andrew34 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εχει δωσει κανεις ? για να βγαλεις αδεια σου λεει πρεπει να εχεις την πιστοποιηση....ειναι δυσκολες? υπαρχει υλη?
giannis2429 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχει δώσει η μάνα μου,η αδερφή μου,ο θείος μου και ο ξαδερφός μου. Οι ερωτήσεις είναι σχετικά εύκολες. Ναι,υπάρχει ύλη,μπορείς να την κατεβάσεις και να διαβάσεις. Βγαίνουν ημερομηνίες για το πότε δίνεις πρέπει να χεις το νου σου. Υπολόγισε και 150 ευρώ παράβολο. Αυτά σε γενικές γραμμές.
Δημοφιλής ανάρτηση AntiCambeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις προυπηρεσία είσαι υποχρεωμένος να εγγραφείς και να παρακολουθήσεις μαθήματα 105 ωρών(4ωρα πρωί η απόγευμα) σε κάποιο πιστοποιημένο ΚΕΚ που κοστίζουν 350€ πάνω κάτω,ασχέτως αν δεν τα παρακολουθήσεις.Το ΚΕΚ σου δίνει 1 βιβλίο και λογικά και την ύλη 350 ερωτοαπαντήσεων οι οποίες είναι βγαλμένες απο το βιβλίο για διευκόλυνση.Εφόσον πάρεις την βεβαίωση ότι τα παρακολούθησες,δηλώνεις συμμετοχή για εξετάσεις οι οποίες γίνονται 3-4 φορές τον χρόνο(Πχ οι τελευταίες εξετάσεις διοργανώθηκαν στις 2-3 και στις 9-10 Απριλίου,οι επόμενες ανακοινώθηκαν για Σεπτέμβριο) των οποίων η ημερομηνία ανακοινώνεται στο site του ΚΕΜΕΑ(Κέντρο Μελετών Ασφαλείας) και διοργανώνονται απο τον ΕΟΠΕΠ(Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Επαγγελματικού Προσανατολισμού)Για να συμμετέχεις στις εξετάσεις θα πρέπει να στείλεις συγκεκριμένα δικαιολογητικά που αναγράφονται στο site του ΚΕΜΕΑ μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.Μέσα σε αυτά θα είναι 2 αποδείξεις κατάθεσης σε 2 λογαρισμούς,50€ σε λογαριασμό του ΚΕΜΕΑ και άλλα 100€ σε λογαριασμό του ΕΟΠΕΠ.Λίγες ημέρες πρίν(κάπου 1 εβδομάδα) βγαίνει η ημερομηνία εξετάσεων με ονομαστικούς πίνακες και σε ποιό εξεταστικό κέντρο δίνεις. Δίνεις εξετάσεις γραπτές και προφορικές και περιμένεις κανα τρίμηνο για τα αποτελέσματα(ονομαστικά).Στην συνέχεια θα πρέπει να κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση(ΚΕΜΕΑ) οτι επιθυμείς να παραλάβεις την πιστοποίηση άσχετα αν θα πας να την πάρεις η αν θες να σου την στείλουν.Στο τέλος προσκομίζεις την πιστοποίηση με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο ΑΤ της περιοχής σου και περιμενεις 2-3 μήνες να βγει η άδεια την οποία παίρνεις απο το ΑΤ.Αν έχεις προϋπηρεσία δεν είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσεις και να πληρώσεις τα θεωρητικά μαθήματα,μόνο τα 150€ των εξετάσεων.Σε περίπτωση αποτυχίας αν θες ξαναδηλώνεις συμμετοχή δίνοντας 100€.Με τον παλιό νόμο ο οποίος ίσχυε εως 12 Οκτωβρίου του 2013 όσων η άδεια έληγε εως τότε(τυχεροί) μπορούσαν να ανανεώσουν την άδεια με τον παλιό νόμο δίνοντας μόνο 100€ χωρίς εξετάσεις(μόνο παράβολο,φωτογραφίες,τοξικολογικές εξετάσεις)Απο το πέρας της ημερομηνίας αυτής είναι απαραίτητη η πιστοποίηση για την ανανέωση της άδειας για 5 χρόνια.Η ύλη θα σου φανεί λίγο δύσκολη γιατί περιέχει νομικά,δικαιο κλπ. αλλά αν πας λίγο διαβασμένος περνάς εύκολα γιατί βάζουν εύκολες ερωτησεις.Επίσης τα προφορικά είναι εύκολα.Σε ρωτούν ανάλογα την εμπειρία σου.Πρέπει να βγάλεις μέσο όρο 10 και πάνω,εύκολο γιατί τουλάχιστον στα γραπτά βάζουν 14 ερωτήσεις και η κάθε 1 πιάνει απο 5-11 βαθμούς.Να ξέρεις οτι απο νομικά βάζουν το πολύ 2-3 εύκολες ερωτήσεις.Ο βαθμός δεν σε απασχολεί γιατί απο οτι ξέρω δεν αναγράφεται κάπου,μόνο εσύ το βλέπεις.ΥΓ 1:Η πιστοποίηση βγαίνει μόνο 1 φοράΥΓ 2:Το κράτος βρήκε τρόπο να βγάλει χρήματα.Στην τελευταία εξεταστική του Απριλίου έδωσαν περίπου 5.500 άτομα,κάντε τον πολλαπλασιασμό. ΥΓ 3:Τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ μεγάλα,πιστεύω εσκεμμένα διότι αν έβαζαν δύσκολες ερωτήσεις(πχ νομικά με απάντηση σεντόνι) οι περισσότεροι δεν θα περνούσαν και ο κόσμος θα δίσταζε να δώσει εξετάσεις.Για να μην περάσεις πρέπει να πας αδιάβαστος,η να είσαι στόκος η και τα 2 ΥΓ 4:Κάνε μου like γιατί έγραψα σεντόνι σε 4,3 ίντσες για να βοηθήσει εσένα και όσους ενδιαφέρονται. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2016 από AntiCambeR 36 7
KEFALAS1981 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια Αν ξερει κανεις . θελω να καταθεσω τα χαρτια στο κεμεα για να περασω εξετασεις . Εχω προυπηρεσια , πρεπει να περιμενω να βγει πρωτα η προκυρηξη για την 3η περιοδο για να τα καταθεσω ; Ευχαριστω
Mcl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχει καποιος σε PDF αρχειο της ερωτησεις απαντησεις του ΚΕΜΕΑ για την ειδικοτητα security. Εψαξα να βρω καποιο 'ψηφιακο βιβλιο' αλλα τπτ...παρα μονο ενα pdf που εχει 250 ερωτησεις-απαντησεις. Εχει κατι καποιος στα υποψιν του? Σας ευχαριστω
dionisis1925 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Mcl είπε Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχει καποιος σε PDF αρχειο της ερωτησεις απαντησεις του ΚΕΜΕΑ για την ειδικοτητα security. Εψαξα να βρω καποιο 'ψηφιακο βιβλιο' αλλα τπτ...παρα μονο ενα pdf που εχει 250 ερωτησεις-απαντησεις. Εχει κατι καποιος στα υποψιν του? Σας ευχαριστω 250 ερωτήσεις-απαντήσεις είναι ικανοποιητική ύλη,εγώ προσωπικά είχα διαβάσει μόνο 100.
Mcl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε 250 ερωτήσεις-απαντήσεις είναι ικανοποιητική ύλη,εγώ προσωπικά είχα διαβάσει μόνο 100. Καλησπερα Διονυση!! χμμμ δλδ ειναι σωστο το αρχειο που βρηκα? γιατι καποιοι λενε οτι ειναι 300 ερωτησεις αλλα εγω βρηκα αυτο με τις 250....εισαι κατοχος αδειας? ευκολα ηταν? πως σου φανηκε η διαδικασια?
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 13/5/2016 στις 2:14 ΜΜ, giannis2429 είπε Έχει δώσει η μάνα μου,η αδερφή μου,ο θείος μου και ο ξαδερφός μου. κάποτε "επρεπε" να συνεχίσεις την οικογενειακή παράδοση του ιατρού, του δικηγόρου, του καλλιτέχνη στους καιρούς μας, συνεχίζεις την οικογενειακή παράδοση σεκιούριτι 1
dionisis1925 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Mcl είπε Καλησπερα Διονυση!! χμμμ δλδ ειναι σωστο το αρχειο που βρηκα? γιατι καποιοι λενε οτι ειναι 300 ερωτησεις αλλα εγω βρηκα αυτο με τις 250....εισαι κατοχος αδειας? ευκολα ηταν? πως σου φανηκε η διαδικασια? Σωστό θα είναι αν έχει ερωτήσεις πχ για πυροσβεστήρες,ηλεκτροπληξίες,οπλοκατοχή κτλπ. Έχω πάρει την άδεια ναι,εύκολα είναι αν απαντήσεις με ψυχραιμία και δεν σε περάσουν για τρελό(στα προφορικά), γραπτά είναι τι θα σου πέσει,εγώ είχα διαβάσει αυτά που θεωρούσα εγώ SOS..από τις 15 ερωτήσεις στα γραπτά..έπεσαν οι 7 που είχα διαβάσει,έγραψα αυτές και με τις υπόλοιπες δεν ασχολήθηκα. Η διαδικασία έχει μεγάλη πολύ ταλαιπωρία...δίνεις γραπτά για αρχή..περιμένεις να τελειώσουν όλοι και έπειτα ξεκινάνε τα προφορικά..εγώ είχα φάει ένα 8ωρακι. 1
Mcl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Συγκεκριμενα αυτο ειναι το αρχειο! http://www.gintoni.gr/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΣΤΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ1.pdf ααα ετσι απλα πραγματα δλδ?? θα ειναι λιγο ταλαιπωρια βεβαια σιγουρα...δινει και αρκετος κοσμος και ειναι σιγουρα οτι θα χρειαστει υπομονη πολυ...! σε υπερ ευχαριστω που μου απαντησες αμεσα Διονύση το εκτιμώ 😊
dionisis1925 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Mcl είπε Συγκεκριμενα αυτο ειναι το αρχειο! http://www.gintoni.gr/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΣΤΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ1.pdf ααα ετσι απλα πραγματα δλδ?? θα ειναι λιγο ταλαιπωρια βεβαια σιγουρα...δινει και αρκετος κοσμος και ειναι σιγουρα οτι θα χρειαστει υπομονη πολυ...! σε υπερ ευχαριστω που μου απαντησες αμεσα Διονύση το εκτιμώ 😊 Λοιπόν όταν έδωσα εγώ το 2016,είχανε πέσει από ερωτήσεις στα γραπτά οι παρακάτω. 1,5,12,16,41 από τις ερωτήσεις ομάδας Α. 16,18,19 από την ομάδα Β. Τις υπόλοιπες δεν τις θυμάμαι,δεν παίζει να τις κοίταξα καν τότε. Επίσης είχε μπει ερώτηση που τώρα μάλλον δεν την βρήκα..τι σημαίνει ΙΕΠΥΑ και πως βγαίνει η άδεια Δίνει και η κουτσή Μαρία , θα δεις άτομα που δίνουν για 2η και 3η φορά...αυτό δεν θα πρέπει να σε επηρεάσει..το γιατί κόπηκαν μόνο εκείνοι γνωρίζουν Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από dionisis1925 1
mynam3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Και κάνε τεράστια υπομονή, μπορεί να δώσεις προφορικά μετά από 6-7 ώρες
Mcl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Χιλια ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε Διονυση! το εκτιμω που μου εδωσες μια εικονα περιπου να ξερω τι να περιμενω ελπιζω να πανε ολα κομπλε! δεν πιστευω να ειναι δυσκολα εε?? παιδια?
phanispal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Για τις εξετάσεις μην αγχώνεσαι, είναι στημένες έτσι ώστε να κόβεται μόνο ο πλέον ακατάλληλος για οτιδήποτε. Για το μετά να αγχώνεσαι.
Αποστόλης1986 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Εγώ παιδιά δίνω τέλος Σεπτεμβρίου... Μαθήματα δεν παρακολούθησα βέβαια όχι γιατί έχω προϋπηρεσία, αλλά γιατί δεν έχω ελεύθερο χρόνο και δουλειά και με ένα μωρό στο σπίτι δύσκολα τα πράγματα... Μου έστειλαν την ύλη 300 ερωτήσεις είναι 299 για την ακρίβεια γιατί η 1 βγήκε εκτός ύλης πλέον και ένα εγχειρίδιο ΚΕΜΕΑ... Επειδή έπεσα στα ΚΕΚ σε ένα τσακαλάκι μου εξήγησε ότι δεν σε δυσκολεύουν στις εξετάσεις και πολλές ερωτήσεις που πέφτουν ένας "μέσος" άνθρωπος τις γνωρίζει χωρίς να χρειάζεται να διαβάσει κάτι κλπ κλπ... Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω... Θα δείξει... Έχει νομικές ερωτήσεις πάντως σεντόνια πραγματικά... erwthseis5.pdf erwthseis6.pdf 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα