Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Pintsie είπε

Καλημέρα παιδιά! 
Αγοράσαμε αμάξι πριν καμιά βδομάδα. Και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο taxis για να πληρώσουμε τα τέλη. Πήγαμε στην εφορία και ήταν κλειστά 1 ώρα νωρίτερα από την ώρα που έπρεπε να κλείσει (τι περίεργο!). 
Τι κάνουμε; 😛  

Δοκίμασε την Πέμπτη μήπως συγχρονιστούν. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με αγορά 21/12. 

@edit μιλάω για καινούργια άδεια.

Ενώ Δευτέρα δεν είχαν περαστεί, δοκίμασα τώρα και μου βγήκε κανονικά το νούμερο πληρωμής.

Επεξ/σία από karaLRS
  • Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αργεί να φανεί στην εφορία η μεταβίβαση, μη περιμένετε να δείτε online τα τέλη για οχήματα που μεταβιβάστηκαν 20/12...

Πληρωστε τα με το ΑΦΜ του παλιού ιδιοκτήτη, κανέναν ρόλο δε παίζει...

Αλλιώς μόνο μέσω εφορίας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Pintsie είπε

Έχουμε την προσωρινή. Η νέα θα βγει μετά τις 7 Ιανουαρίου μας είπαν. 

Η μεταβίβαση έγινε στο Υπουργείο κατευθείαν .

Έχεις καταλάβει 2 πράγματα λάθος:

1. Αυτό που αντιλαμβάνεσαι ως "προσωρινή" άδεια κυκλοφορίας στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από την απόδειξη παραλαβής του αιτήματος μεταβίβασης + δικαιολογητικών.

2. Η μεταβίβαση ΔΕΝ έχει γίνει ακόμα, θα γίνει μετά τις 7 Ιανουαρίου, τότε και μόνο θα γίνει η αλλαγή ονόματος στο taxis, τότε και μόνο θα εκδοθεί η νέα άδεια.

Στο μεταξύ και στην εφορία να πας δεν θα καταφέρεις τίποτα, θα σου πουν πως τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να πληρωθούν μόνο στο όνομα του τωρινού ιδιοκτήτη.

edit:

Δες και το παρακάτω από το επίσημο site του υπουργείου μεταφορών:

Η διαδικασία της μεταβίβασης ολοκληρώνεται, μόνο εφόσον ελεγχθούν τα εκ του νόμου απαραίτητα δικαιολογητικά από τον αρμόδιο υπάλληλο της Υπηρεσίας Μεταφορών & Επικοινωνιών της οικείας Περιφέρειας και εκδοθεί από την Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών νέα άδεια κυκλοφορίας στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη ή του νέου κατόχου και όχι με την κατάθεση της αίτησης στο ΚΕΠ.

http://www.yme.gr/index.php?tid=334

Με λίγα λόγια αν δεν έχει εκδοθεί η νέα άδεια τότε ΔΕΝ έχει γίνει μεταβίβαση.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Εγώ πλήρωσα στις 24/12 και ακόμα δεν έχει φανεί η πληρωμή. Πλήρωσα με winbank και εμφανίζει οτι (Τελευταία Ενημέρωση Αρχείου: 23/12/2018)

δεν ξέρω μήπως έγινε κάποιο λάθος αλλά η συμπλήρωση έγινε αυτόματα απο το winbank.

Δημοσ.

Αργία ή οχι απο την στιγμή που πληρώσεις 3 ημέρες περίπου κάνει να φανεί. Πληρωμή Παρασκευή μέσω ATM Εθνικής και φάνηκε χθες το απόγευμα. Που στην ουσία μονο Παρασκευή και Δευτέρα ήταν εργάσιμες ημέρες.

Δημοσ.

Εντάξει ευτυχώς μόλις τώρα είδα και γράφει οτι πληρώθηκαν,χρειάστηκε δηλαδή ακριβώς μια εβδομάδα για να εμφανιστεί η πληρωμή.

Δημοσ.

Εγώ τώρα που είδα τα πλήρωσα στις 21 παρασκευή αλλά μετά ήταν Σαββατοκύριακο και μετά οι αργίες και άργησαν μια ολόκληρη εβδομάδα.

• Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, George b said:

Εγώ τώρα που είδα τα πλήρωσα στις 21 παρασκευή αλλά μετά ήταν Σαββατοκύριακο και μετά οι αργίες και άργησαν μια ολόκληρη εβδομάδα.

Κι άλλη μια να αργούσαν δεν έχει σημασία. Το θέμα έιναι πότε λέει η τράπεζα ότι πλήρωσες. 

Έχω πληρώσει ΕΝΦΙΑ τελευταία μέρα 30 λεπτά πριν την "διορία". Εμφανίστηκε μετά από μέρες που και καλά θα ήταν εκπρόθεσμο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την εφορία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Κι άλλη μια να αργούσαν δεν έχει σημασία. Το θέμα έιναι πότε λέει η τράπεζα ότι πλήρωσες. 

Έχω πληρώσει ΕΝΦΙΑ τελευταία μέρα 30 λεπτά πριν την "διορία". Εμφανίστηκε μετά από μέρες που και καλά θα ήταν εκπρόθεσμο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την εφορία...

Ίσως δίνουν μια άτυπη διορία λόγο του οτι αργούν να φανούν οι πληρωμές,εμένα πιο πολύ με τρόμαξε αν πληρώθηκαν λόγο του οτι δεν έχω πληρώσει ξανά με e-baking τα τέλη,και λέω μήπως έγινε κάποιο λάθος.

Βέβαια νομίζω οτι αν ο αριθμός λογαριασμού δεν είναι σωστός η τράπεζα δεν μπορεί να κάνει την πληρωμή.

Επεξ/σία από George b
  • Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, George b said:

Ίσως δίνουν μια άτυπη διορία λόγο του οτι αργούν να φανούν οι πληρωμές

Δεν νομίζω, λογικά το σύστημα κοιτάει πότε λέει η τράπεζα ότι πλήρωσες και βγάζει το "συμπέρασμα" από εκεί...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...