coffeex Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Η είδηση είναι λογική και αναμενόμενη. Απολύτως λογικό. Αξιόλογες Android συσκευές βρίσκει κάποιος από 100€ με 120€ πλέον. Η Apple δεν προσφέρει τίποτα σε αυτή την κατηγορία (η οποία όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσει να έχει ΟΛΟ και μεγαλύτερη ζήτηση παγκοσμίως). Αν το iPhone SE το ξεκινούσε από 299€ π.χ. θα έβλεπε διαφορά στα ποσοστά. Κατ' εμέ πάντα... Συμφωνώ. Επιπλέον, οι κάτοχοι Windows Phone συσκευών επιλέγουν σταδιακά ένα android smartphone ως την επόμενη συσκευή τους εξαιτίας «της καλύτερης εμπειρίας χρήσης που προσφέρει σε συνδυασμό με την ποικιλία μοντέλων που υπάρχουν και των διαφορετικών τιμών». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όταν με 100€ παίρνεις μια μετρια συσκευή android, την παραμετροποιείς όπως θες (απο launcher, εφαρμογές dialer, sms κλπ όλα δωρεάν στις απλές εκδόσεις του), προσθέτεις και μια 32αρα κάρτα μνήμης με 10€ και μεταφέρεις ότι θες και εκεί ενώ στα μηλόφωνα το φθηνότερο με 16gb (SE) κοστίζει >460 ενώ με τα ίδια χρήματα όχι απλό android παίρνεις για να κάνεις την δουλειά σου, παπάδες κάνεις, καταλαβαίνει κανείς γιατί τρώει γκολ απο τα αποδυτήρια η apple. Ας παίξει το SE στα 250 μαξ και ίσως κάτι γίνει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ο Tim Κούκος θα την φέρει την καινοτομία και θα σωθεί το iPhone. Ένας Κούκος δεν φέρνει την άνοιξη όμως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopasxal Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πριν 2 χρονια είχα προβλέψει κατάρευση της Apple για εφέτος. Έπεσα λίγο έξω, μέχρι του χρόνου θα σκάσει σαν την Ελληνική φούσκα... Υγ. μεταξύ σοβαρού και αστείου το σχόλιο, με χαλαρή διάθεση, ειρήνη σε όλο τον πλανήτη!!! Γεια σου φιλε νοστραδαμε!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όταν με 100€ παίρνεις μια μετρια συσκευή android, την παραμετροποιείς όπως θες (απο launcher, εφαρμογές dialer, sms κλπ όλα δωρεάν στις απλές εκδόσεις του), προσθέτεις και μια 32αρα κάρτα μνήμης με 10€ και μεταφέρεις ότι θες και εκεί ενώ στα μηλόφωνα το φθηνότερο με 16gb (SE) κοστίζει >460 ενώ με τα ίδια χρήματα όχι απλό android παίρνεις για να κάνεις την δουλειά σου, παπάδες κάνεις, καταλαβαίνει κανείς γιατί τρώει γκολ απο τα αποδυτήρια η apple. Ας παίξει το SE στα 250 μαξ και ίσως κάτι γίνει. Οπως λεω και εγω.. Ειναι καλυτερο το Iphone 6 απο το Xiaomi Note 3 Pro μου.. ΑΛΛΑ οχι 300 ευρω καλυτερο. EDIT: Βεβαια για να λεμε και του blind το right αυτο ισχυει και για επωνυμες Android ναυαρχιδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asorogu1981 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Λαθος συγκριση android βρισκεις και με 50 ευρω αδικη συγκριση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asorogu1981 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγω παντως για διαφορα που διαβαζω φετος στον κυκλο μου 6 ατομα πηγαν σε ios ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση randomcat Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγω παντως για διαφορα που διαβαζω φετος στον κυκλο μου 6 ατομα πηγαν σε ios ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε Ίσως πρέπει να αλλάξεις παρέες. 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγώ από την άλλη πάντως ποτέ πια σε android κινητό όσο υπάρχουν άλλες επιλογές στην αγορά, τώρα αν γίνει μονοπώλιο αλλάζει η κατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Λαθος συγκριση android βρισκεις και με 50 ευρω αδικη συγκριση Εγω παντως για διαφορα που διαβαζω φετος στον κυκλο μου 6 ατομα πηγαν σε ios ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε Στεναχωρήθηκες κιόλας θα τρελαθώ "μααα είναι αδικο", έλα κάνε γκρουπάκι με τον DJ Taurous που θα έχει πάλι κατάθλιψη και 1.. 2.. 3.. ΜΠΟΥΥΥΥΧΟΟΥΥΥΥΥΥ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγω παντως για διαφορα που διαβαζω φετος στον κυκλο μου 6 ατομα πηγαν σε ios ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε Φοβερό στατιστικό δείγμα 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πήρα ποπ κορν Πάρε καλύτερα doritos με λιωμένο τυρί.Ασύγκριτη απόλαυση! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τη wiko δεν την ηξερα και μπορω να πω οτι τωρα ποτ ειδα τα τηλεφωνα της ειναι ακρως ενδιαφεροντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Βγαίνουν 100 νέα android μοντέλα αξίας από 100-200 ευρώ > Το android αυξάνει το μερίδιο του > Android rulz > Κλείνει η Apple. LOL 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ποτε περιμενει να ριξει τιμες η Apple? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα