Dagobert Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Sim cards pay as you go εχουν ολα τα off licence και τα super market..... 0.99p κοστιζουν, την βαζεις στο κινητο κανεις και ενα top up(διοτι δεν εχουν μεσα credits) και εισαι ετοιμος.... Oυτε registration, ουτε τιποτα.... Μονο οταν πας στους network providers (φυσικα καταστηματα) σου ζητανε id.... ειτε για pay as you go (οχι παντα) , ειτε για monthly contracts. Oσο για αυτο... απλα ΟΧΙ...... Νομίζω ούτε τα καταστήματα (τουλάχιστον οι μικροί πάροχοι) ζητάνε registration για pay as you go. Κακώς ασχοληθήκαμε. Το παιδί απλά ονειροβατεί.- 1
skotsezos2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? No offense αλλά όλος αυτός ο τρόπος/σκέψης γραφής, τα προβληματα που νομίζω πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, ή ας μην πιάσω το ότι θα πάρεις το πρόγραμμα κάποιου και θα το παρουσιάσεις σαν δικό σου, μου θυμίζει λυκειόπαιδο που λεει στους φίλους τι θα κάνει για να φύγει για το εξωτερικό. Το παιδί που είναι στην Αγγλία δέν το ξέρω και πολύ καλά αλλά θα τον ρωτήσω άμα μπορεί να με εξυπηρετήσει.. με το αζημείωτο φυσικά.. Ένας άλλος φίλος μου είπε να παραγγείλω μιά SIM κάρτα giffgaff.. αγγλική είναι αυτή? πρώτη φορά την ακούω.. Δέν είπα να πάρω το πρόγραμμα αλλου και να το πασάρω για δικό μου.. Είπα να πάρω το πρότζεκτ του να το φτιάξω και να το παρουσιάσω για δικό μου.. τη δική μου δουλειά θα δείξω.. Σιγά μήν ξεπέσω τόσο χαμηλά να κλέψω το κώδικα άλλου.. Δέν είμαι λυκειόπαιδο απλά τα γράφω γιατί ξέρω ότι υπάρχει πολύ πόνος εκεί έξω και θέλουν πολλοί να μεταναστευσουν.. και μοιράζομαι τις πληροφορίες που μαζεύω.. αλλά ορισμένους σας ενοχλεί τόση καλοσύνη ε?
Unabomber Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το παιδί που είναι στην Αγγλία δέν το ξέρω και πολύ καλά αλλά θα τον ρωτήσω άμα μπορεί να με εξυπηρετήσει.. με το αζημείωτο φυσικά.. Ένας άλλος φίλος μου είπε να παραγγείλω μιά SIM κάρτα giffgaff.. αγγλική είναι αυτή? πρώτη φορά την ακούω.. Yeap αγγλικη ειναι, στο network της O2.... Μονο με παραγγελια παιρνεις ουτως η αλλως Giffgaff..... αλλα Greece, χλωμο εως απιθανο να στελνει.... Οπως εγραψα και πιο πανω, ας παει ο φιλος σου σε ενα off licence ή σε ενα S/M και ας παρει μια pay as you go.
Backpacker Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όπως είπε και κάποιος πριν...ούτε μέχρι το αεροδρόμιο.
skotsezos2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γιατί να υποχρεώνομαι στον άλλο? θα πάρω μια giff gaff.. Ωραία πάει αυτο.. Ποιό γραφείο εύρεσης εργασίας στο UK είναι δημοφιλές και με λογικές τιμές? εκτός από το job center φυσικά που πρέπει να δηλώσεις και κατοικία.. Με σκοπό να μου βρεί μια όποιαδήποτε δουλειά για ξεκίνημα και να μπορώ να εγκατασταθώ εκεί.. γιατί έχω ακούσει ότι έχουν σφίξει τα πράγματα και θέλουν πιστοποιήσεις και οι μεγάλες εταιρίες θέλουν 6 μήνες προυπηρεσία στην Αγγλία.. προφανως σαν προσπάθεια να ανακόψουν τη μεταναστεύση στη χώρα.
Unabomber Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γιατί να υποχρεώνομαι στον άλλο? θα πάρω μια giff gaff.. Ωραία πάει αυτο.. Tι δεν καταλαβες απο αυτο που σου εγραψα ????? UK address θελει για να σου στειλουν την giffgaff.... Αναλογα με τι θες να ασχοληθεις.... εχει παααααααραααα πολλα.... το καθενα για διαφορετικο τομεα.... Δεν ειναι ενα για ολα τα επαγγελματα.... Ειπες οτι σπουδασες στο UK...... και δεν εχεις ιδεα πως κινουνται τα ''νηματα'' ? 1
Dagobert Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Tι δεν καταλαβες απο αυτο που σου εγραψα ????? UK address θελει για να σου στειλουν την giffgaff.... Αναλογα με τι θες να ασχοληθεις.... εχει παααααααραααα πολλα.... το καθενα για διαφορετικο τομεα.... Δεν ειναι ενα για ολα τα επαγγελματα.... Ειπες οτι σπουδασες στο UK...... και δεν εχεις ιδεα πως κινουνται τα ''νηματα'' ? Ημείς απλά τουρισμό κάναμε και μάθαμε τα βασικά. ΥΓ. Τα όνειρα δεν κοστίζουν. Όμως ο χρόνος είναι πολύτιμος.
skotsezos2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μιά κοπέλα θα μου δώσει links με καλά γραφεία εύρεσης εργασίας και εταιρίες στη Σκωτία.. μόλις μου τα στείλει θα τα ποστάρω εδώ να τα δείτε όποιος ενδιαφέρετε.. Τελικά στο UK κανένα μαγαζί δέν ζητάει ID για SIM κάρτα.. έτσι μου λένε από Αγγλία με βεβαιότητα.. Άν είναι έτσι τότε θα βάλω αγγελία.. όλο και κάποιος θα έχει να μου πουλήσει μιά.. άν και σπάζομαι τώρα γιατί είχα 3 της Orange και δέν μπορώ να τις βρώ στο υπόγειο.. τέλος παντων.. Οι συνεντεύξεις παίζουν ένα δίμηνο από τότε που στελνεις το βιογραφικό..
Unabomber Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Sim cards pay as you go εχουν ολα τα off licence και τα super market..... Οπως εγραψα και πιο πανω, ας παει ο φιλος σου σε ενα off licence ή σε ενα S/M και ας παρει μια pay as you go. Αμα δεν καταλαβαινεις και αυτα που σου γραφουμε, και αν ρωτας για το Tesco και για τις sim που ειναι τα πιο αστεια πραγματα που μπορεις ρωτησεις........ προφανως δεν εχεις ιδεα απο UK...... edit: γιατι εσβησες την ερωτηση περι Tesco και sim φιλτατε ? κριμα που δεν εκανα παραθεση....
skotsezos2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δέν θέλω να υποχρεώνομαι ειδικά σε άτομα που δέν γνωρίζω καλά.. να τον βάλω τον άλλο να μου αγοράσει SIM.. να μου αγοράσει voucher για top up.. να μου τη στείλει ταχυδρομικώς και να πληρώνει γραμματόσημα.. και να τον αγγαρεύω να μου δίνει τραπεζικό λογαριασμό για να του βάλω χρήματα.. να περιμένει να του έρθουν τα χρήματα 2-3 μέρες.. να χρεώνομαι και γώ επιπλέον όταν μπορώ να βρώ στην Ελλάδα..Αυτά που λέτε εσείς είναι αστεία μάλλον.. ασε που δέν ξέρατε ότι στην Αγγλία οι SIM δέν θέλουν ΙD.. λοιπόν δέν σας έχω καμιά εμπιστοσύνη.. και το στύλ που απαντάτε μονο.. ίσως φταίει η Αγγλία..
bilya Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 κάνεις τρολοθέμα για το uk κ λες οτι έχεις σπουδάσει εκεί όταν δεν ξέρεις απλά καθημερινά πράγματα (τα sm πουλάνε με το κιλό sim), μιλάς για πλουσιόπαιδα όταν δεν έχεις ιδέα πως μπορείς να σπουδάσεις εδώ (μάθε για την επόμενη φορά τι είναι το φοιτητικό δάνειο) και σου λένε για ιρλανδία κ λες οτι είναι σαν την ελλάδα όταν τα παιδιά εννοούν Β. ιρλανδία ( belfast κ λοιπά ). 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 εχεις σκεφτει και την εναλλακτικη της Ιρλανδιας; εχει αρκετες μεγαλες εταιριες το χωρου. εγω πριν φυγω εξωτερικο θεωρουσα το δουβλινο μια εξαιρετικη επιλογη. ειχα περασει και καποιες συνεντευξεις αλλα τελικα εκατσε πολυ καλη περιπτωση αλλου και εφυγα. Ήμουνα Δουβλίνο πριν ένα χρόνο. Οι μισθοί είναι καλοί, έχει μαζεμένες όλες τις μεγάλες εταιρίες (google, facebook, apple, κλπ, κλπ) λόγω πολύ χαμηλής φορολογίας (για τις εταιρίες!), Το Δουβλίνο πολύ όμορφο, και οι Ιρλανδοί δεν έχουν καμία σχέση με τους Άγγλους, είναι πιο έξω καρδιά λαός και γενικά είναι πιο κοντά σε εμάς (στην Ευρώπη τους αποκαλούν the Greeks of the North!). Στα αρνητικά, η Ιρλανδία και ειδικά το Δουβλίνο είναι πανάκριβο, το να βρεις να νοικιάσεις διαμέρισμα επίπονη διαδικασία και πολύ ακριβό (πχ 1 υπνοδωμάτιο, 45τμ, 1100+ ευρώ, εκτός και αν κάνεις share-συνηθίζεται πολύ), εφορία πολύ υψηλή (εμένα έφτανε το 55%), φαγητό ακριβό, ακριβά εισιτήρια για Ελλάδα. Ο καιρός είναι πολύ χειρότερος από την Αγγλία, δε ψιχαλίζει αλλά βρέχει σχεδόν κάθε μέρα, έχει υγρασία και κάνει κρύο δυνατό! Φαινομενικά παίρνεις ένα πολύ καλό μικτό μισθό αλλά στην πραγματικότητα μετά από εφορία-στέγαση, δε σου μένει κάτι αξιόλογο. Αξίζει μόνο για το CV σου να γράψεις ότι ήσουν στην τάδε εταιρία ή πανεπιστήμιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 κρίμα πάντως που μία από τις μοναδικές επιλογές ενός ατόμου τώρα πια είναι η αναγκαστική μετανάστευση...
babble tribe Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Tι δεν καταλαβες απο αυτο που σου εγραψα ????? UK address θελει για να σου στειλουν την giffgaff.... Αναλογα με τι θες να ασχοληθεις.... εχει παααααααραααα πολλα.... το καθενα για διαφορετικο τομεα.... Δεν ειναι ενα για ολα τα επαγγελματα.... Ειπες οτι σπουδασες στο UK...... και δεν εχεις ιδεα πως κινουνται τα ''νηματα'' ? στελνει κανονικα η giffgaff ελλαδα! με παραδοση το αργοτερο 7 ημέρες.
mrfan Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 στελνει κανονικα η giffgaff ελλαδα! με παραδοση το αργοτερο 7 ημέρες. Sorry αλλά άργησες λιγάκι... Έχει φτάσει Άγιο Δομίνικο ο topic starter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα