Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω την 7750 της asus υλοποίηση στο 1gb τροφοδοτικό έχω 400w τώρα μάρκα είναι από hp μηχάνημα βγαλμένο και μητρική μια b85 gigabyte 

Το τροφοδοτικό είναι καινούριο τουλάχιστον ; Γνώμη μου πάντα, καλύτερα κοίτα για αρχή να αλλάξεις τροφοδοτικό με ένα πιο βαρβάτο για να έχεις περιθώριο για αναβαθμίσεις και να βάλεις μια gpu μεταχειρισμένη με τουλάχιστον 2gb vram και κάποια στιγμή μεριμνάς και για επεξεργαστή. Πχ δώσε κάνα 60αρι για τροφοδοτικό και κάνα 150αρι για κάρτα, σε αυτά τα λεφτά μπορείς εύκολα να βρεις μεταχειρισμένη 280x. Από την άλλη κοιτάς για μετάχειρο i3 haswell και μετάχειρη κάρτα και αφήνεις το hp τροφοδοτικό, αν είναι καινούριο φυσικά.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι καινούριο τουλάχιστον ; Καλύτερα κοίτα για αρχή να αλλάξεις τροφοδοτικό με ένα πιο βαρβάτο και να βάλεις μια gpu μεταχειρισμένη με τουλάχιστον 2gb vram και κάποια στιγμή μεριμνάς και για επεξεργαστή.

συμφωνώ γιατί ο cpu που κοίταξα μόλις τώρα είναι καλός και τρέχει έστω στα medium τροφοδοτικό το έχω υπόψιν από καιρό και η κάρτα που τσέκαρα δεν το ανοίγει καν 

Δημοσ.

συμφωνώ γιατί ο cpu που κοίταξα μόλις τώρα είναι καλός και τρέχει έστω στα medium τροφοδοτικό το έχω υπόψιν από καιρό και η κάρτα που τσέκαρα δεν το ανοίγει καν 

Η καλυτερη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις ειναι μια GTX950 στα 155ευρω και δεν χρειαζεται να αλλαξεις ουτε το τροφοδοτικο.

Τα HP-Dell-Lenovo κτλ εχουν αξιοπρεπη τροφοδοτικα και μπορουν να τροφοδοτησουν μια nvidia καρτα που εχει χαμηλες απαιτησεις ισχυος.

Το συνολο τροφοδοτικο-R7-370 βγαινει πιο ακριβα και εχει χαμηλοτερες επιδοσεις.

• Like 3
Δημοσ.

τροφοδοτικό είναι 1.5 χρόνο αλλά βρήκα ένα με 60 καλό μάλλον θα πάω άμα είναι μια 370 καινούργια 

Το καλό μια κουβέντα είναι, αν δεν μας πεις ποιο είναι αυτό στα 60 ευρώ πως θα ξέρουμε εμείς αν είναι καλό.

Δημοσ.

Τα 60ευρω καλες αγορες ειναι αυτα τα δυο 

https://www.skroutz.gr/s/6604708/Enermax-MaxPro-600W.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/2661210/Be-Quiet-System-Power-7-500W.html?from=account_favorites

Αλλα αν ακολουθησεις την συμβουλη μου απο πανω δεν θα χρειαστεις αλλο τροφοδοτικο και θα εχεις και καλυτερη καρτα γραφικων με λιγοτερα χρηματα.

• Like 3
Δημοσ.

Μακριά από φθηνά corsair, υπερτιμημένα δίχως λόγο είναι και κάργα μέτρια. Χίλιες φορές κοίτα αυτό που λέει ο spyrosz68, θα είσαι υπερκομπλέ με μια 950 και θα φτάνει και το τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

άρα το συμπέρασμα είναι για αρχή βάζω μια 950 και τροφοδοτικό και ΄μα δω και δεν πάει ο επεξεργαστής τον άλλάζω και αυτόν αργότερα 

Δημοσ.

η 950 εχει recommended power supply 380W

To συστημα ολοκληρο δεν βλεπει πανω απο 300W ουτε σε φουλ φορτιο. Εισαι μια χαρα με το τροφοδοτικο του HP 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...