Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εδώ και καιρό έχω κάνει μια αναβάθμιση στο Desktop  με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή ο οποίος έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Επειδή το μηχάνημα γενικώς σέρνεται, γράφω αυτό το thread για να μου λυθεί λίγο η απορία.

Η κάρτα γραφικών μου αφήνει μνήμη 1,46 από τα 2g

Δοκίμασα να βάλω άλλα 2g  και μου αφήνει τώρα 2,5 g ελεύθερη.

Δεν κατάλαβα και μεγάλη διαφορά πάντως.

Ο σκληρός δίσκος σέρνεται και ακούγεται πολύ.

Αξίζει να επενδύσω στο σύστημα αυτό και να αγοράσω κάποια κάρτα γραφικών ή περισσότερη μνήμη ή ο επεξεργαστής αυτός γενικά δεν τραβάει;

Πάντως στην εργασία μου έχω intel core 2 duo E4400 στα 2 GH,που είναι δεκαετίας και πετάει μπροστά σ'αυτόν τον AMD.

Εκτός και αν εγω κάνω κάτι λάθος.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

''Ο σκληρός δίσκος σέρνεται και ακούγεται πολύ.''

Τον έχεις ελέγξει αν είναι εντάξει;

Δημοσ.

Τον δίσκο τον έχω τσεκάρει με το sentinel kai είναι οκ.

Δηλαδή οι intel είναι πιο δυνατοί επεξ. ακόμα και αν είναι celeron;

Δημοσ.

Τον δίσκο τον έχω τσεκάρει με το sentinel kai είναι οκ.

Δηλαδή οι intel είναι πιο δυνατοί επεξ. ακόμα και αν είναι celeron;

Ναι, ξεκάθαρα.

Δημοσ.

Εγώ θα σ έλεγα να πουλήσεις αυτά π έχεις να πάρεις μία μιτρικη γ σοκετ 1150 τν 100 ευρώ και αν βρεις μέσα από το Σιτέ τον g3258 π δεχετε oberclock χτυπατων .Τέλος αν έχεις κ λίγα χρήματα ν διάθεσης πάρε τν ssd τν ocz π είναι προσφορά στο πλαίσιο στα 59 ευρώ κ είσαι μάγκας manos04

Δημοσ.

Δεν μπορεί πχ να τρέξει αρχείο ts ή άλλα αρχεία 1080 ενώ ένα παλιό laptop που εχω τα τρέχει.

Γενικά όμως ακόμα  και που θα ανοίξει και θα κλείσει ακούω ένα γαργαρητό έντονο από τον δίσκο.

Αλλά η cpu δεν ανεβαίνει και πολύ, για να δικαιολογείται αυτό το ζόρισμα. Ούτε και οι θερμοκρασίες.

Γι αυτό με μπερδευει.

Δημοσ.

Αν έβαλες μνήμη έξτρα και είχες γουιντοους 32 μπιτα λογικό να σου διχνει τόση μνήμη. Όλοι είπατε να κάνει αναβάθμιση λες και είναι η μόνη λύση. ....αν όντος έχεις τα 32 μπιτα γουιν κάνε φόρματ βάλε τα 64 και θα δεις ότι θα είσαι οκ.μετά το μόνο που θα θέλεις είναι ένας ssd που θα σου έλεγα να πάρεις και να περάσεις εκεί τα γουιντοους 64 μπιτ

και στην τελικη αν δεις οτι δεν σε καλυπτη και με τον ssd θα παρεις ενα χ4 apu να μην δωσεις παραπανω λεφτα για μητρικη και cpu.μπορεις να βρεις και μεταχηρο καποιον απο της αγγελιες αν δεν φοβασαι τυχών προβληματα που μπορεί να εχει.(που δεν θα εχει απλα λεμε τωρα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...