ELTASSOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Τώρα αν κάποιος θεωρεί πχ ότι μπορεί ένας άνθρωπος που μένει στο Γαλάτσι και δουλεύει στον Ασπρόπυργο να πηγαίνει με μέσα στη δουλειά του, είτε είναι ηλίθιος είτε απλά troll Σωστομαυτο που λες αλλα τσεκαρες το mooveit?. Nomizω το σωστο ειναι ειτε να κεινει σε περιοχη πιυ συνδεεται με τηνδουλεια ειτε να βρει δουλεια που να συνδεεται με το σπιτι. Δηλαδη αμα βρει καλη δουλεια στη λαμια ρνω μενει γαλατσι θαωαπαιτησει συνδεση; Ετσι γιαωτην κουβεντα το εψαξα, και αν συνδυασει ποδηλατο πατινι ισως ηλεκτρικο και τραινο παει πιο γρηγορα απο οτι με ιχ...στο 1/10 του κοστους , με το 1/10 της ταλαιπωριας οδηγησης.... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από ELTASSOS
AristidisZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Σωστομαυτο που λες αλλα τσεκαρες το mooveit?. Nomizω το σωστο ειναι ειτε να κεινει σε περιοχη πιυ συνδεεται με τηνδουλεια ειτε να βρει δουλεια που να συνδεεται με το σπιτι. Δηλαδη αμα βρει καλη δουλεια στη λαμια ρνω μενει γαλατσι θαωαπαιτησει συνδεση; Ετσι γιαωτην κουβεντα το εψαξα, και αν συνδυασει ποδηλατο πατινι ισως ηλεκτρικο και τραινο παει πιο γρηγορα απο οτι με ιχ...στο 1/10 του κοστους , με το 1/10 της ταλαιπωριας οδηγησης.... Δηλαδή αν η γυναίκα μου έχει σπίτι στο Γαλάτσι και δουλεύει στο Μαρούσι θα πρέπει να πουλήσουμε το σπίτι και να μετακομίσουμε ξέρω γω στην Ελευσίνα για να είναι κοντά ο ένας στη δουλειά του; Εν τω μεταξύ μου συζητάς για πατίνι, έχεις πάει ποτέ σου στον Ασπρόπυργο ή γράφεις για να περνάει η ώρα ; 2
mp123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Αντε παλι τα ιδια με τα τελη κυκλοφοριας καθε τελος του χρονου. ο καθενας με τον πονο του.
Dellapple Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Καλά νόμιζα πως μιλάμε σοβαρά. Δες την κίνηση σε πολλές ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις που έχουν και μεγαλύτερο δίκτυο ΜΜΜ και μετά έλα να μας πεις το ποιηματάκι. Επίσης με εξαίρεση τις γραμμες 2 και 3, τα ΜΜΜ της Αθήνας είναι επιπέδου υπανάπτυκτου κόσμου οπότε επειδή δε το ψήνω να κολλάω Έμπολα κάθε φορά που θέλω να πάω κάπου προτιμώ το αυτοκίνητο μου. Σημειωτέον πως η κίνηση της Αθήνας έχει πέσει σημαντικά απο το 2000 και μετά. Τι να ναι άραγε, τι να φτιάχτηκε τότε, τι να έκανε τον κόσμο να αφήσει το αυτοκίνητο σπίτι... Έλα στην Γερμανία που έχει τεράστιο Δίκτυο ΜΜΜ ... Και περίμενε 2 τρένα μόνο την ώρα που περνάνε....και μετά καταλαβαίνεις.. ότι στην Αθήνα τα μμμ είναι τέλεια απλά... Κάθε μισή ώρα απλά ... Και ναι τρένα όχι μετρό.. κ εισιτήριο 4 ευρώ μια διαδρομή.... Έτσι επιδει γκρινιάζουν μερικοί και για την τιμή
telis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να με τιμωρεί το κράτος επειδή έχω ένα παλιό αυτοκίνητο και δεν έχω την δυνατότητα να πάρω καινούργιο. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 7 minutes ago, telis said: Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να με τιμωρεί το κράτος επειδή έχω ένα παλιό αυτοκίνητο και δεν έχω την δυνατότητα να πάρω καινούργιο. Γιατί ρυπαίνεις παραπάνω από ένα νεότερο αυτοκίνητο όσο εξακολουθείς να το κυκλοφορείς.
telis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Γιατί ρυπαίνεις παραπάνω από ένα νεότερο αυτοκίνητο όσο εξακολουθείς να το κυκλοφορείς. Ναι, οκ. Δεν έχω χρήματα να το αλλάξω. Οπότε; 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, telis said: Ναι, οκ. Δεν έχω χρήματα να το αλλάξω. Οπότε; Just sayin'. Κι εμένα αν με πάνε με ρύπους +200€ θα πάνε τα τέλη... Το αμάξι μου αξίζει 6 χιλιάρικα. Τι να κάνω? Να το πετάξω επειδή έτσι τους ήρθε?... 1 1
agnostos13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, telis είπε Ναι, οκ. Δεν έχω χρήματα να το αλλάξω. Οπότε; Θα σε κάνουν να πάρεις πατίνι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, telis said: Ναι, οκ. Δεν έχω χρήματα να το αλλάξω. Οπότε; Οπότε υψηλότερα τέλη (pun intended). 😛 Σκέψου το άλλο με τα τεκμήρια που υποτίθεται ότι είναι και καλά "κόστος συντήρησης". Το νέο έχει 100%, αλλά ελάχιστες ζημιές γιατί είναι καινούριο, ενώ το παλιό έχει χαμηλότερο τεκμήριο, το οποίο λόγω παλαιότητας θεωρητικά βλέπει πιο συχνά το συνεργείο άρα υψηλότερο κόστος συντήρησης. Fuck logic? 😛 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από ThReSh 1
kostasgr78 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μονίμως πρέπει τις συζητήσεις περί κυκλοφοριακών λύσεων να την μονοπωλούν όσοι ζουν στην Αθήνα, που από επιλογή βρίσκονται σε μια μεγαλούπολη τραγικών υποδομών και μετά κλαίγονται για την αδυναμία λύσεων ή την ακριβή μετακίνηση. 1
agnostos13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Μονίμως πρέπει τις συζητήσεις περί κυκλοφοριακών λύσεων να την μονοπωλούν όσοι ζουν στην Αθήνα, που από επιλογή βρίσκονται σε μια μεγαλούπολη τραγικών υποδομών και μετά κλαίγονται για την αδυναμία λύσεων ή την ακριβή μετακίνηση. Δεν είναι λογικό όταν ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας μένει στην πρωτεύουσα; Ποιό πρόβλημα μετακίνησης θες να συζητήσουμε...της Σύμης ή της Λωζάνης; 4
kostasgr78 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παρόν θέμα είναι για τα Τέλη Κυκλοφορίας, ένα θέμα που αφορά το σύνολο των οδηγών στην επικράτεια. Έχω μείνει χρόνια στην Αθήνα και επέλεξα να φύγω, ακριβώς γι' αυτό. Για τη μιζέρια που κουβαλούν οι περισσότεροι κάτοικοί της και πρέπει κάθε θέμα κάθε ενδιαφέροντος, να ανάγεται σε πρόβλημα της Αθήνας, επειδή ο μισός πληθυσμός μένει εκεί. Διάβασε για την έννοια της προβολής στην Ψυχολογία. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από kostasgr78
nyne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Το παρόν θέμα είναι για τα Τέλη Κυκλοφορίας, ένα θέμα που αφορά το σύνολο των οδηγών στην επικράτεια. Έχω μείνει χρόνια στην Αθήνα και επέλεξα να φύγω, ακριβώς γι' αυτό. Για τη μιζέρια που κουβαλούν οι περισσότεροι κάτοικοί της και πρέπει κάθε θέμα κάθε ενδιαφέροντος, να ανάγεται σε πρόβλημα της Αθήνας, επειδή ο μισός πληθυσμός μένει εκεί. Διάβασε για την έννοια της προβολής στην Ψυχολογία. Ενταξει μπορει να εχεις κ δικιο.Πες ομως ποιο κεφαλαιο της ψυχολογιας να διαβασουμε για να μπορεσουμε να κατανοησουμε το προβλημα των υπολοιπων κατοικων της Ελλαδας...Γιατι για καποιο λογο εχουν μια περιεργη νοοτροπια οσο αφορα τους Αθηναιους και την Αθηνα γενικοτερα.Φοβερο κολλημα ρε παιδι μου,εισαι απο Αθηνα κ η πρωτη ατακα ειναι εσεις στην Αθηνα η το παιζετε εξυπνοι εσεις οι Αθηναιοι η εμεις εδω ειμαστε καλυτερα κτλ. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από nyne 3
kostasgr78 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Έχοντας ζήσει σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας - και στην Αθήνα για χρόνια - δεν κάνω διακρίσεις. Λέω πολύ απλά ότι παρατηρώ επί μονίμου βάσης να ανάγονται όλα τα γενικότερα θέματα στο πρόβλημα της Αθήνας. Μέχρι και θέμα για τα Τέλη Κυκλοφορίας το πήγαμε στα προβλήματα μετακίνησης της Αθήνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα