Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα nexus 5 32gb το οποίο το είχα πάρει 300Ε και μου έβγαλε 2.5 χρόνια άψογα. Υπάρχει τηλέφωνο γύρω στα 300Ε που να αξίζει για να αντικαταστήσω το nexus; Ψάχνω κατι σε android παλι, τουλάχιστον 5" και κατά προτίμηση 5,5".

Θα εκτιμηθεί το να έχει καλή μπαταρία και μπόλικη ram, αντίθετα κάμερα, αδιαβροχοποίηση, δακτυλικά αποτυπώματα μου είναι αδιάφορα. Επίσης όχι εταιρίες με service arvato.

Δημοσ.

Tο έχω δει και είναι τουμπανάκι αν και προς το παρόν βγαίνει μόνο σε χρυσό (μπλιαχχ). Πιο φτηνό εδώ btw http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi-note-pro-4gb-64gb-smart-cellphone-golden.html

Θέλω πάντως να εξαντλήσω πρώτα τις επιλογές από Ελλάδα και μετά να δω σε κινέζους. Μπορεί το note pro να έχει τούμπανα specs αλλά δεν ξέρω αν όντως μπορεί να με βγάλει σχεδόν 3 χρόνια άνετα.

Δημοσ.

Tο έχω δει και είναι τουμπανάκι αν και προς το παρόν βγαίνει μόνο σε χρυσό (μπλιαχχ). Πιο φτηνό εδώ btw http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi-note-pro-4gb-64gb-smart-cellphone-golden.html

Θέλω πάντως να εξαντλήσω πρώτα τις επιλογές από Ελλάδα και μετά να δω σε κινέζους. Μπορεί το note pro να έχει τούμπανα specs αλλά δεν ξέρω αν όντως μπορεί να με βγάλει σχεδόν 3 χρόνια άνετα.

Άσπρο με χρυσή γραμμή είναι, όχι χρυσό. Και όμως είναι πολύ ωραίο. Ξέρω με σιγουριά ότι ο διαχειριστής maddoctor δίπλα στο φόρουμ της miui το έχει 1 χρόνο όπως λέει και μόνο με το note pro 2 θα το αλλάξει. Πάντως και εγώ δεν σκοπεύω να το αλλάξω άμεσα και με τα χαρακτηριστικά που έχει άνετα αντέχει 2-3 χρόνια ακόμα.
Δημοσ.

Ξέρουμε πότε βγαίνει το note pro 2; Εσύ πόσο καιρό το έχεις; Σου έχει βγάλει καθόλου προβλήματα/ κολληματακια; Aπό μπαταρία πως πάει;

Δημοσ.

Ξέρουμε πότε βγαίνει το note pro 2; Εσύ πόσο καιρό το έχεις; Σου έχει βγάλει καθόλου προβλήματα/ κολληματακια; Aπό μπαταρία πως πάει;

Δεν έχει ειπωθεί τίποτα για 2 ακόμα. 2 μήνες το έχω και είναι φοβερό! Προβλήματα 0. Μπαταρία του έβαλα μία πειραγμένη από δίπλα, που την φτιάχνει έλληνας και κρατάει στις 10-12 ώρες με ολα ενεργά (φωτεινότητα τέρμα, gps, wifi, 4G, bluetooth).
Δημοσ.

Δεν έχει ειπωθεί τίποτα για 2 ακόμα. 2 μήνες το έχω και είναι φοβερό! Προβλήματα 0. Μπαταρία του έβαλα μία πειραγμένη από δίπλα, που την φτιάχνει έλληνας και κρατάει στις 10-12 ώρες με ολα ενεργά (φωτεινότητα τέρμα, gps, wifi, 4G, bluetooth).

Η κανονική του μπαταρία πως πάει;

Επειδή σκέφτομαι για κινητό σύντομα, είχα σχεδόν καταλήξει στο note 3 pro. Αξίζει λες αυτό τα 80€ παραπάνω;

Δημοσ.

Ξέρουμε πόση ώρα screen on time βγάζει η κανονική;

Και το one plus 2 φαίνεται ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Ξέρουμε πόση ώρα screen on time βγάζει η κανονική;

Και το one plus 2 φαίνεται ενδιαφέρον.

Επειδή το συζητούσαν δίπλα πρόσφατα, 5 ώρες και 40 λεπτά γράφουν. Για την μπαταρία πριν μου εβγαζε 8-10 ώρες

Δημοσ.

Για να αλλαχτεί η μπαταρία πρέπει να λυθεί η συσκευή; Αρα χάνεις και την εγγύηση;

Ναι η μπαταρία δεν αλλαζει έτσι.
  • Like 2
Δημοσ.

μετά το n5 θα ξενερώσεις άγρια με τις συσκευές που σ πρότειναν δες ίσως βρεις κάνα μτχ n6 ή κάνα n6p

Δημοσ.

μετά το n5 θα ξενερώσεις άγρια με τις συσκευές που σ πρότειναν δες ίσως βρεις κάνα μτχ n6 ή κάνα n6p

Γιατί το λες αυτό; Οκ, τα nexus είναι κλασσικά ότι πιο smooth υπάρχει αλλά τα άλλα με τέτοια specs δεν μπορεί να υστερούν τόσο. Τα μεταχειρισμενα τα αποφεύγω.

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό; Οκ, τα nexus είναι κλασσικά ότι πιο smooth υπάρχει αλλά τα άλλα με τέτοια specs δεν μπορεί να υστερούν τόσο. Τα μεταχειρισμενα τα αποφεύγω.

δεν είναι μονό smooth που είναι πιο smooth με χειρότερα specs άλλα αυτό αλλο καπέλο... από τα bugs που έχουν θα ξενερώσεις από την zώη σου ψάξτε αν δεν μου πιστεύεις και μην περιμένεις τις αναβαθμίσεις όπως από την google δηλ μην αναρτηθείς γιατί όλα αυτά τα 2,5 χρονιά είσαι με λολλιποπ ή ΜΜ  :cry:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...