Προς το περιεχόμενο

Σημαντική αύξηση μεριδίου του Android παγκοσμίως έναντι του iOS

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εσυ θα βαζεις στοκ ρομ και εγω θα παορνω αναβαθμισεις ακομα . Δικιο εχεις

Όταν λέω stock rom δεν εννοώ pure android αλλά την stock του Note 3, κατάλαβα πόσο fan του android είσαι. Όταν δώσει η Apple split screen ή άλλο feature που έχει το android σε μελλοντικό update, θα λες στον εαυτό σου ότι παίρνεις αναβαθμίσεις; Όπως περίμενες αναβάθμιση ios 8 για να μπορέσεις να βάλεις custom keyboards κάτι που έκανες στο android με απλή εγκατάσταση μιας εφαρμογής και τα παραδείγματα δεν τελειώνουν. Νιώσε εσύ αναβαθμισμένος παίρνοντας features που έχουν οι υπόλοιποι χρόνια. Λες και μιλάτε σε τίποτα παιδάκια της καφετέριας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κρίνε εσύ το android του ΤΩΡΑ από το Ace 2, να το κρίνω κι εγώ από το Sole που είχα. Και μετά είπες να αναβαθμιστείς και λες δεν πάω στο Xperia E4? Πώς να μην έχεις τέτοια άποψη μετά; Την επόμενη φορά αν δεν πάρεις Iphone πέρνα από το τοπικ επιλογής συσκευών μπας και σώσεις τα λεφτά σου από το να αγοράζεις κλαπαρχιδιές σαν το E4 που με 6582 mediatek μόνο κινητό του 2015 δεν το λες. Το καινούργιο και 14.000 στο antutu δεν λέει τίποτα. Ήταν ήδη παλιό πριν καν κυκλοφορήσει. 

Συμφωνώ απόλυτα... το επόμενο, (που το βλέπω πολύ σύντομα) θα είναι καλό κινέζικο ή nexus. κανένα άλλο αντροιντ δεν αξίζει τα λεφτά του... και δεν κρίνω το αντροιντ απο αυτά, απλά όσο πιο ανοιχτό είναι ένα λειτουργικό τόσο πιο πολλές τρύπες ασφαλείας και λαγκαρίσματα θα υπάρχουν

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Σε Android συσκευή των 150€ έχω αυτή τη στιγμή ανοιχτές περίπου 9 εφαρμογές. Καλύτερα να πάρεις ένα iphone 5s

Να κανω μια διευκρινιση εδω. Αυτες οι εφαρμογες ειναι ανοιχτες με την εννοια οτι υπαρχουν στη μνημη "παγωμενες", δεν τρεχουν στο παρασκηνιο οπως γινεται στους υπολογιστες.

Αρα με αυτη την εννοια μπορεις να εχεις "ανοιχτες" ολες τις εφαρμογες που εχεις στο κινητο σου.

Οκ, συμφωνώ, προφανώς και δε φταίει ο 820 και ο adreno, αλλά το λειτουργικό, για αυτό δε μιλάμε; Για αυτό το κωλολειτουργικό που μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις, πληκτρολογώ στο search τα πρώτα γράμματα μιας επαφής, βρίσκω την επαφή που θέλω (προσοχή στους τόνους, δε βρίσκει επαφή αν λείπει ο τόνος LOL) με μεγάλη καθυστέρηση και όταν κάνω κλικ πάνω της μου πετάει μια μεγάλη καρτέλα η οποία -αν καταλαβαίνω καλά- όταν δεν έχω γρήγορη ή δεν έχω καθόλου σύνδεση ή δε ξέρω για ποιόν αναθεματισμένο λόγο, δε φορτώνει καθόλου την καρτέλα της επαφής; Βλέπω ένα μπλε πράγμα με έναν άδειο κύκλο πάνω πάνω στη θέση της φωτογραφίας; Ρε τί μ@λακία είναι αυτή; Ένα τηλέφωνο θέλω να πάρω και βρίσκω τον εαυτό μου να κοιτάει τη συσκευή σα χάνος, περιμένοντας να ξεκολλήσει.

Κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο. Η χρηστικότητα και η εμπειρία χρήσης εκτοξεύθηκαν με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Πχ, μια και το έφερε η κουβέντα, θέλω πάνω από 10 κλικς για μια κλήση (αν σταθώ τυχερός και δε συμβεί το παραπάνω). Κλικ στο search box>πληκτρολόγηση των πρώτων γραμμάτων του ονόματος>κλικ στην επαφή>κλικ στο "εμφάνιση όλων" για να ανοίξει περισσότερο η καρτέλα επαφής και να φανούν και οι υπόλοιποι αριθμοί>κλικ στον αριθμό τηλεφώνου για να φορτωθεί στο dialer>κλικ ή σύρσιμο ξανά στον αριθμό που άνοιξε ο dialer για να πάρω τηλέφωνο. Υπέροχα. Υπέροχο λειτουργικό. Τώρα το έχω στην πρίζα και φορτίζει ενώ κάνει αναβαθμίσεις. Αν χτυπήσει εισερχόμενη κλήση τη γ@μησα!...

Πριν κανα μηνα λοιπον ειπα να δωσω μια ακομα ευκαιρια στο S6 (το οποιο μου αρεσε συνολικα πολυ σαν συσκευη). Φευγω απο το σπιτι και θυμαμαι οτι ηθελα να στειλω ενα μηνυμα στο whats app σε μια προσφατη επαφη που δεν ειχα στο galaxy. Προσθετω με το χερι την επαφη στον καταλογο και προχωραω στη συνταξη του μηνυματος.

Ελα ομως που δεν εμφανιζε με τιποτα τη νεα προσθηκη στο whats app. Βρε τι απεγκαταστασεις εφαρμογης, τι επανεκκινηση της συσκευης, εκει, τιποτα - αφαντος στο whats app. 

Μαζι μου φιλος αντροιντακιας. Ελα ρε μ@#@$α μου λεει, τοσο αναπηρος εισαι που δε μπορεις να προσθεσεις μια επαφη; Για στειλε εσυ του λεω το μηνυμα γιατι θα το πεταξω στον τοιχο. Το παιρνει, το ψαχνει απο δω, το ψαχνει απο κει - τιποτα. Δεν ξερω τι εχει μου λεει δεν εμφανιζεται η επαφη. 

Ή το αλλο; Ειναι δυνατον να μην υπαρχει σε εμφανες σημειο μια αναζητηση περιεχομενου της συσκευης; Εφαγα ποση ωρα να ψαχνω μια συγκεκριμενη εφαρμογη στο γ$!$@ο app drawer και αλλη τοση να βρω το search της συσκευης για να βρω την εφαρμογη που εψαχνα στο app drawer!

Ενταξει υποθετω πως ειναι οπως εχει συνηθισει κανεις. Το android μου αφησε πολυ θετικη εντυπωση και μπορω να πω οτι καποια (χρησιμα) πραγματα που εχει μου λειπουν στο iphone αλλα οχι, ακομα δε μπορω να πω οτι θα το αφησω το ios. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...