Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Στην πληρωμή μεσω e-banking ορωτο πεδίο δευτερο και τριτο βαζουμε το αριθμο που εχει απο κάτω το αποδεικτικο των τελων σωστα;

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ÏληÏÏμη ÏελÏν

Επισης ξερει καποιος ποσες μερες κανει να φανει η πληρωμη των τελων στο ταξις?Εχει δυο μερες και ακομα τιποτα

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ÏληÏÏμη ÏελÏν

Επισης ξερει καποιος ποσες μερες κανει να φανει η πληρωμη των τελων στο ταξις?Εχει δυο μερες και ακομα τιποτα

Τοσο θελει πανω κατω.Πρις 3 μερες τα πληρωσε η κορη μου και φανηκαν .Ναι αυτους τους κωδικους θελει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τοσο θελει πανω κατω.Πρις 3 μερες τα πληρωσε η κορη μου και φανηκαν .Ναι αυτους τους κωδικους θελει .

Απλα εχω φοβηθει λιγο γιατι πληρωσα μεσω πειραιως χωρις να βαλω τον κωδικο απλα βαζοντας αφμ και αριθμο και προσυμπληρωσε αυτο μονο του τον κωδικο πληρωμης,αλλα το 3ο πεδιο(που ειναι ουσιαστικα το ποσο πληρωμης) δεν το προσυμπληρωσε μονο του το συστημα!Πηγα να το καταχωρησω χειροκινητα και δεν μπορουσα να γραψω παραπανω χαρακτηρες απο τους 9 του αφμ+11 του 2ου πεδιου γιατι δεν αφηνε,οπως πχ σε αλλες πληρωμες στο αφμ δεν σε αφηνει να βαλεις 11 νουμερα γιατι ειναι 9 ολα.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος :P

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε

Παιρνει τα στοιχεια απο το taxisnet το συστημα.Με αφμ και αριθμο κυκλοφοριας αυτοματα βγαζει τον κωδικο.Μην αγχωνεσαι.

Ναι ξερω,απλα πχ τωρα που ειδα στο συστημα της εθνικης αν βαλεις επιλογη αντληση μεσω ταξις,συμπληρωνεται αυτοματα ΚΑΙ το τριτο πεδιο του ποσου πχ 13500,ενω στην πειραιως συμπληρωνονται αυτοματα μονο τα 2 πρωτα πεδια,και το ποσο σαν ακεραιο πχ 135 και οχι σαν μερος του κωδικου.Μακαρι να εμφανιστει η πληρωμη γιατι δεν τα χω και για πεταμα :P

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, George b είπε

Απο που βλεπουμε αν πληρωθηκαν τα τελη στο taxisnet?

Απο εκει που εκτυ[ωσες την ειδοποιηση πληρωμης αν ξαναπας και εχουν καταχωρηθει στο taxis σου βγαζει αλλη ειδοποιηση να εκτυπωσεις οτι εχουν πληρωθει.

31 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ουτε η πειραιως εχει προμηθεια για τα τελη μεσω winbank.Προμηθεια κραταει αν πληρωσεις απο αυτοματο μηχανημα πληρωμων.

Ουτε η Eurobank μεσω inernet εχει προμηθεια .Για ΑΤΜ δεν ξερω .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Ουτε η πειραιως εχει προμηθεια για τα τελη μεσω winbank.Προμηθεια κραταει αν πληρωσεις απο αυτοματο μηχανημα πληρωμων.

Πληρωσες τελη σε πειραιως?Εμφανιστηκε η πληρωμη ?

Δημοσ.

Πληρωσα πριν 2 μερες του γαμπρου μου και της αδερφης μου.Δεν ξερω αν εμφανιστηκε η πληρωμη.Αν μπορεσω θα τσεκαρω και ενημερωνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

αν κρατησες τον αριθμο συναλλαγης,τι σε νοιαζει αν εμφανιστικε στο ταξις?αν τολμανε,ας το αμφισβητησουν

• Like 2
Δημοσ.

παίδες γνωρίζουμε ποιά τράπεζα εχει την πιο συμφέρουσα επιβράβευση εαν χρησιμοποιήσουμε το σύστημά της για πληρωμή τελών κυκλοφορίας;

Δημοσ.

Aκομα τιποτα,πληρωμη τεταρτη απογευμα και ακομα φαινονται απληρωτα,και λογικα και αυριο και μεθαυριο που ειναι αργιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...