Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Να φανταστείτε μέχρι και εγώ, ο ένας και μοναδικός, εδωσα το 6s plus και πήρα S7 edge.

Εντάξει, ανοίγουν διάφορα όταν το κρατάω με το ένα χέρι ή πληκτρολογώ, πρέπει να θυμάμαι να του κάνω κάνα restart κάθε 2-3 μέρες για να "ξεμπουκώσει" ή να εμφανίσει κάποιο app update στο store που δεν βιάζεται να βγει, να περιμένω σαν την Πηνελόπη να εμφανιστεί το update για το region της συσκευής (μόνο ένα μήνα μετά την πρώτη εμφάνιση το τελευταίο PD1), να το πιάνει η μλκια μερικές φορές στην αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, να τρώνε σκάλωμα τα services της google και να ρουφάνε την μπαταρία στο άσχετο...

Αλλά δε βαριέσαι, την υγειά μας να έχουμε και αρκεί που η Apple πέφτει. Ποια σταθερότητα τώρα και πράσινα άλογα... :P

• Like 8
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενώ το ότι έχει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, πάμε για ξύλο και θέλουμε περισσότερα άτομα?

= πιο επιτυχημενο προιον ισως; 

Δημοσ.

Κάτοχος LG G4 αλλά έχω δοκιμάσει εκτεταμένα και τα τρία λειτουργικά. Το iphone εξακολουθεί να υπερτερεί εκεί που υπερτερούσε πάντα κατά τη γνώμη μου, δηλαδή στην αισθητική, την απλότητα, την αξιοπιστία του λειτουργικού και στην αίσθηση πως αυτό που σου τάζει ότι θα κάνει, το κάνει καλά, αλλά είναι πολύ ακριβές συσκευές και ιδίως στα 64GB που πλέον τα θεωρώ απαραίτητα. Το android έχει παραπάνω δυνατότητες αλλά πολλές συσκευές δεν κάνουν καλά αυτά αυτό που υποτίθεται ότι μπορούν να κάνουν. Παραμένει η πιο value for money επιλογή για τα μεσαία budget ενώ τα windows phone είναι αξιοπρεπέστατα για κάποιον που θέλει να δώσει λίγα και δεν τον νοιάζει να επιλέξει μεταξύ δεκάδων εφαρμογών για τον καιρό και το gps. Γνώμη μου, υπάρχει χώρος και για τα τρία. Τέλος, να πούμε ότι όλα αυτά αφορούν ένα κοινό που οι μισοί απαντάνε "δεν έχω Android, galaxy έχω", "δεν έχω windows, Lumia έχω" και ούτε καν ξέρουν ότι το bluetooth έχει και άλλη χρησιμότητα εκτός από τα ακουστικά. Τέλος να πω ότι έχω την αίσθηση ότι η google κάνει πολύ επιθετικό σκανάρισμα σε ό,τι κάνω στο κινητό και αυτό έχει αρχίσει να με ενοχλεί ιδιαίτερα. Δεν ήταν τόσο επιθετική προ πενταετίας...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

= πιο επιτυχημενο προιον ισως; 

Και? Αν ήταν ελαφρώς κάτω πχ από το iOS(σε φάση 51% με 49%) τι θα άλλαζε για τον καταναλωτή? Και τα 2 έχουν άπειρα apps...

Μετοχές έχεις κι εσύ?

Κι οι 2 περιπτώσεις είναι "η ομάδα μου νίκησε την δικιά σου", το όφελος μηδενικό ασφαλώς...

• Like 3
Δημοσ.

Άντε ας αρχίσω εγώ το πανηγύρι.

Αναμενόμενα αποτελέσματα από το πληρέστερο λειτουργικό για mobile συσκευές. Η Apple τα τελευταία 2 χρόνια σώζεται από την είσοδο της στην κινεζική αγορά. Το android πλέον είναι παντού και η εμπειρία χρήσης του ακόμα και στις low-end συσκευές έχει βελτιωθεί κατα πολύ. 

Δεν υπάρχουν τα κολλήματα του παρελθόντος όπως σε συσκευές Neo V, Sole, J, Core, Fame κτλ. To hardware δυνάμωσε και το android με τις νέες εκδόσεις έστρωσε. 

Ακόμα και μια συσκευή που θα μείνει για πάντα στην 4.4.2 θα είναι πληρέστερη απ ό,τι θα είναι τα wp σε 2 χρόνια.

Σε low end συσκευές το android είναι ότι χειρότερο,κινητό των 90 ευρώ (hawei που κυκλοφόρησε ιούλιο του 15) κολλάει σαν να μην πω τι,το galaxy trend plus που έχω παει κάπως καλύτερα που το πήρα 90 εκθεσιακό.

και όσο για τα wp στα 100 ευρώ βρες μου εσύ κινητό να κολλάει......και δεν μιλάω για τα wp 7 αλλά για wp 8+ 

το μόνο κακό των wp είναι ότι τα σφάζει η ίδια η ms καθώς δεν τα υποστηρίζει πια και σου κλειδώνει μια μια τις λειτουργίες,ανάθεμα την ώρα που αγόρασε το mobile τμήμα της nokia και το κατακρεούργησε.

όσο για το hardware που δυνάμωσε και το android που "έστρωσε" σε πληροφορώ πως έχω xperia x8 και πάει σφαίρα με 256mb ram και 0.6 ghz πονοπύρηνο,γιατί το λέιτουργικό του δεν ειναι φορτωμένο με όλες αυτές τις παπάτζες για να πουλάνε οι κατασκευαστές κινητών νέο hardware γιατί οι συσκευές android αν το λειτουργικό τους είχε σωστό optimize δεν θα κόλλαγαν ούτε τα κινητά πενηντάρικου.

Δημοσ.

Να φανταστείτε μέχρι και εγώ, ο ένας και μοναδικός, εδωσα το 6s plus και πήρα S7 edge.

Εντάξει, ανοίγουν διάφορα όταν το κρατάω με το ένα χέρι ή πληκτρολογώ, πρέπει να θυμάμαι να του κάνω κάνα restart κάθε 2-3 μέρες για να "ξεμπουκώσει" ή να εμφανίσει κάποιο app update στο store που δεν βιάζεται να βγει, να περιμένω σαν την Πηνελόπη να εμφανιστεί το update για το region της συσκευής (μόνο ένα μήνα μετά την πρώτη εμφάνιση το τελευταίο PD1), να το πιάνει η μλκια μερικές φορές στην αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, να τρώνε σκάλωμα τα services της google και να ρουφάνε την μπαταρία στο άσχετο...

Αλλά δε βαριέσαι, την υγειά μας να έχουμε και αρκεί που η Apple πέφτει. Ποια σταθερότητα τώρα και πράσινα άλογα... :P

Στη 1 ώρα χρήσης το LG G2 έχει μπουκώσει. Πατάω συντόμευση ταχείας κλήσης επαφής στη home screen και περιμένω 10 με 12 δευτερόλεπτα για να κάνει κλήση. Στις καλές του, δεν ανοίγει ούτε η εφαρμογή φακού. Σύντομα θα το βάψω μπλε... Την ίδια στιγμή, το iPhone 5 της γυναίκας μου που δεν κλείνει ποτέ, εκτελεί οποιαδήποτε λειτουργία αστραπιαία.

Δούλεψα s7 μια μέρα, του φόρτωσα τις 2.000 επαφές μου, συγχρόνισα ημερολόγια και mails και αντί για 1 ώρα, ξεκίνησε τα προβλήματα στο 2ωρο. Το λες και πρόοδο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ σοβαρό επαγγελματία να χρησιμοποιεί αυτό το "φοιτητικό" beta testing λειτουργικό. Και εντάξει, εδώ στην Ελλάδα το καταλαβαίνω, τα λεφτά είναι πολλά για iPhone, αλλά στο εξωτερικό γιατί;

• Like 8
Δημοσ.

Και? Αν ήταν ελαφρώς κάτω πχ από το iOS(σε φάση 51% με 49%) τι θα άλλαζε για τον καταναλωτή? Και τα 2 έχουν άπειρα apps...

Μετοχές έχεις κι εσύ?

Κι οι 2 περιπτώσεις είναι "η ομάδα μου νίκησε την δικιά σου", το όφελος μηδενικό ασφαλώς...

Αν κοιταξεις το παρελθον θα δεις πως οταν ηταν 51% με 49% το android ηταν αυτο που ειχε ανοδικη ταση!! οταν ηταν στο 50-50% τοτε αρχιζαμε να βλεπουμε και καποια apps/games που υπηρχαν μονο στο ios!!! Οποτε μη με ρωτας για πραγματα που συνεβησαν στο παρελθον.

Εχω μετοχες ως τελικος χρηστης no1 os = πρωτο παιρνει τα apps και μετα ολα τα αλλα και αν.. με 3ο και κατα ιδρωμενο το wp.

Οποτε οχι το android δεν νικησε απλα αλλα εχει πολλα χρονια ακομα μπροστα του και οπως εχουμε δει μεχρι τωρα ειναι το μονο ευελικτο OS. Το οφελος ειναι να παιρνεις αυτη τη στιγμη συσκευη τουμπανο με 100-150 ευρω  να χανουν οι εταιριες τα υπερκερδη και να κερδιζει ο καταναλωτης πιο vfm συσκευες. Και φυσικα ολο αυτο συμβαλει στην ανοδο τις τεχνολογιας σε πιο γρηγορους ρυθμους αφου υπαρχει ανταγωνισμος!!

Τωρα τι μου λες εσυ για αυτους εκεινους τους αλλους κλπ δεν καταλαβαινω αλλα τεσπα.

Η αληθεια ειναι μια οσο και αν ποναει 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παίρνει μαζί με το iphone τα apps θες να πεις...

Ναι τούμπανα των 100-150 euro και μετά βλέπω το παραπάνω post με το S7 και γελάω...

Η αλήθεια είναι και τα 2 στρατόπεδα το παίρνουν οπαδικά...

• Like 2
Δημοσ.

Στη 1 ώρα χρήσης το LG G2 έχει μπουκώσει. Πατάω συντόμευση ταχείας κλήσης επαφής στη home screen και περιμένω 10 με 12 δευτερόλεπτα για να κάνει κλήση. Στις καλές του, δεν ανοίγει ούτε η εφαρμογή φακού. Σύντομα θα το βάψω μπλε... Την ίδια στιγμή, το iPhone 5 της γυναίκας μου που δεν κλείνει ποτέ, εκτελεί οποιαδήποτε λειτουργία αστραπιαία.

Δούλεψα s7 μια μέρα, του φόρτωσα τις 2.000 επαφές μου, συγχρόνισα ημερολόγια και mails και αντί για 1 ώρα, ξεκίνησε τα προβλήματα στο 2ωρο. Το λες και πρόοδο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ σοβαρό επαγγελματία να χρησιμοποιεί αυτό το "φοιτητικό" beta testing λειτουργικό. Και εντάξει, εδώ στην Ελλάδα το καταλαβαίνω, τα λεφτά είναι πολλά για iPhone, αλλά στο εξωτερικό γιατί;

Άψογος. Μερικοί δεν λένε να καταλάβουν ότι ακόμα και η πιθανότητα να σου κολλήσει ο dialer είναι αποκρουστική για όσους δεν έχουν το κινητό για να χαζεύουν και να το παίζουν χάκερς.

• Like 5
Δημοσ.

Παίρνει μαζί με το iphone τα apps θες να πεις...

Ναι τούμπανα των 100-150 euro και μετά βλέπω το παραπάνω post με το S7 και γελάω...

Η αλήθεια είναι και τα 2 στρατόπεδα το παίρνουν οπαδικά...

Παιρνει πρωτο το android περισσοτερα apps και μετα το iphone περασαν οι εποχες που συνεβαινε το αντιθετο τουλαχιστον κατα 80%.

Το οτι εχει για ολες τις τσεπες κινητα τι σε κανει να γελας;

Δεν βλεπω στρατοπεδα μονο μερικους κολλημενους που αρνουνται και διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα μιλωντας μας για το κερδος τις καθε εταιριας αλλα οχι το κερδος τους ως καταναλωτες. :)

Δημοσ.

Σε αυτό δέν φταίνε οι συσκευές, οι οποίες συνήθως έχουν επαρκώς ισχυρο hardware.

Φταίει το android, όχι απο την άποψη του οτι είναι κακογραμμένο, ίσα ίσα είναι πολύ αποδοτικό, αλλά επειδή αφήνει την κάθε μαλακοεφαρμογή να έχει τα άπειρα δικαιώματα πάνω στη συσκευή. Όταν η κάθ εφαρμογή σου ψάχνει επαφές, sms, φωτογραφίες κτλ και στέλνει δεδομένα πίσω στο server της εταιρίας, λογικό είναι το κινητό να σέρνεται.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παιρνει πρωτο το android περισσοτερα apps και μετα το iphone περασαν οι εποχες που συνεβαινε το αντιθετο τουλαχιστον κατα 80%.

Το οτι εχει για ολες τις τσεπες κινητα τι σε κανει να γελας;

Δεν βλεπω στρατοπεδα μονο μερικους κολλημενους που αρνουνται και διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα μιλωντας μας για το κερδος τις καθε εταιριας αλλα οχι το κερδος τους ως καταναλωτες. :)

Δεν είπα ότι συμβαίνει το αντίθετο, αλλά ότι σε όλα τα "κοινά" apps η διάθεση είναι ταυτόχρονη...

Δεν γελάω με το ότι έχει για όλες τις τσέπες αλλά για το ότι είναι "τούμπανα" τα android των 100-150 euro...

Ναι δεν υπάρχουν στρατόπεδα, ok sure...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπα ότι συμβαίνει το αντίθετο, αλλά ότι σε όλα τα "κοινά" apps η διάθεση είναι ταυτόχρονη...

Δεν γελάω με το ότι έχει για όλες τις τσέπες αλλά για το ότι είναι "τούμπανα" τα android των 100-150 euro...

Ναι δεν υπάρχουν στρατόπεδα, ok sure...

Τουμπανα ειναι 4πυρινα 8πυρινα 2gb ram sd card slots 12-13mp camera τι αλλο θες απο ενα κινητο;

Απο πλευρας iphone users υπαρχουν οταν μπαινει ο αλλος και γραφει 13 δευτερολεπτα για να κανει κληση ειναι για να γελανε και οι πετρες.

Γραφει και για iphone 5 που ακομα και το 5s σερνεται κανει μια ωρα να ανοιξει μια σελιδα και αλλη μια ωρα να ανοιξει ξανα την καθε εφαρμογη και το συγκρινει με το lg g2 απλα για γελια το στρατοπαιδο τους!! 

• Like 1
Δημοσ.

Ολες οι συσκευες για να λειτουργησουν σωστα θελουν καποιες γνωσεις

Οταν χρηστες android βαζουν τις χιλαδες αγνωστου προελευσεως εφαρμογες  και αλλαζουν rom σαν να πουκαμισα

φυσικο ειναι να σερνεται το κινητο

Το 99% των χρηστων iphone χρησιμοποιουν μονο τα στοιχειωδη που τους επιτρεπονται

κατα τα αλλα μη τρωγομαστε

mqdefault.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Τουμπανα ειναι 4πυρινα 8πυρινα 2gb ram sd card slots 12-13mp camera τι αλλο θες απο ενα κινητο;

Να μην είναι μόνο specs...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...