Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αν έβαλες μνήμη έξτρα και είχες γουιντοους 32 μπιτα λογικό να σου διχνει τόση μνήμη. Όλοι είπατε να κάνει αναβάθμιση λες και είναι η μόνη λύση. ....αν όντος έχεις τα 32 μπιτα γουιν κάνε φόρματ βάλε τα 64 και θα δεις ότι θα είσαι οκ.μετά το μόνο που θα θέλεις είναι ένας ssd που θα σου έλεγα να πάρεις και να περάσεις εκεί τα γουιντοους 64 μπιτ και στην τελικη αν δεις οτι δεν σε καλυπτη και με τον ssd θα παρεις ενα χ4 apu να μην δωσεις παραπανω λεφτα για μητρικη και cpu.μπορεις να βρεις και μεταχηρο καποιον απο της αγγελιες αν δεν φοβασαι τυχών προβληματα που μπορεί να εχει.(που δεν θα εχει απλα λεμε τωρα) To ότι έχει 32 bit Windows είναι ηλίου φαεινότερο. Όπως και το ότι ο Χ2APU δεν μπορεί να καλύψει τίποτα πλέον. Με τα 64 τι θα γίνει, άλλο 1 GB ραμ θα έχει, αν δεν το γεμίζει δεν έχει διαφορά έτσι και αλλιώς 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ένας διπύρηνος piledriver είναι no go, απλό. 2
pano Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όπως και το ότι ο Χ2APU δεν μπορεί να καλύψει τίποτα πλέον. Ένας διπύρηνος piledriver είναι no go, απλό. Έχω την εντύπωση ότι είστε λίγο υπερβολικοί. 1
nikos1982 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 καλο θα ειναι πρωτα να λεμε την ποιο οικονομικη και ανοδινει λυση και μετα να παμε στην λυση που θα σκασουμε λεφτα. αν ο ts βαλει 64μπιτ win ειμαι σιγουρος οτι θα εχει καλυτερα αποτελεσματα απο αυτα που εχει τωρα. αν δει οτι δεν...υπαρχη δυνατοτητα αγορας χ4 apu γιατι λιγο δυσκολο να φυγη ο α4 μαζι με μητρικη που θα βγει ποιο φτηνα. για εμενα καλο θα ηταν να φτασει τα 8γιγα ραμ αν μπορει οικονομικα και η μητρικη του εχει την δυνατοτητα να παρει παραπανω απο 2 ντιμ ραμ και να βαλει και εναν ssd που εχουν πεσει αρκετα η τιμες τους τωρα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Έχω την εντύπωση ότι είστε λίγο υπερβολικοί. Για απλή χρήση φτάνει όπως office, browsing και κάνα league of legends, αλλά για ξεχωριστή κάρτα και gaming είναι απλά ανεπαρκής σε ισχύ.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Και τι σχέση έχει αυτό με το θέμα; Και τι σχέση έχει αυτό που είπες ότι είμαστε λίγο υπερβολικοί για τον a4 με το θέμα αυτό ; Εγώ απλώς απάντησα ορθά σε αυτό που είπες γιατί απλά το σωστό πρέπει να λέγεται και αυτό είναι πως ο a4 φτάνει για απλή χρήση, end of story.
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Eντάξει και ο Cely για απλή χρήση είναι. Αλλά γνώμη μου να μην επενδύσει σε νεκρή πλατφόρμα. Ας δοκιμάσει 64bit και SSD αλλά μέχρι εκεί. Αν δεν του κάνει ας πάει σε νέο. Καλώς είπατε να δοκιμάσει με SSD έστω. 4
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 O SSD ειναι μια αναβαθμιση που θα μεινει και ισως η μονη που αξιζει να γινει μαζι με την αλλαγη απο 32bit σε 64.Αν δεν τον καλυψει (που πιστευω οτι θα τον καλυψει) τοτε παει σε αλλαγη μητρικης-επεξεργαστη σε ιντελ.
artshadows Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εχει πεσει α4 5300 στα χερια μου και ταινιες 1080p, ιντερνετ ,φασεμπουκ κτλπ τα εκανε μια χαρα ! μηπως δεν εχεις περασει drivers chipset , onboard devices ,κλπτ ποια μητρικη εχεις ακριβως ;αν εχεις 3gb βαλε 64bit δαγκωτο σε πολλα λειτουργουν 64μπιτι codecs καλυτερα ! 2
manos04 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Επισυνάπτω την μητρική.Μήπως φταίει που έχω τα 7 Home basic;Πάει και το μυαλό μου μήπως χρειάζεται αναβάθμιση το bios. Επειδή στην προσπάθειά μου να δω γιατί τραβούσε τόση μνήμη η κάρτα γραφικών, έκανα κάποιες βλακείες, και μετά με το ζόρι μπόρεσα και ξαναπέρασα τα windows.Το γνωστό μπιπ του bios που άκουγα πρώτα στην εκκίνηση του υπολογιστή, τώρα δεν το ακούω.Πάντως το cd της motherboard το περνάω κανονικά με όλους τους drivers.Χρειάζεται να περάσω επιπλέον codecs για τον mpc Home cinema;Σε ts video 1080p, το gadgetaki των win δείχνει, cpu 30% kai memory στο 61% αλλά το mpclassic τρώει κολλήματα.Με kmplayer χειρότερα.Τα άλλα τα 1080 τα τρέχει ικανοποιητικά.Ευχαριστώ πάντως όλους για την βοήθεια σας. Δεν βρίσκω όμως το κουμπάκι της επισύναψης.
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 πατα εκει που λεει "περισσοτερες επιλογες απαντησης" και θα δεις την επιλογη για επισυναψη.
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Φιλε μου κατι δεν παει καλα μαλλον. Απο ο,τι σου ειπανε πιο πανω, για oiκονομικους λογους εγω κραταω το να βαλεις εναν ssd σιγουρα.Επισης αυτο που ειπες οτι ο δισκος σου συνεχεια διαβαζει κατι δειχνει.Πολυ πιθανο να εχεις πολυ σαβουρα να σου τρωει μνημη και μιας και εχεις και λιγη γενικα, να αναγκαζεται και να παιζει συνεχεια με το page file και να σερνονται τα παντα ολα! 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πες μου φίλε μου. Αν είναι σε fm2 για να κρατήσω την motherboard. http://mustshop.gr/category-1722/hardware/epejergastes/amd-athlon-x4-845-sc-3500-fm2-box-95w-silent-cooler.html?sl=el http://www.pcgameshardware.de/Athlon-X4-845-CPU-261962/Tests/Excavator-Benchmarks-Test-1191570/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα