babis_89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας. Θέλω να αντιγράψω ένα DVD που έχω άλλα θέλω κάπως να το κλειδώσω ώστε να μην μπορεί κάποιος να το αντιγράψει μετά. Γίνεται αυτό? Αν ναι, πως? Χρησιμοποιώ το Nero 2014 για τέτοια δουλειά. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
kalodrei Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ναι , γινεται αν και ειναι ευκολο να τα ξεκλειδωσεις , δες το power disk lock, αν απλα θες να προστατευσεις τα αρχεια σου για να μπορεις να τα δεις μονο εσυ η καποιος που θελεις ,μπορεις να τα κανεις encrypted.
tarantules Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Gilisoft Secure Disk Creator Απ΄τα καλύτερα του είδους με AES 256-bit encryption
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αν το dvd περιέχει αρχεία για υπολογιστή μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αν όμως είναι dvd-video (που πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα είναι) και θέλεις να παίζει σε dvd players τότε δες τα παρακάτω... https://www.protect-software.com/en/solutions/video-dvd-copy-protection-overview/dvd-r-video-recordable-copy-protection/protect-burn-video-guide και https://www.youtube.com/watch?v=FWB43rhKTAE Δε ξέρω αν δουλεύουν, το 1ο έχει και trial. Πες μας εντυπώσεις αν τα δοκιμάσεις. Πάντως δεν καταφέρνουν να τα κλειδώσουν σωστά οι sony, wb, paramaount, universal κτλ και μιλάμε για budget με 13 ψηφία, θα τα καταφέρουμε εμείς τζάμπα;Μπορείς επίσης να πληρώσεις για να σου δημιουργήσουν έτοιμο κλειδωμένο dvd αλλά δε νομίζω να σε συμφέρει κάτι τέτοιο. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Υπαρχει και home-made πατεντα. Ποσα DVD θες να κανεις? Πολλα? Χρειαζεται ομως να εχεις το αρχικο υλικο, πριν το authoring
babis_89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Υπαρχει και home-made πατεντα. Ποσα DVD θες να κανεις? Πολλα? Χρειαζεται ομως να εχεις το αρχικο υλικο, πριν το authoring Θέλω 10 αντίγραφα να κάνω. το έχω το αρχικό υλικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα