Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν είναι μονό smooth που είναι πιο smooth με χειρότερα specs άλλα αυτό αλλο καπέλο... από τα bugs που έχουν θα ξενερώσεις από την zώη σου ψάξτε αν δεν μου πιστεύεις και μην περιμένεις τις αναβαθμίσεις όπως από την google δηλ μην αναρτηθείς γιατί όλα αυτά τα 2,5 χρονιά είσαι με λολλιποπ ή ΜΜ  :cry:

Για να το λες θα το ψάξω. Για τα xiaomi πάντως καλά πράγματα ακούγονται. Οι αναβαθμίσεις όντως είναι ένα θέμα αν και θα είμαι με cyanogen από day 1 λογικά ότι και να πάρω.

Το κινητό δεν σε καλύπτει πλέον ή απλά το «βαρέθηκες» και θέλεις μια αλλαγή;

Με καλύπτει γενικά, ένα upgrade σε μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία δεν θα με χάλαγε όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψιν όλα τα Xiaomi θα πάρουν μέσα στο καλοκαίρι το miui 8, που λέγεται ότι βασίζεται στο 6.0.1. Το note pro είναι ήδη με την 5.1.1

Δημοσ.

Ιδανικο μοιαζει το moto x style αλλα ειναι στα 370€. Το moto x play ειναι εντος budget και εχει πολυ καλη αυτονομια, αλλα υστερει σε επεξεργαστη.

Αν εχεις συνηθισει σε nexus, θα ελεγα να αποφυγεις xiaomi κλπ , το λογισμικο τους ειναι αρκετα διαφορετικο με αρκετα προβληματα απο μικρα ως μεγαλα, οποτε οπως λες θα πρεπει να ψαχτεις με cyanogenmod.

Ειναι ομως αλλη υποθεση να εχεις κινητο με το επισημο λογισμικο που ταυτοχρονα θα σου αρεσει, οποτε κοιτα προς nexus / motorola.
Δημοσ.

Ιδανικο μοιαζει το moto x style αλλα ειναι στα 370€. Το moto x play ειναι εντος budget και εχει πολυ καλη αυτονομια, αλλα υστερει σε επεξεργαστη.

Αν εχεις συνηθισει σε nexus, θα ελεγα να αποφυγεις xiaomi κλπ , το λογισμικο τους ειναι αρκετα διαφορετικο με αρκετα προβληματα απο μικρα ως μεγαλα, οποτε οπως λες θα πρεπει να ψαχτεις με cyanogenmod.

Ειναι ομως αλλη υποθεση να εχεις κινητο με το επισημο λογισμικο που ταυτοχρονα θα σου αρεσει, οποτε κοιτα προς nexus / motorola.

Το nexus 5Χ στα 250 δεν πιστεύω ότι αξίζει για να αντικαταστήσω το 5 γιατί είναι σχεδόν το ίδιο κινητό. Το moto x play και αυτό έχει σχεδόν ίδια specs με το nexus 5. Τα moto x style, 6 και 6P ξεφεύγουν πολύ σε τιμή.

Μου φαίνεται πήρα ένα πολύ καλό κινητό πολύ φτηνά και τώρα που δεν υπάρχουν αντίστοιχα καλές και φτηνές επιλογές θα απογοητευτω.

Δημοσ.

Το nexus 5Χ στα 250 δεν πιστεύω ότι αξίζει για να αντικαταστήσω το 5 γιατί είναι σχεδόν το ίδιο κινητό. Το moto x play και αυτό έχει σχεδόν ίδια specs με το nexus 5. Τα moto x style, 6 και 6P ξεφεύγουν πολύ σε τιμή.

Μου φαίνεται πήρα ένα πολύ καλό κινητό πολύ φτηνά και τώρα που δεν υπάρχουν αντίστοιχα καλές και φτηνές επιλογές θα απογοητευτω.

