Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακου κ μια αποψη απο μενα που εχω προσωπικη εμπειρια στο θεμα που σε απασχολει

και δε μιλαω θεωρητικα οπως οι περισσοτεροι που απαντησαν στην αρχικη σου ερωτηση...

ειχα pentium g3240 και πηγα σε i3-4160

διαφορα υπαρχει, ουσιαστικα ο i3 λογιζεται ως 4πυρηνος (2 cores-2 threads),

και ειναι εμφανης σε παιχνιδια απαιτητικα

επισης σε επεξεργασια βιντεο μεγαλη διαφορα,

ενω σε απλες εργασιες (browsing,office κλπ) μικρη ως ανεπαισθητη...

ομως προσωπικα ανταλλαξα τον pentium + 50 ευρω για τον i3-4160 μεταχειρισμενο

οπότε αξιζε....

αν ηταν να δωσω 120+ για καινουριο θα σκεφτομουν καλυτερα λιγα παραπανω κ i5....

για καρτα μη σκεφτεσαι καν ν αγορασεις καινουρια αυτη την εποχη,ειναι μεταβατικη περιοδος

σε λιγο βγαινουν νεας γενιας κ απο τις 2 εταιριες οποτε κοιτα για μεταχειρισμενη.

π.χ. στο συστημα της υπογραφης παιζω τα παντα ανετοτατα med-high 1080p

την 750 ti την ειχα παρει μεταχειρισμενη 80 ευρω, αστερι για τα λεφτα που εδωσα...

• Like 2
Δημοσ.

εννοειται πως θα δεις,η διαφορα απο πεντιουμ σε i3 ειναι μεγαλυτερη απο i3 σε i5

απλα συμφερει να βρεις καποιον φτηνο μεταχειρισμενο ι3 απ το να παρεις καινουριο

αλλιως αν σε παιρνει πας για i5 για ακομα καλυτερα αλλα κ ο i3 μια χαρα κανει δουλεια γι αυτα που θες

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ φίλος σαν απλός χριστης θα σ πρωτινα να πάρεις γ το τροφοδοτικό μέσα από το site apo της αγγελίες το thermaltake smart se το 630 που θα το βρεις γύρω στα 40 με 50 ευρώ και με κάνα 80ρι -90 θα κοίταζα γ μια gtx 750 ti αν το μπατζετ μ είναι περιορισμένο xbalanque

Δημοσ.

Εγώ φίλος σαν απλός χριστης θα σ πρωτινα να πάρεις γ το τροφοδοτικό μέσα από το site apo της αγγελίες το thermaltake smart se το 630 που θα το βρεις γύρω στα 40 με 50 ευρώ και με κάνα 80ρι -90 θα κοίταζα γ μια gtx 750 ti αν το μπατζετ μ είναι περιορισμένο xbalanque

και τι να μεινει με το ιδιο cpu? καλυτερα μια 750 τι και ενα ι3 και το psu ως εχει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...