asderis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλημερα σε ολους. Ηρθε η ωρα να ζητησω την βοηθεια οσων το κατεχουν με την υδροψυξη. Μπηκα λοιπον στην πριζα να φτιαξω custom υδροψυξη αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει στο γνωστο θεμα με τα fittings και τα νουμερα τους. Θελω να βαλω PΕΤG σωληνες. Μεχρι στιγμης εχω αγορασει(το 2&3 τα περιμενω) τα εξης: Ψυγειο Cpu block Αντλια Το κουτι ειναι ενα 780τ. Θα εκτιμουσα πολυ οποια βοηθεια/συμβουλη μπορειτε να μου δωσετε σχετικα με το τι ακομα χρειαζομαι. Για τα υπολοιπα μπορω να διαθεσω γυρω στα 200 ευρω. Ευχαριστω. ______________ Γιατι δεν μπορω να γραψω τη λεξη "βοηθεια"στον τιτλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Γιατι δεν μπορω να γραψω τη λεξη "βοηθεια"στον τιτλο; Γιατί πολλοί μικροί γράφουν ένα "SOS βοήθεια" για κάθε θέμα τους. Παλιότερα σε μια φάση δεν μπορούσες να γράψεις λέξεις με το κομμάτι σοσ μέσα. Αυτά. Είδα την απορία σου, είπα να σε καλύψω, αλλά δυστυχώς για τα fittings δεν... Αν θες δες κανα βίντεο του Jayz2Cents, ο τύπος το έχει λιώσει με την υδρόψυξη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλημερα σε ολους. Ηρθε η ωρα να ζητησω την βοηθεια οσων το κατεχουν με την υδροψυξη. Μπηκα λοιπον στην πριζα να φτιαξω custom υδροψυξη αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει στο γνωστο θεμα με τα fittings και τα νουμερα τους. Θελω να βαλω PΕΤG σωληνες. Μεχρι στιγμης εχω αγορασει(το 2&3 τα περιμενω) τα εξης: Ψυγειο Cpu block Αντλια Το κουτι ειναι ενα 780τ. Θα εκτιμουσα πολυ οποια βοηθεια/συμβουλη μπορειτε να μου δωσετε σχετικα με το τι ακομα χρειαζομαι. Για τα υπολοιπα μπορω να διαθεσω γυρω στα 200 ευρω. Ευχαριστω. ______________ Γιατι δεν μπορω να γραψω τη λεξη "βοηθεια"στον τιτλο; Αν στησεις πρώτη φορά μην πας σε Hard tubing, για τα ρακορ και τα υπόλοιπα μπορώ να σε βοηθήσω μόλις σχολασω αν θέλεις ότι σωλήνα και αν διαλέξεις Πάντως το ψυγείο πολύ πιθανό να είναι οριακά στην μητρικη αν θύμαμαι καλά το κουτί οπότε έπρεπε ίσως ν κοιτάξεις σε 45mm ψυγείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asderis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ευχαριστω και τους δυο σας για τις απαντησεις. Το ψυγειο μπαινει επανω ανετα. Εχει 8.5 εκατοστα απο την μητρικη.Οι ανεμιστηρες θα μπουν απο επανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ευχαριστω και τους δυο σας για τις απαντησεις. Το ψυγειο μπαινει επανω ανετα. Εχει 8.5 εκατοστα απο την μητρικη.Οι ανεμιστηρες θα μπουν απο επανω. Τότε μάλλον το μπερδεύω το κουτί όπως και να έχει Hard tubing ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά σε περιορίζει πάρα πολύ στο αλλαγές hardware 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asderis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εχεις δικο αλλα δεν σκοπευω για τα επομενα δυο χρονια να αλλαξω κατι και γι'αυτο ειπα να βαλω hard tubes. Περιμενω και τις καινουργιες nvidia και εκλεισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εχεις δικο αλλα δεν σκοπευω για τα επομενα δυο χρονια να αλλαξω κατι και γι'αυτο ειπα να βαλω hard tubes. Περιμενω και τις καινουργιες nvidia και εκλεισα. Όπως και να έχει οτιδήποτε αλλαγή και να κάνεις θα πρέπει να αδιασεις το κύκλωμα αν βάλεις κανονικούς σωλήνες και μελετήσεις καλά της διαδρομές και υπολογίζεις σωστά τα ρακορ 45/90 μοίρες θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς να σε περιορίζει αν μακριά από εδώ κάτι σου τύχει και πρέπει να αφαιρέσεις hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Για πες μας τι χρωματα εχεις σκοπο να παιξεις ?θελεις να παιξεις με κατι κλασσικο σε fitting ασημενια η μαυρα η θα πας σε καποιο εχρωμο ?(μπλε κοκκινο η οτι αλλο βγαζουν) ? Βαζοντας 3πλο ψυγειο οποτε πας αναγκαστηκα σε κυλινδρικο ρεζερβουαρ μιας και σου κλεινει της 5.25 http://eworld.com.gr/products/page/627412652 αυτα τα χρειαζεσαι σιγουρα , προτιμω αυτο το ρεζερβουαρ καθαρα για της επιπλεον επιλογες στης εισοδους που εχει ν το ρακορ ειναι για να συνδεσεις μια και καλη το ρεζερβουαρ πανω στην αντλια χωρις εξτρα σωληνα Τωρα αν κατεληξες σε hard tubing τοτε πες μου τι χρωμα ρακορ θελεις για να σου προτεινω , βεβαια στο hard tubing αν θελεις να βγαλεις πολυ καλο αποτελεσμα ετοιμασου να πληρωσεις αρκετα λεφτα σε ρακορ , γωνιες και προεκτασεις Χρειαζεσαι σιγουρα ενα πιστολη θερμου αερα καθως και καλο ειναι να παρεις ενα bending kit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asderis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το θέμα θα είναι κόκκινο - μαύρο. Τα ρακορ θέλω να είναι μαύρα. Στο μέλλον θα μπει και δεύτερο ψυγείο για την κάρτα γραφικών. Πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει με μια αντλία και ένα ρεζερβουαρ. Πιστόλι θερμου αέρα έχω. Bending kit θα πάρω. Εχεις να μου προτείνεις κάποιους συγκεκριμενους σωλήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το θέμα θα είναι κόκκινο - μαύρο. Τα ρακορ θέλω να είναι μαύρα. Στο μέλλον θα μπει και δεύτερο ψυγείο για την κάρτα γραφικών. Πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει με μια αντλία και ένα ρεζερβουαρ. Πιστόλι θερμου αέρα έχω. Bending kit θα πάρω. Εχεις να μου προτείνεις κάποιους συγκεκριμενους σωλήνες; Όσες φορές δούλεψα για γνωστούς σχεδόν πάντα επερνα ότι έβρισκα διαθέσιμο ότι έχει στην ελληνική αγορά τι έχω δουλέψει χωρίς πρόβλημα Ξεκινά κοιτώντας τι έχει διαθέσιμο από σωλήνες (το eshop έχει αρκετή ποικιλία αλλά 4-7 για την παραγγελία), και μετά διαλέγεις ρακορ, Εγώ δουλεύω όπως έχει πει ο jaytwocents σε ένα video του περνω χοντρό σύρμα για να δω πως θα πάνε οι σωλήνες κάνω εκεί ακριβώς τις γωνίες που χρειάζομαι για να ξέρω τι μου γίνεται Συνήθως δουλεύω 10/12 mm σωλήνα για γνωστούς αλλά γενικότερα για κοίτα που δεν είναι για έκθεση η κάποιο διαγωνισμό προτιμώ /προτείνω λάστιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asderis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κοιταγα γι'αυτους Ειναι 5χ50 και σιγουρα ενας απο αυτους θα παει για πειραματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Να ξερεις ως που να βρεις ποση ωρα πρεπει να το ζεστανεις αποσταση το πιστολι απο σωληνα κτλ τον ενα θα τον φας σιγουρα , νομιζω ο dinosfan ειχε αναφερει οτι περνει απο καποιο μαγαζι αθηνα τους σωληνες πολυ πιο φτηνα αν θελεις καντου μια ερωτηση ,βλεπω και το eworld εχει διαφορα για 10/12 σωληνα αλλα αν δεν σου κανουν αυτα που εχει πολυ μεγαλη ποικιλια παιζει και στο eshop με αρκετες παραπανω επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα