MegalosVeziris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Paschalia Tripkou είπε Τί έγινε παιδιά πώς γράψατε χθες ; Εύκολα ή δύσκολα ; Εμένα μου φάνηκαν δύσκολα ! Είχε εύκολες είχε και δύσκολες ! Πάντως στο πρακτικό μας γάζωσαν ! Μισή ώρα με τρία τέταρτα εξέταση ! Συγνώμη που ρωταω αλλά ποιος θα πάρει γυναίκα σεκιούριτι να φυλάει την περιουσία του; Της λείπει η σωματική δύναμη του άνδρα. 1
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ναι, ενώ κάτι κοιλαράδες ταλαίπωροι μεσόκοποι άρρενες αποτελούν φόβο και τρόμο. 1
MegalosVeziris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι, ενώ κάτι κοιλαράδες ταλαίπωροι μεσόκοποι άρρενες αποτελούν φόβο και τρόμο. Αυτοί μπορούν και να παλέψουν. Η γυναίκα τι θα κάνει θα τους χτυπήσει με την σερβιετα;
νωντας1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε Αυτοί μπορούν και να παλέψουν. Η γυναίκα τι θα κάνει θα τους χτυπήσει με την σερβιετα; Δεν εχει καμια δουλεια να παλεψει ο σεκιουριτυ Ειναι εκει για να καλεσει τις αρχες αν συμβει κατι 9 ώρες πριν, Paschalia Tripkou είπε Τί έγινε παιδιά πώς γράψατε χθες ; Εύκολα ή δύσκολα ; Εμένα μου φάνηκαν δύσκολα ! Είχε εύκολες είχε και δύσκολες ! Πάντως στο πρακτικό μας γάζωσαν ! Μισή ώρα με τρία τέταρτα εξέταση ! για πες μας τι θεματα επεσαν 1
Nekrozontanos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δίνω και εγώ εξετάσεις με τον καινούργιο χρόνο αλλά δεν έχουν πει ακόμα πότε. Τις ερωτήσεις που πέσανε τελευταία μου τις έδωσε φίλη και είναι οι εξής: Ομάδα Α: 12, 29, 47 Ομάδα Β: 91, 103, 106, 110, 113, 137, 157, 162, 165, 180, 204
νωντας1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Nekrozontanos είπε Δίνω και εγώ εξετάσεις με τον καινούργιο χρόνο αλλά δεν έχουν πει ακόμα πότε. Τις ερωτήσεις που πέσανε τελευταία μου τις έδωσε φίλη και είναι οι εξής: Ομάδα Α: 12, 29, 47 Ομάδα Β: 91, 103, 106, 110, 113, 137, 157, 162, 165, 180, 204 πανευκολες οπως και του σεπτεμβριου τελικα απ οτι εχω καταλαβει δεν βγαινουν με κληρωση οι ερωτησεις απο ολη την υλη αλλα ορισμενες για να περνανε ολοι
Nekrozontanos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, νωντας1 είπε πανευκολες οπως και του σεπτεμβριου τελικα απ οτι εχω καταλαβει δεν βγαινουν με κληρωση οι ερωτησεις απο ολη την υλη αλλα ορισμενες για να περνανε ολοι Και εγώ αυτό νομίζω, πως δεν είναι κληρωτές οι ερωτήσεις γιατί είναι κάποιες που πέφτουν πολύ συχνά. Γενικά καλά είναι να ξέρεις για οπλοφορία, κλοπή-ληστεία, αυτόφωρα, νόμιμη άμυνα-κατάσταση ανάγκης.
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Η θεωρία είναι εύκολη.Στην πράξη στην δουλειά είναι απο δύσκολα έως πολύ δύσκολα με πολλά αρνητικά και ελάχιστα θετικά.Εκτός αν έχεις βύσμα η αν είσαι τυχερός και σε έχουν σε καλό πόστο. 1
Nekrozontanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά σε όλους! Μπορεί κάποιος που έχει κάνει τη δουλειά ή την κάνει ακόμα να δώσει σε μας τους νουμπάδες καμιά συμβουλή? Για τα βύσματα δυστυχώς ισχύει σχεδόν παντού..Αξίζει να ασχοληθείς με ειδικότητες πχ χρηματαποστολές η VIP?
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 άλλο VIP και άλλο ταλαίπωρος σεκιούριτι. τα έχετε μπλέξει λίγο. ο σεκιουριτας το μόνο που κάνει είναι να κόβει βόλτες και το πολύ πολύ να κάνει κάποια παρατήρηση σε κάποιον. δε θα πλακωθεί με κανέναν. δε θα το παίξει Ράμπο. αν γίνει κάτι, καλεί την αστυνομία. τέλος. θεωρητικά και τη γιαγιά μου να βάλω για σεκιούριτι μια χαρά θα κάνει τη δουλειά. δεν αφήνει τίποτα να περάσει... δε χρειάζεται να είναι μπρατσαρας. απλά αν ο άλλος δει κάποιον κακομοίρη αντιδρά αλλιώς. είναι αλλιώς να πάει ένας κακομοίρης σεκιούριτι και να κάνει πχ παρατήρηση για κάπνισμα και αλλιώς ένα γομαρι. σε κάθε περίπτωση όμως αν το θέμα προχωρήσει, καλείται η αστυνομία. έχει παρεξηγηθεί το θέμα και από τις 2 πλευρές
Nekrozontanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Το τι κάνει ο σεκιουριτάς είναι γνωστό, εγώ ρώτησα αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες συμβουλές για τη δουλειά που ενδεχομένως να κάνουμε κάποια στιγμή. Το να είσαι μπρατσαράς δεν είναι αναγκαίο αλλά βοηθάει στο να φαίνεσαι επιβλητικός. Εχω δει πολλές θείες να κάνουν φυλάξεις πάντως. 😄
lek88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Nekrozontanos είπε Καλή χρονιά σε όλους! Μπορεί κάποιος που έχει κάνει τη δουλειά ή την κάνει ακόμα να δώσει σε μας τους νουμπάδες καμιά συμβουλή? Για τα βύσματα δυστυχώς ισχύει σχεδόν παντού..Αξίζει να ασχοληθείς με ειδικότητες πχ χρηματαποστολές η VIP? Άλλο απλός σεκιουριτας άλλο vip. Έχουν διαφορετική εκπαίδευση, αρμοδιότητες κτλ. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Άλλο είναι να προσέχεις έναν χώρο και να κάνεις παρατηρήσεις κ άλλο να έχεις υπό την προστασία σου κάποιον άνθρωπο. 48 λεπτά πριν, Nekrozontanos είπε Το τι κάνει ο σεκιουριτάς είναι γνωστό, εγώ ρώτησα αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες συμβουλές για τη δουλειά που ενδεχομένως να κάνουμε κάποια στιγμή. Το να είσαι μπρατσαράς δεν είναι αναγκαίο αλλά βοηθάει στο να φαίνεσαι επιβλητικός. Εχω δει πολλές θείες να κάνουν φυλάξεις πάντως. 😄 Αυτή η δουλειά είναι η εύκολη λύση πλέον. Προλαμβάνουν σχεδόν όλες τις ηλικίες χωρίς να χρειάζεται να έχεις καλή εξωτερική εμφάνιση και χωρίς καθόλου εκπαίδευση πολλές φορές. Και θείες και θείους θα δεις! Ειχα πάει πρόσφατα σε κάποιο παραλιακό νοσοκομείο και ο σεκιουριτας που ήταν στην είσοδο των επειγόντων (που τον έβλεπε πολύς κόσμος!! Δεν ήταν σε πύλη πχ) ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εντελώς απεριποιητος. Η στολή του ήταν πολύ βρόμικη σε σημείο να τον σχολιάζουν οι γύρω. Δεν είναι όλοι έτσι εννοείται!! Αλλά αυτή η δουλειά είναι πολύ χύμα. 1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε άλλο VIP και άλλο ταλαίπωρος σεκιούριτι. τα έχετε μπλέξει λίγο. ο σεκιουριτας το μόνο που κάνει είναι να κόβει βόλτες και το πολύ πολύ να κάνει κάποια παρατήρηση σε κάποιον. δε θα πλακωθεί με κανέναν. δε θα το παίξει Ράμπο. αν γίνει κάτι, καλεί την αστυνομία. τέλος. θεωρητικά και τη γιαγιά μου να βάλω για σεκιούριτι μια χαρά θα κάνει τη δουλειά. δεν αφήνει τίποτα να περάσει... δε χρειάζεται να είναι μπρατσαρας. απλά αν ο άλλος δει κάποιον κακομοίρη αντιδρά αλλιώς. είναι αλλιώς να πάει ένας κακομοίρης σεκιούριτι και να κάνει πχ παρατήρηση για κάπνισμα και αλλιώς ένα γομαρι. σε κάθε περίπτωση όμως αν το θέμα προχωρήσει, καλείται η αστυνομία. έχει παρεξηγηθεί το θέμα και από τις 2 πλευρές Σωστό
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πάντως έχω αλλάξει 3 εταιρίες μέσα σε 8-9,μήνες και είναι είμαι έτοιμος να παραιτηθώ πάλι με το που βρω άλλη εταιρία. Και στις 3 εταιρίες 3 πόστα το 1 χειρότερο απο το άλλο.Ημουν άτυχος.Με έχουν έξω αυτή την στιγμή στο κρύο όρθιο.Δεν θα σταματήσω να ψάχνω μέχρι να βρω κάτι ανθρώπινο,είναι ψυχοφθόρο γιατί μπαίνω στην ίδια διαδικασία,αλλά εφόσον δεν αξίζει έτσι πρέπει.Το καλοκαίρι με είχαν στον ήλιο,τα είδα όλα.Δεν υπάρχει κάτι θετικό εδώ που είμαι για να με κρατήσει.Αυστηρά,το πρόγραμμα συνεχώς χαλάει γιατί άλλος παραιτείται,άλλος αρρωσταίνει κλπ.7 η 9 η και 12 ημέρες συνεχόμενες βάρδιες.Οχι κινητό,οχι τσιγάρο κλπ.Στρατός φάση.Εχει πόστα κοντά στο σπίτι μου και με στέλνει σε 1 απο τα χειρότερα πόστα. Οσο για τους "συναδέλφους" οι μισοί είναι βολεμένοι φιλαράκια του αρχιφύλακα μέσα στην ζέστη τον χειμώνα και στο AC το καλοκαίρι και οι άλλοι μισοί τρώμε πίκρα έξω. Παραιτείται 1 φέρνουν άλλον,αν πχ δεν έρθεις σε 1 βάρδια σε εκδικούνται.Σε στέλνουν από δω και απο 'κεί.Αν ζητήσεις αλλαγή πόστου σε παραμυθιάζουν και δεν σε αλλάζουν. Ψάχνουν για άτομα με ανάγκη που να τα ανέχονται όλα.Ανακύκλωση. Πέρασα απο μεγάλες και απο μικρές εταιρίες,η διαφορά είναι οτι οι μικρές σε υπολογίζουν λίγο γιατί έχουν περισσότερο ανάγκη και δεν βρίσκουν εύκολα άτομα όπως οι μεγάλες πολυεθνικές που βάζουν αγγελία και τρέχουν όλοι.Και οτι έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν στην ώρα πρέπει. Κατά τα άλλα τα ίδια.Στα καλά πόστα έχουν τους γνωστούς.Είμαι σε αυτή την δουλειά κάπου 6 χρόνια και δεν έχω πάρει ποτέ άδεια Χριστούγεννα,Πάσχα η καλοκαίρι ούτε 1 ημέρα.Πάντα τους υπόλοιπους μήνες. Αυτή η κωλοδουλειά χρειάζεται καλές ψυχολογικές αντοχές και έχεις να αντιμετωπίσεις καταστάσεις ρουφιανιάς. Είμαι απο αυτούς που στην αρχή κάνω υπομονή και μόλις "φορτώσω" τους τα λέω.Αν δεν αντιδρούσα σε μερικές περιπτώσεις θα έτρωγα ακόμα πιο πολύ χώσιμο.Οπως έκοψα τον αέρα σε 2-3 εξυπνάκηδες γιατί τους μιλούσα και τους φερόμουν με σεβασμό χωρίς ειρωνείες σε αντίθεση με αυτούς.Μόλις αντιληφθούν αδύναμα σημεία σου το εκμεταλλεύονται. Οσοι μπορείτε να αποφύγετε αυτή την δουλειά,οποιαδήποτε άλλη δουλειά έχει πιο ανθρώπινα ωράρια και συνθήκες.Να είχε χρήματα παραπάνω να πω εντάξει.Με βράδια,Κυριακές αργίες κλπ με το ζόρι 600€,στην καλύτερη περίπτωση 650€.Με όλα τα νόμιμα.Αν μπλέξεις με εταιρία που δεν τα πληρώνει όλα την έκατσες. 1 2
παπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Επεσε το σεκιουριτκ; Το θυμαμαι ηταν 800+ ο μισθος, ειχα δουλεψει μια βδομαδα αλλα σταματησα επειδή έζησα τη θεωρια της σχετικοτητας. (
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα