Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, George b είπε Αν πληρώσουμε τα τέλη ηλεκτρονικά μέσω e-banking, θα χρειαστεί να εκτυπώσουμε την πληρωμή ή κάτι αντίστοιχο? Φυσικα για να εχεις αποδεικτικο οτι τα πληρωσες.
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις 27/11/2018 στις 4:07 ΜΜ, Cosmonaut21 είπε Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο να κάνω μερικές ερωτήσεις για κατάθεση πινακίδων αν κάποιος έχει κάνει τη διαδικασία και γνωρίζει. 1)Χρειάζεται απαραίτητα Ε1 ή/και Ε9; (Πιο πολύ το αναφέρουν αν δεν μπορούν να βρουν όλα τα στοιχεία στο σύστημα.Σας έχει τύχει;) 2)Αίτηση κατάθεσης πινακίδων που λένε εις διπλούν,εννοούν τη ''δήλωση ακινησίας'' που γράφει πάνω πάνω θυρίς Ζ.-50 σωστά; 3)Γνήσιο υπογραφής χρειάζεται πάντα ή μόνο αν το όχημα σταθμεύει σε χώρο που νοικιάζεται/είναι τρίτου;Για να πάω στο ΚΕΠ άμα είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1) Θεωρητικά χρειάζεται, πρακτικά δεν ζητάνε σχεδόν ποτέ, ειδικά προς το τέλος του χρόνου που επικρατεί αδιαχώρητο επειδή καταθέτουν πινακίδες όλοι μαζί. 2) Ακριβώς. 3) Γνήσιο υπογραφής σε ποιο χαρτί εννοείς? Αν εννοείς τη δήλωση ακινησίας όχι, την υπογράφει αυτός που πάει στην εφορία να κάνει την ακινησία, άσχετα αν είναι ο ιδιοκτήτης ή αντίκλητος.
rudigarcia222 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα για να εχεις αποδεικτικο οτι τα πληρωσες. εαν σε σταματησει αστυνομια και πατησει τα στοιχεια σου στο κομπιουτερ αυτοματα βλεπει αν εχεις πληρωσει η οχι 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε εαν σε σταματησει αστυνομια και πατησει τα στοιχεια σου στο κομπιουτερ αυτοματα βλεπει αν εχεις πληρωσει η οχι Αν δουλευει ο φορητος τους και αν εχουν ....Δεν ξερω αν εχουν ολοι . Οπως εκτυπωσα την ειδοποιηση πληρωμης θα εκτυπωσω και την αποδειξη οτι τα πληρωσα. Χαρτι μιλησει...καρδια ραγισει ελεγε ενας φιλος . Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 2
fastnq2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δουλευει ο φορητος τους και αν εχουν ....Δεν ξερω αν εχουν ολοι . Οπως εκτυπωσα την ειδοποιηση πληρωμης θα εκτυπωσω και την αποδειξη οτι τα πληρωσα. Χαρτι μιλησει...καρδια ραγισει ελεγε ενας φιλος . Αυτο ακριβως, υποτιθεται ειναι περασμενα στο συστημα τα τελη,αν τα εχει πληρωσει καποιος η οχι,αλλα επειδη στην Ελλαδα ζουμε,ενα κομματι χαρτι ειναι η αποδειξη δεν πιανει και χωρο 1
Dark_son20 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) με έχουν σταματήσει σε όλη μου τη ζωή 6-7 φορές. ποτέ δεν μου ζήτησαν τέλη κυκλοφορίας. το πρόστιμο έρχεται από την εφορία όχι από την τροχαία. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Dark_son20
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε με έχουν σταματήσει σε όλη μου τη ζωή 6-7 φορές. ποτέ δεν μου ζήτησαν τέλη κυκλοφορίας. το πρόστιμο έρχεται από την εφορία όχι από την τροχαία. Το ιδιο κι εμενα 30+ χρονια τωρα αλλα ...ποτε δεν ξερεις !!!!
Joshua21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε το πρόστιμο έρχεται από την εφορία όχι από την τροχαία. Κανένα πρόστιμο δεν... "έρχεται" από την εφορία, απλά αν πας να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας εκπρόθεσμα τότε σου ζητάνε να πληρώσεις τα διπλά. Η τροχαία εφόσον διαπιστώσει πως δεν έχεις πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας σου αφαιρεί τα στοιχεία(άδεια+πινακίδες) κυκλοφορίας, και στα δίνει πίσω μόνο αν προσκομίσεις αποδεικτικό πληρωμής.
Dark_son20 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 από ότι ξέρω, από το 14 και μετά, εφόσον είσαι εκπρόθεσμος ο διπλασιασμός μπαίνει αυτόματα στο taxis
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Συνηθως δινεται μια σιωπηρα παραταση για 3-4 μερες και λογικο ειναι γιατι πολυς κοσμος πληρωνεται καθε 1η του μηνα . Μην βιατει καποιος να πει ας πληρωνε πιο νωρις γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι . Εγω με 690 ευρω τελη θα πληρωσω στις 28/12 που παιρνω εξοφλιση . 1
fastnq2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Συνηθως δινεται μια σιωπηρα παραταση για 3-4 μερες και λογικο ειναι γιατι πολυς κοσμος πληρωνεται καθε 1η του μηνα . Μην βιατει καποιος να πει ας πληρωνε πιο νωρις γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι . Εγω με 690 ευρω τελη θα πληρωσω στις 28/12 που παιρνω εξοφλιση . Ευτυχως κανουν ευκολιες οι τραπεζες,νομιζω στην πειραιως μπορεις μεσω καρτας να τα πληρωσεις και με δοσεις,ειδικα για αυτοκινητα 2λιτρα και πανω αξιζει.. 1
kleo1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Συνηθως δινεται μια σιωπηρα παραταση για 3-4 μερες και λογικο ειναι γιατι πολυς κοσμος πληρωνεται καθε 1η του μηνα . Μην βιατει καποιος να πει ας πληρωνε πιο νωρις γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι . Εγω με 690 ευρω τελη θα πληρωσω στις 28/12 που παιρνω εξοφλιση . συγνώμη Γιάννη αλλά εδώ διαφωνώ. Ίσως έχω και άδικο αλλά διαφωνώ γιατί το έχω ακούσει αυτό το πράγμα πολλές φορές και από άτομα που μου χρωστούσαν κάποια χρήματα. Θα σε πληρώσω τέλος του μήνα που πληρώνομαι... Εγώ ποτέ δεν έχω πει σε κάποιον θα σε πληρώσω τέλος του μήνα. Δηλαδή όλοι αυτοί που το λένε, δεν έχουν άλλα χρήματα και περιμένουν τέλος-αρχή του μήνα να πληρωθούν; Όχι βέβαια, απλά δε θέλουν να χαλάσουν από αυτά που έχουν στην άκρη. Έχει τύχει να δανείσω σε φίλο μου με μεγαλύτερη περιουσία από εμένα επειδή του είχαν τύχει κάτι απρόοπτα έξοδα και μου τα επέστρεψε μόλις πληρώθηκε. Το τραγικό είναι ότι είχε λεφτά απλά δεν ήθελε να χαλάσει τα έτοιμα. Υπάρχουν και άτομα που τη βγάζουν ίσα ισα, δε λέω, αλλά την ατάκα ..μόλις πληρωθώ... την ακούς απ όλους. Την τελευταία φορά τα άκουσε ένας συγγενής που έλεγε τέτοιες μ@λακίες και παρεξηγήθηκε. αυτά για να ξέρουμε τι γίνεται και να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας 2
Joshua21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Η παράταση πάντως που δίνουν συνήθως κάθε άλλο παρά "σιωπηρή" είναι, με επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο οικονομικών γίνεται πάντα.
ELTASSOS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Σημερα πηγα για τελη και ακουσα στην τραπεζα αν μπορει ενας πελατης να καταθεσωειπινακιδες εντος 2018 διοτι στο α 3μηνο 19 ενοψει εκλογων θα μειωθουν δραστικα τα τελη απο 2000 cc και πανω, φυσικα αφου πρωτα τα παρουν κανονικα απο οσους δεν ειναι ειδοποιημενοι. Εχετε ακουσει τιποτα σχετικο και εσεις?...λετε να ειναι μουφα η πληροφορια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, kleo1 είπε συγνώμη Γιάννη αλλά εδώ διαφωνώ. Ίσως έχω και άδικο αλλά διαφωνώ γιατί το έχω ακούσει αυτό το πράγμα πολλές φορές και από άτομα που μου χρωστούσαν κάποια χρήματα. Θα σε πληρώσω τέλος του μήνα που πληρώνομαι... Εγώ ποτέ δεν έχω πει σε κάποιον θα σε πληρώσω τέλος του μήνα. Δηλαδή όλοι αυτοί που το λένε, δεν έχουν άλλα χρήματα και περιμένουν τέλος-αρχή του μήνα να πληρωθούν; Όχι βέβαια, απλά δε θέλουν να χαλάσουν από αυτά που έχουν στην άκρη. Έχει τύχει να δανείσω σε φίλο μου με μεγαλύτερη περιουσία από εμένα επειδή του είχαν τύχει κάτι απρόοπτα έξοδα και μου τα επέστρεψε μόλις πληρώθηκε. Το τραγικό είναι ότι είχε λεφτά απλά δεν ήθελε να χαλάσει τα έτοιμα. Υπάρχουν και άτομα που τη βγάζουν ίσα ισα, δε λέω, αλλά την ατάκα ..μόλις πληρωθώ... την ακούς απ όλους. Την τελευταία φορά τα άκουσε ένας συγγενής που έλεγε τέτοιες μ@λακίες και παρεξηγήθηκε. αυτά για να ξέρουμε τι γίνεται και να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας Ολοι οχι φιλε μυ αλλα πιστεψε με τα τελευταια χροναι ολο και αυξανοντε αυτοι που δεν μπορουν.Σημεια των καιρων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα