Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήν κοιτάς Skroutz φίλε μου... δές σε προηγούμενο post που έχω δώσει 2 sites με αρκετά reviews.

Όσον αφορά το ps4 να κοιτάξει την καλωδίωση και την κονσόλα του επίσης. καθώς και στις ρυθμίσεις στα φίλτρα. την βάζει σε game mode?

Το έλυσε μόνος του με το να βγάζει το καλώδιο της κεραίας! Αν είναι κουμπομένο πάνω μαζί με το hdmi του ps4 του κάνει αυτό το πράμα με το να αναβοσβήνει η οθόνη στιγμιαία, παρότι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν χρησιμοποιείται! 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε δές την πάντος, είναι η καλύτερη στην κατηγορία της. Την έχω απο χθές! :)

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να Σας επηρεάσω η Sony τηλεόρασης έχουνε κάνει τεράστια βήματα σε σύγκριση με την Samsung ηθικά στο gaming η sony Είναι χιλιόμετρα μπροστά

Δημοσ.

Πλεον το input lag σε σειρες 2015 ειναι στα 25ms και στα νεα μοντελα KU-KS 2016 κοντα στα 20 και κατω. Παλιοτερα ειναι οπως τα λες.

Σε εικονα εχουμε ανεβασει παρα πολλα review και μετρησεις που επιβεβαιωνουν οτι καποιος με ορεξη για ρυθμίσεις μπορει να κανει θαυματα με τα πανελ της samsung.

Σαφως  βεβαια και η sony εχει σοβαρα μοντελα (εκτος απο αυτα με IPS) κυριως στις μεγαλες σειρες οπου εχει και νοημα να κοιταμε. Οπως η Χ9005 που ειναι αψογο μοντελο σε αποδοση. Κατα βαση στο συνολο εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους. Εαν καποιος ενδιαφέρεται για κλινικη εικονα καθαρα και ποιοτητα κατασκευης θα ελεγα οκ μια χαρα. 

Στο συνολο ομως κοιταμε και αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια τελικα η UE55JU6800 ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα; για τις lg τι λετε; ιδια τιμη παιζει

Δημοσ.

Σαφως βεβαια και η sony εχει σοβαρα μοντελα (εκτος απο αυτα με IPS) κυριως στις μεγαλες σειρες οπου εχει και νοημα να κοιταμε. Οπως η Χ9005 που ειναι αψογο μοντελο σε αποδοση. Κατα βαση στο συνολο εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους. Εαν καποιος ενδιαφέρεται για κλινικη εικονα καθαρα και ποιοτητα κατασκευης θα ελεγα οκ μια χαρα.

Στο συνολο ομως κοιταμε και αλλου.

Η Sony KD-55X850xC αξίζει; Για ταινίες και σειρές.

Δημοσ.

Για ταινίες και σειρές να κοιτάξεις μια τηλεόραση να σου δίνει μεγάλο φάσμα χρωμάτων και ρυθμίσεις.

Στην Samsung έκανα ελάχιστες ρυθμίσεις, τέλεια εικόνα! 

Δημοσ.

Ειναι εξαιρετικη, αυτη εχω και εγω, εχει καλυτερα preset απ την αντιστοιχη της samsung Ju7000, οποτε δεν θες ρυθμισεις ειδικου για να στη φερει στα μετρα σου για ταινιες κα ισειρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...