Προς το περιεχόμενο

Plasio ipad air 2 379e & ipad mini 4 329e !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε που έκανες λογαριασμό για να μας ενημερώσεις

O λογαριασμος εχει φτιαχτει εδω και πολλες μερες αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση ειρωνια στο φιλο.

Στο κατω κατω οποιος θελει αγοραζει. Σιγα μην καθοταν το πλαισιο να το διαφημισει με αυτο το τροπο αν το εννοουσες ετσι

φιλικα παντα

• Like 1
Δημοσ.

Το mini είναι όντως προσφορά , το air όχι..

Eίχε πέσει και στα 299 το mini (στον γερμανό στις τελευταίες εκπτώσεις)

Δημοσ.

To Πλαίσιο θα το καταγγείλω εγώ για αθέμιτο ανταγωνισμό και για παραπλάνηση γιατί παραβαίνει απίστευτους κανόνες εμπορικού ανταγωνισμού όπως τη χρησιμοποίηση ειδικού αρώματος στα προιόντα. 

• Like 2
Δημοσ.

Με δεδομένο ότι τα apple γενικά δεν έχουν κάρτα μνήμης εξωτερική, δεν είναι λίγα τα 16gb χωρητικότητα για ταμπλέτα? Δεχόμενοι κιόλας ότι δεν θα είναι 16 καθαρά διαθέσιμα. Εδώ στο iphone 5s με 16gb και βλαστήμησα. Κάμποσες εφαρμογές και παιχνίδια να εγκαταστήσεις, μερικές φωτο/βίντεο να τραβήξεις και εφόσον είναι ταμπλέτα (λόγω μεγαλύτερης οθόνης) αν περάσεις και τίποτα βιβλία, κομικς, ταινίες και σειρές, τα 16gb δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.

• Like 2
Δημοσ.

φιλος με παλαιοτερο apple tablet οταν περασε πριν 1 χρονο την τοτε τελευταια ενημερωση (εκανε πληρες format σβηνοντας τα παντα) ο ελευθερος χωρος ηταν κατω απο 8gb...

οποτε ναι τα 16 ειναι ΛΙΓΑ

Δημοσ.

Eλληναρα εξυπνακια την ειρωνια στα φιλαρακια σου 

Ok, μας έπεισες ότι είσαι μάγκας..

Τώρα μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί που βρίσκεται η προσφορά, ειδικά στην περίπτωση του air?

Γιατί πέρα από το link του πλαισίου, δεν αναφέρεις και τίποτα άλλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό

EDIT:

https://www.germanos.gr/category/iphone-or-ipad-100-off/cat920011/

"iPhone ή iPad 100€ φθηνότερα!"

• Like 1
Δημοσ.

Off topic ,

άλλα   ο Γερμανός και το πλαίσιο μάλλον ξεστοκάρουν το iphone 5s 16gb στα 249,00 ευρώ , τιμή που είναι ~17% χαμηλότερη από την ελάχιστη skroutz(297,00) και 100,00 ευρώ χαμηλότερα από αυτή  των άλλων μεγάλων αλυσίδων (349,00).

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-iPhone-5S-16GB-Space-Grey.htm

https://www.germanos.gr/product/iphone-5s/20290516/

Το αν αξίζει ή όχι τα λεφτά αυτά είναι μια άλλη ιστορία , αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται για άμεση αγορά είναι μια ''συμπαθητική" τιμή νομίζω.

Δημοσ.

Το σκέφτομαι για το 5s γιατί έχω ένα Xperia L 2 χρόνια τώρα και του χρόνου το πολύ θα το άλλαζα. Τι λέτε αξίζει να το αγοράσω ?

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το σκέφτομαι για το 5s γιατί έχω ένα Xperia L 2 χρόνια τώρα και του χρόνου το πολύ θα το άλλαζα. Τι λέτε αξίζει να το αγοράσω ?

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Έχω ένα 5s και ένα 6αρι (το 4,7''). Προσωπικά μου αρέσει το 5s πολύ καλύτερα. Έχει για εμένα το ιδανικό μέγεθος για κινητό, κάθεται ιδανικά στην παλάμη και φτάνεις με τον αντίχειρα όλη την οθόνη, τα υλικά κατασκευής και η ποιότητα του, για εμένα είναι καλύτερα από το iphone 6.

Αυτό είναι όμως είναι προσωπική άποψη και γούστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...