To nexus 5x δεν εχει σχεδον ιδια specs με το nexus 5, αντιθετα εχει σχεδον ιδια specs με το 6p, παρολο τη σχεδον μιση τιμη.

Το nexus 5x σε σχεση μετο nexus 5 ειναι αισθητα πιο γρηγορο, εχει καλυτερη καμερα, μεγαλυτερη αυτονομια κ μερικα εξτρα,  διαφερει δηλαδη σε ολα σχεδον τα βασικα.

Απο οτι καταλαβα ομως δινεις βαση στην μεγαλυτερη οθονη για αυτο πχ θεωρεις οτι το moto x style προσφερει κατι παραπανω απο το τωρινο σου, ενω το nexus 5x θεωρεις οτι δεν προσφερει.

Μηπως να κανεις 2-3 μηνες υπομονη με το τωρινο σου για να παρεις το moto x style σε λιγο που θα εχει πεσει κι αλλο η τιμη του απο την στιγμη που σε ικανοποιει αντι να μπλεκεις με κινητα που δεν σε ικανοποιουν κ εχουν προβληματικο software(xiaomi που θα βαλεις cyanogenmod)?

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ είμαι της άποψης επειδή έχω καθημερινή επαφή με Nexus 5 που το έχει κολλητός μου φίλος να περιμένεις. Nexus 5, G2, Note 3 είναι οι 3 συσκευές του 2013 που αντέχουν και όλοι οι κάτοχοι βρισκόμαστε σε αναμονή αλλαγής.  :P

Περιμένοντας και οι επιλογές που έχεις θα αυξηθούν (για να έχεις ακόμα μεγαλύτερη διαφορά και ουσία στην αναβάθμιση που θα κάνεις) και μπορείς να αυξήσεις λίγο το budget σου.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ είμαι της άποψης επειδή έχω καθημερινή επαφή με Nexus 5 που το έχει κολλητός μου φίλος να περιμένεις. Nexus 5, G2, Note 3 είναι οι 3 συσκευές του 2013 που αντέχουν και όλοι οι κάτοχοι βρισκόμαστε σε αναμονή αλλαγής. :P

Περιμένοντας και οι επιλογές που έχεις θα αυξηθούν (για να έχεις ακόμα μεγαλύτερη διαφορά και ουσία στην αναβάθμιση που θα κάνεις) και μπορείς να αυξήσεις λίγο το budget σου.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες φίλε. Είναι και οι 3 εξαιρετικές συσκευές που αντέχουν ακόμα.

Τα επόμενα nexus βγήκαν με διπλάσια τιμή από το 5. Τα g3 και g4 βγάλαν ένα σωρό προβλήματα και χάσανε και το εξαιρετικό screen to body ratio του g2. Μονο το note 4 είναι κλασσικά καλό αλλά αυτη η σειρά είχε ανέκαθεν τιμές πολύ πάνω από το budget μου.

Αφου κρατάει το κινητό μου θα περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές ή να μου φέρουν κανα nexus 6p από Αμερική.

Δημοσ.

Είναι το σαράκι που μας τρώει. Εγώ έχω βάλει και 6400mha μπαταρία στο Note 3 σκέψου, δεν έχω ανάγκη να αλλάξω καν γι αυτό. Το Note 6 περιμένω όταν πέσει κάπως η τιμή του. Γι αυτό κάνε κι εσύ υπομονή, στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Χαχαχα! 

• Like 1
Δημοσ.

Για να το λες θα το ψάξω. Για τα xiaomi πάντως καλά πράγματα ακούγονται. Οι αναβαθμίσεις όντως είναι ένα θέμα αν και θα είμαι με cyanogen από day 1 λογικά ότι και να πάρω.

Με καλύπτει γενικά, ένα upgrade σε μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία δεν θα με χάλαγε όμως.

ναι πως το θες να βρεις stable cyaonegen σε xiaomi. Μονο unofficial παιζουν μπαλα τις περισσοτερες φορες και αυτες με απειρα bugs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...