Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλά, αυτοί οι 50 που κόπηκαν πρέπει να το προσπάθησαν.

Άνευ παρεξηγήσεως είδα και Ρομά να δίνουν εξετάσεις. Δεν ξέρω αν κάποιοι από αυτούς κόπηκαν Ως γνωστόν δεν είναι και τόσο της επιμόρφωσης. Δεν κάνω πλάκα

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 31/1/2022 στις 11:02 ΜΜ, dionisis1925 είπε

Θέλει προσπάθεια για να κοπεί κάποιος.

Με το επίπεδο αυτών που πάνε δεν το βρίσκω και περίεργο που κόβονται κάποιοι. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν μήλο από πορτοκάλι 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και το έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, που αν είχε αλλάξει όλο και κάποιος θα το είχε αναφέρει, το σύστημα είναι έτσι στημένο ώστε να περνούν σχεδόν όλοι και να κόβονται μόνο οι εντελώς ακατάλληλοι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/6/2022 στις 9:44 ΜΜ, phanispal είπε

Αν και το έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, που αν είχε αλλάξει όλο και κάποιος θα το είχε αναφέρει, το σύστημα είναι έτσι στημένο ώστε να περνούν σχεδόν όλοι και να κόβονται μόνο οι εντελώς ακατάλληλοι.

Οι μισοί από αυτούς που δουλεύουν security είναι παντελώς ακατάλληλοι 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Οι μισοί από αυτούς που δουλεύουν security είναι παντελώς ακατάλληλοι 

Γιατί τα λεφτά που παίρνουν είναι πολύ επαρκής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πιο πολύ για γνώμες! 

Τον Σεπτέμβριο δίνω για πιστοποίηση ..Αξίζει να δουλέψω ως security ; Στις γυναίκες πως φέρονται σε αυτό το επάγγελμα και αξίζει να ασχοληθείς απο μικρή ηλικία ως μόνιμη δουλειά ;

Επίσης για VIP θα άξιζε να κάνω σεμινάρια υπάρχει δουλειά στην Ελλάδα ; 

Α και τι παίζει σε αυτην την δουλειά κυρίως για VIP στο σωματότυπο ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι.

Όχι.

Βρες με κάτι άλλο να ασχοληθείς , τι VIP αναφέρεις, να είσαι δηλαδή φύλαξη σε εφοπλιστή;; Χωρίς κάποιος να σε προωθήσει δεν παίζει, νομίζω τσάμπα λεφτά θα πετάξεις.

Ο σωματότυπος δεν παίζει ρόλο ούτε και το IQ , στην Ελλάδα είσαι με βύσμα πας παντού.

Για να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις φαντάζομαι δεν έχεις τελειώσει το ΙΕΚ για την ειδικότητα που είναι 2 χρόνια.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
Στις 7/7/2022 στις 4:35 ΠΜ, dionisis1925 είπε

Όχι.

Όχι.

Βρες με κάτι άλλο να ασχοληθείς , τι VIP αναφέρεις, να είσαι δηλαδή φύλαξη σε εφοπλιστή;; Χωρίς κάποιος να σε προωθήσει δεν παίζει, νομίζω τσάμπα λεφτά θα πετάξεις.

Ο σωματότυπος δεν παίζει ρόλο ούτε και το IQ , στην Ελλάδα είσαι με βύσμα πας παντού.

Για να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις φαντάζομαι δεν έχεις τελειώσει το ΙΕΚ για την ειδικότητα που είναι 2 χρόνια.

Ναι όχι μόνο σε εφοπλιστή γενικά όπου σου τύχει ή να ασχοληθείς στο εξωτερικό με τέτοια φάση ! Ή να είσαι σε κάποια ξένη πρεσβεία ! Αλλά στην αρχή ξεκινάς από κάποια εταιρεία security.

Και αν δεν έχεις βύσμα ; ; 

Δεν έχω πάει σε ΙΕΚ την άδεια του ΚΕΜΕΑ έχω και έχω κάνει τα σεμινάρια των 105 ωρών του ΚΕΚ. 

Απλά σπουδάζω  σε ΙΕΚ web design και θα ήθελα να ασχοληθώ και με αυτήν την δουλειά  μιας και έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stavroulami είπε

Ναι όχι μόνο σε εφοπλιστή γενικά όπου σου τύχει ή να ασχοληθείς στο εξωτερικό με τέτοια φάση ! Ή να είσαι σε κάποια ξένη πρεσβεία ! Αλλά στην αρχή ξεκινάς από κάποια εταιρεία security.

Και αν δεν έχεις βύσμα ; ; 

Δεν έχω πάει σε ΙΕΚ την άδεια του ΚΕΜΕΑ έχω και έχω κάνει τα σεμινάρια των 105 ωρών του ΚΕΚ. 

Απλά σπουδάζω  σε ΙΕΚ web design και θα ήθελα να ασχοληθώ και με αυτήν την δουλειά  μιας και έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Άμεση εύρεση εργασίας ναι ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ψάχνουν παντού άτομα να δουλέψουν σχεδόν τζάμπα. αν είσαι νέος και χωρίς προυηπηρεσία. Για επαγγελματική αποκατάσταση ξέχασέ το.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/7/2022 στις 9:57 ΠΜ, mr.Vox είπε

Μακριά και αλάργα. Μην μπλέξεις. Έχει ξευτιλιστεί τελείως. 

Δεν αξίζει να ασχοληθώ ; Από μισθούς πως είναι ; Οι εταιρείες ή οι ιδιώτες σε σέβονται ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...