Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και δεν τους ενδιαφερει. Το θεμα ειναι να φορολογουνται αυτοι που εχουν τα λεφτα να παρουν καινουριο αμαξι, και οχι εμεις με τα μεταχειρισμενα 10ετιας. Και μαλλον ετσι θα γινει τωρα. Αν και αυτο με τα καυσαερια θα δουμε πως θα το εφαρμοσουν.

Φορολογούνται όταν βγάζουν αυτά τα λεφτά κι όταν πληρώνουν ΦΠΑ την στιγμή που αγοράζουν το αμάξι :P

Δημοσ.

Σε αυτη την χωρα με αυτους που μπλεξαμε δεν εχει λογικη.

Φορολογουν το ιδιο πραγμα με δεκα διαφορετικους νομους. Οπως ακομα τον αερα των σπιτιων. Οπως αλλη πατατα το εκας, ποσο αμυαλοι, το ζητανε πισω, μα και ενας αμυαλος θα πει αυτος ηταν δαπανη του κρατος, αν το παρεις πισω απλα δεν υπαρχει δαπανη, δεν ειναι εσοδα. Αρα σωτηρια μηδεν. Μην στραφουν μονο στα ποδηλατα και γελαμε ολοι.

Σορυ για το οφφ τοπικ

Δημοσ.

Μην στραφουν μονο στα ποδηλατα και γελαμε ολοι.

Μη δίνεις ιδέες! Θα δεις φορολογία βάσει κράματος πλαισίου, ύπαρξης υδραυλικών δισκόφρενων και θα τρίβεις τα μάτια σου... 

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε αυτη την χωρα με αυτους που μπλεξαμε δεν εχει λογικη.

Φορολογουν το ιδιο πραγμα με δεκα διαφορετικους νομους.

Εμεις τους ψηφισαμε. Δε θελω να το παω σε πολιτικη κουβεντα αλλα μερικες φορες δε γινεται. Εμεις και ΟΧΙ ειπαμε και τελικα ΝΑΙ καταλαβαν αυτοι. Οτι ναναι τελος παντων, μεχρι να βαλουμε μυαλο σαν λαος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γίνεται να πληρώσω τέλη με το μήνα ενώ έχω ήδη πινακίδες;

Όπου έψαξα γράφουν ότι πληρώνουμε τους εναπομείναντες μήνες από όταν σταματήσουμε την ακινησία.Εγώ δεν το έχω σε ακινησία και ούτε θέλω να το βγάλω ακόμη.

Αν δε γίνεται το παραπάνω αλλά θέλω π.χ. να το κυκλοφορήσω το καλοκαίρι,πληρώνω Ιούνιο,Ιούλιο,Αύγουστο (+1 μήνα απ'ότι λένε) και ξαναπάω πινακίδες τέλος Αυγούστου ή πάλι δε γίνεται και θα πρέπει να πληρώσω όλους τους μήνες από Ιούνη μέχρι Δεκέμβρη;

Δημοσ.

Γίνεται να πληρώσω τέλη με το μήνα ενώ έχω ήδη πινακίδες;

Όπου έψαξα γράφουν ότι πληρώνουμε τους εναπομείναντες μήνες από όταν σταματήσουμε την ακινησία.Εγώ δεν το έχω σε ακινησία και ούτε θέλω να το βγάλω ακόμη.

Αν δε γίνεται το παραπάνω αλλά θέλω π.χ. να το κυκλοφορήσω το καλοκαίρι,πληρώνω Ιούνιο,Ιούλιο,Αύγουστο (+1 μήνα απ'ότι λένε) και ξαναπάω πινακίδες τέλος Αυγούστου ή πάλι δε γίνεται και θα πρέπει να πληρώσω όλους τους μήνες από Ιούνη μέχρι Δεκέμβρη;

http://www.protothema.gr/economy/article/670437/teli-kukloforias-me-to-mina-kai-gia-to-2017/

Τα λεει αναλυτικα εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...