατα δεξι κλικ,μετα πατα στην επιλογη add trackers η οποια θα σου πεταξει ενα παραθυρο με τα links απο τους trackers.Βρες αυτους που σου εμποδιζουν το download και κανε copy το link τους μετα διεγραψε τα απο την λιστα και πατα οκ στο κατω μερος του παραθυρου. Ανοιξε ξανα το παραθυρο και καντα paste,μετα πατα οκ οπως πριν.

Δεν δούλεψε... Το είδα αυτό που λες σε ένα βίντεο στο Youtube αλλά δεν πιάνει στην δική μου περίπτωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...