Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν ξεκίνησαν τα γνωστά όπως κάθε χρόνο; Πάμε για μείωση στα τελη και τέτοια και 5 μέρες πριν το τέλος του χρόνου να πούνε "θα το εξετάσουμε για του χρόνου" 😂😂

Αργησανε φέτος να πουν τις γνωστές μ@λ@κιες και ψεμματα.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ThReSh είπε

Με ρύπους είναι ίδια πάντως, τα άλλα δεν τα θυμάμαι για να συγκρίνω...

Πόσα γραμμάρια εκπέμπει το δικό σου?

To περσινο τελος κυκλοφοριας, γραφει πανω, 95 CO2. Αυτο ειναι;

3 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Γιατί δεν ξεκίνησαν τα γνωστά όπως κάθε χρόνο; Πάμε για μείωση στα τελη και τέτοια και 5 μέρες πριν το τέλος του χρόνου να πούνε "θα το εξετάσουμε για του χρόνου" 😂😂

Αργησανε φέτος να πουν τις γνωστές μ@λ@κιες και ψεμματα.

Καθε χρονιά, τα ιδια ψεμματα...αλα ενφια....αι σιχτηρ με τους ψευταραδες....

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, mindreader said:

Μάλλον, άρα 95Χ0.90=85.5 euro σύμφωνα με τον τελευταίο πίνακα του link που έδωσες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Μάλλον, άρα 95Χ0.90=85.5 euro σύμφωνα με τον τελευταίο πίνακα του link που έδωσες...

Μακαρι να ναι ετσι αγαπητε, να σαι καλα...

Εγω νομισα οτι βλεπεις τα κυβικα του αυτοκινητου σε ποια κατηγορια εμπιπτουν, και βλεπεις ποσα θα πληρωσεις. Δεν ειχα καταλαβει οτι παιζει πολλαπλασιασμος στην μέση, δεν το ελεγε ουτε το αρθρο, και οσο κι αν ακουγεται χαζο, νομιζα οτι ειναι αυτοματοποιημενοι τυποι απο το υπουργειο σε σχεση με τους ρυπους, αναλογα τον τυπο του αυτοκινητου.

thanks.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, mindreader είπε

Τα 120 αλήθεια, πως τα έβγαλες?

Κατά τα άλλα σωστά, κάτω από 100g δεν πλήρωναν τέλη ως το 2016, από το 2017 το όριο ανέβηκε στο 90.

Edit

Τώρα είδα πως έχεις απαντήσει ήδη.

Πάντως στο link που έδωσες λέει ξεκάθαρα πως υπολογίζεται, η κατηγορία 90-100 γραμμάρια πληρώνει 0,90 "ΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2(σε ευρώ)".

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ημουν ποτε καλος στην αριθμητικη...αντιθετως το είχα και το έχω, με τον γραπτό λόγο...

Οντως, διαβαζοντας 'ανα γραμμαριο εκπομπων', και (επρεπε) ενθυμουμενος τι εχει το δικο μου αμαξι, επρεπε να 'σκεφτω' περι πολλαπλασιασμου....

Και ξερεις, με βαση το γεγονος οτι οπως ξερεις κι εσυ, οτι παλια δεν πληρωναν, και τωρα πληρωνουμε για αυτα τα κυβικα+εκπομπες ρυπων, ευκολα παει το μυαλο σε νεα αυξηση...δεν βλεπουμε και καμια μειωση εξαλλου.... Καποτε 0, τωρα 85 ευρω...anyway, παλι καλα που παραμενει τοσο, εκει μας εφτασαν οι αλητες, να λεμε κι ευχαριστω που δεν το αυξησαν... :(

Επεξ/σία από mindreader
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκινησε η αναρτηση των φετινων τελών διαβαζω...

Παντως μεχρι τωρα, εγω δεν ειδα να εχει αναρτηθει κατι για το δικο μου. Ακομη τα περσινα δειχνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Παντως μεχρι τωρα, εγω δεν ειδα να εχει αναρτηθει κατι για το δικο μου. Ακομη τα περσινα δειχνει.

Μια απο τα ιδια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Εγώ πάλι άλλο διάβασα:

"Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxisnet έως και τα μέσα Νοεμβρίου"

https://neaselida.gr/oikonomia/teli-kykloforias-2019-pote-erchontai-ta-eidopoiitiria-ti-tha-plirosete-pinakes/

Πάντως όταν αναρτηθούν θα μπορείς να το δεις εδώ:

https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μα δεν θα αλλάξουν,τα ίδια με πέρυσι θα είναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο να κάνω μερικές ερωτήσεις για κατάθεση πινακίδων αν κάποιος έχει κάνει τη διαδικασία και γνωρίζει.
1)Χρειάζεται απαραίτητα Ε1 ή/και Ε9; (Πιο πολύ το αναφέρουν αν δεν μπορούν να βρουν όλα τα στοιχεία στο σύστημα.Σας έχει τύχει;)
2)Αίτηση κατάθεσης πινακίδων που λένε εις διπλούν,εννοούν τη ''δήλωση ακινησίας'' που γράφει πάνω πάνω θυρίς Ζ.-50 σωστά;
3)Γνήσιο υπογραφής χρειάζεται πάντα ή μόνο αν το όχημα σταθμεύει σε χώρο που νοικιάζεται/είναι τρίτου;Για να πάω στο ΚΕΠ άμα είναι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...