mr.Vox Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Καλά, αυτοί οι 50 που κόπηκαν πρέπει να το προσπάθησαν. Άνευ παρεξηγήσεως είδα και Ρομά να δίνουν εξετάσεις. Δεν ξέρω αν κάποιοι από αυτούς κόπηκαν Ως γνωστόν δεν είναι και τόσο της επιμόρφωσης. Δεν κάνω πλάκα
dionisis1925 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Θέλει προσπάθεια για να κοπεί κάποιος.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 31/1/2022 στις 11:02 ΜΜ, dionisis1925 είπε Θέλει προσπάθεια για να κοπεί κάποιος. Με το επίπεδο αυτών που πάνε δεν το βρίσκω και περίεργο που κόβονται κάποιοι. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν μήλο από πορτοκάλι
Aggeliki89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δίνω εξετάσεις τον Απρίλιο μήπως ξέρει να μου κάνεις τι ερωτήσεις έπεσαν την προηγούμενη εξεταστική
nikmpe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δίνω εξετάσεις την Κυριακή 26/06. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; είναι εύκολα;
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Αν και το έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, που αν είχε αλλάξει όλο και κάποιος θα το είχε αναφέρει, το σύστημα είναι έτσι στημένο ώστε να περνούν σχεδόν όλοι και να κόβονται μόνο οι εντελώς ακατάλληλοι.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Στις 17/6/2022 στις 9:44 ΜΜ, phanispal είπε Αν και το έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, που αν είχε αλλάξει όλο και κάποιος θα το είχε αναφέρει, το σύστημα είναι έτσι στημένο ώστε να περνούν σχεδόν όλοι και να κόβονται μόνο οι εντελώς ακατάλληλοι. Οι μισοί από αυτούς που δουλεύουν security είναι παντελώς ακατάλληλοι
mr.Vox Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Οι μισοί από αυτούς που δουλεύουν security είναι παντελώς ακατάλληλοι Γιατί τα λεφτά που παίρνουν είναι πολύ επαρκής.
Stavroulami Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πιο πολύ για γνώμες! Τον Σεπτέμβριο δίνω για πιστοποίηση ..Αξίζει να δουλέψω ως security ; Στις γυναίκες πως φέρονται σε αυτό το επάγγελμα και αξίζει να ασχοληθείς απο μικρή ηλικία ως μόνιμη δουλειά ; Επίσης για VIP θα άξιζε να κάνω σεμινάρια υπάρχει δουλειά στην Ελλάδα ; Α και τι παίζει σε αυτην την δουλειά κυρίως για VIP στο σωματότυπο ;
dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι. Όχι. Βρες με κάτι άλλο να ασχοληθείς , τι VIP αναφέρεις, να είσαι δηλαδή φύλαξη σε εφοπλιστή;; Χωρίς κάποιος να σε προωθήσει δεν παίζει, νομίζω τσάμπα λεφτά θα πετάξεις. Ο σωματότυπος δεν παίζει ρόλο ούτε και το IQ , στην Ελλάδα είσαι με βύσμα πας παντού. Για να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις φαντάζομαι δεν έχεις τελειώσει το ΙΕΚ για την ειδικότητα που είναι 2 χρόνια. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από dionisis1925
mr.Vox Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μακριά και αλάργα. Μην μπλέξεις. Έχει ξευτιλιστεί τελείως. 1
Stavroulami Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 7/7/2022 στις 4:35 ΠΜ, dionisis1925 είπε Όχι. Όχι. Βρες με κάτι άλλο να ασχοληθείς , τι VIP αναφέρεις, να είσαι δηλαδή φύλαξη σε εφοπλιστή;; Χωρίς κάποιος να σε προωθήσει δεν παίζει, νομίζω τσάμπα λεφτά θα πετάξεις. Ο σωματότυπος δεν παίζει ρόλο ούτε και το IQ , στην Ελλάδα είσαι με βύσμα πας παντού. Για να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις φαντάζομαι δεν έχεις τελειώσει το ΙΕΚ για την ειδικότητα που είναι 2 χρόνια. Ναι όχι μόνο σε εφοπλιστή γενικά όπου σου τύχει ή να ασχοληθείς στο εξωτερικό με τέτοια φάση ! Ή να είσαι σε κάποια ξένη πρεσβεία ! Αλλά στην αρχή ξεκινάς από κάποια εταιρεία security. Και αν δεν έχεις βύσμα ; ; Δεν έχω πάει σε ΙΕΚ την άδεια του ΚΕΜΕΑ έχω και έχω κάνει τα σεμινάρια των 105 ωρών του ΚΕΚ. Απλά σπουδάζω σε ΙΕΚ web design και θα ήθελα να ασχοληθώ και με αυτήν την δουλειά μιας και έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
mr.Vox Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Stavroulami είπε Ναι όχι μόνο σε εφοπλιστή γενικά όπου σου τύχει ή να ασχοληθείς στο εξωτερικό με τέτοια φάση ! Ή να είσαι σε κάποια ξένη πρεσβεία ! Αλλά στην αρχή ξεκινάς από κάποια εταιρεία security. Και αν δεν έχεις βύσμα ; ; Δεν έχω πάει σε ΙΕΚ την άδεια του ΚΕΜΕΑ έχω και έχω κάνει τα σεμινάρια των 105 ωρών του ΚΕΚ. Απλά σπουδάζω σε ΙΕΚ web design και θα ήθελα να ασχοληθώ και με αυτήν την δουλειά μιας και έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Άμεση εύρεση εργασίας ναι ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ψάχνουν παντού άτομα να δουλέψουν σχεδόν τζάμπα. αν είσαι νέος και χωρίς προυηπηρεσία. Για επαγγελματική αποκατάσταση ξέχασέ το. 1
Stavroulami Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 7/7/2022 στις 9:57 ΠΜ, mr.Vox είπε Μακριά και αλάργα. Μην μπλέξεις. Έχει ξευτιλιστεί τελείως. Δεν αξίζει να ασχοληθώ ; Από μισθούς πως είναι ; Οι εταιρείες ή οι ιδιώτες σε σέβονται ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα