Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ακούω παντού που γυρνανε πλέον τα χιλιόμετρα. Ακόμη και με εφαρμογή σμαρτφον διάβασα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο.

Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά?

Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει βιβλιαράκι με σέρβις αναλυτικό η παλαιότερα χαρτιά από κτεο.

Πχ μπορώ να πάω σε μια αντιπροσωπία να βάλει εγκέφαλο και να βρει τον ακριβή αριθμό? Να ξέρω με ακρίβεια δηλαδή(εμπειρικα σίγουρα οι μαστορες κοιτάνε μηχανή φθορές κτλ και καταλαβαίνουν ειδικά αν υπάρχει μεγάλη απόκλιση)

Δημοσ.

Όχι ακόμα δεν είδα συγκεκριμένο όχημα. ψαχνω κυρίως μεταχειρισμένο προ 2007 αν αναφέρεσαι για τεχνολογικά

Δημοσ.

Η πιο ακριβης απαντηση που μπορει να παρεις ειναι "εξαρτάται"...

Για παραδειγμα εαν εχουν αλλαξει απλα τα χλμ στο κοντερ ανετα με ενα μετριο διαγνωστικό διαβάζεις και τους αλλους εγκεφαλους του αμαξιου και τα βρισκεις... Με εφαρμογή απο κινητό συνηθως δεν πετυχαίνεις κατι τετοιο...

Κάποιες εταιρείες επισης κρατανε βάση δεδομένων βασει του πλαισίου, καποιες άλλες βασει πινακίδας άλλες τα περνάνε στο κλειδί του αυτοκινητου.

Παντα ομως όσο και αν το ελεγξεις ο καλύτερος ελεγχος ειναι το ματι και η κοινη λογική, και εξηγούμαι, σε ενα αμαξι π.χ. του '07 με 50000 χλμ δεν ειναι λογικό να εχει φαγωθεί το τιμόνι ή τα δέρματα στο λεβιέ και το χειρόφρενο... εαν εχει 150.000 πάλι ειναι λογικές φθορες...

Οπως εχω ξαναγραψει προσφατα γλυτωσα φίλο με το διαγνωστικό μου σε ενα αμαξι που ειχε περιπου τα διπλα χιλιομετρα απο οτι ελεγε και φαινομενικά δε φαινόταν πολυ η φθορά (πιθανώς να ειχαν αλλαξει τιμονι και τα δερματα για την ακριβεια)... Θέλει παρα πολυ προσοχή, πλεον ακομα και ιδιώτες τα γυρνανε!!!

Δημοσ.

Οπως σου ειπαν και παραπανω δεν υπαρχει τροπος να το δεις χωρις ΚΤΕΟ και βιβλιο σερβις.
Εγω θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθεις με αυτοκίνητα που δεν σου παρέχουν την παραμικρή πληροφορία.

• Like 2
Δημοσ.

Ότι λέει ο φίλος από πάνω αυτοκίνητο χωρίς χαρτιά το αφήνεις κατευθείαν, εδώ αυτά που έχουν και πρέπει να γίνεις Sherlock Holmes για να λύσεις το μυστήριο των χλμ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...