Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγω τωρα δεν ξερω και ποιον να ακουσω! οτι σου ειπε ο σπυρος...τα κανεις και τα ξαναλεμε... και φανταζομαι εχεις καποιον να στο στησει το μηχανημα...
Ace Of Spades Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Κοιτα αφου προς το παρον κραταω κουτι , σκληρο και τροφοδοτικο . Εχω να βαλω τον ssd, τον επεξεργαστη και τις ram . Ram και ssd ειναι πολυ ευκολα. Και μητρικη μολις αποδυνδεσα την παλια πηγα εκανα μια βολτα να ξεχαστω και γυρισα και τα ξανατοποθετησα. Ολα κομπλε. Μονο ο επεξεργαστης με φοβιζει λιγο. (Ψυκτρα και ανεμιστηρακι εχει το κουτι ή θα χρειαστει να αγορασω )
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εχει ψυκτρα, δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα επιπλεον. Δες και 2-3 βιντεο pc building θα σε βοηθησουν να εξοικειωθεις.Τον επεξεργαστη μονο να τσεκαρεις να μπει με τη σωστη φορα (θα δεις τις εγκοπες οι οποιες πρεπει να ευθυγραμιζονται με τις αντιστοιχες εγκοπες του σοκετ) για να μην στραβωσεις τιποτα πινακια στη μητρικη και τρεχεις.
Ace Of Spades Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Θα τα καταφερω πιστευω αργα και προσεκτικα. Απο τις επιλογες μου σε μητρικες ολες εχουν την δυνατοτητα για αργοτερη αναβαθμιση? (Παιζει να σου εχω σπασει τα νευρα με τις ερωτησεις αλλα δεν πειραζει ) Αναβαθνιση εννοω να παω σε i5 ,να βαλω καμια καληη γραφικων με κανα 250 ,παραπανω ram και τα σχρτικα
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Θα τα καταφερω πιστευω αργα και προσεκτικα. Απο τις επιλογες μου σε μητρικες ολες εχουν την δυνατοτητα για αργοτερη αναβαθμιση? (Παιζει να σου εχω σπασει τα νευρα με τις ερωτησεις αλλα δεν πειραζει ) Αναβαθνιση εννοω να παω σε i5 ,να βαλω καμια καληη γραφικων με κανα 250 ,παραπανω ram και τα σχρτικα οτι θες κανεις μετα..κατσε να κανεις αυτα πρωτα και βλεπουμε... 1
Ace Of Spades Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ωραια . Τελευταια ερωτηση και δεν ξαναμιλαω υποστιρηζει ο επεξεργαστησ windows 7 ή 8 και πανω?
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ωραια . Τελευταια ερωτηση και δεν ξαναμιλαω υποστιρηζει ο επεξεργαστησ windows 7 ή 8 και πανω? ναι !! και καλυτερα βρες και κανα φιλο να στο στησει γενικα το μηχανημα να σου βαλει και windows και ολα κομπλε γιατι δε σε βλεπω καλα...
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Υποστηριζει και Windows 7 αν και θα σου προτεινα να βαλεις 10αρια, μπορεις να βαλεις οποιον επεξεργαστη θες για σοκετ 1151 και μνημη μπορεις να βαλεις αλλο ενα στικ των 8GB και να πας στα 16 οταν θελησεις παραπανω απο τα 8 (και 32GB μπορεις να βαλεις αλλα με δυο στικ των 16GB αλλα δεν θα σου χρειαστει) και φυσικα μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε καρτα γραφικων θες,
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Aπαράδεκτος. Κοντεύεις τα 500 μηνύματα,έχεις ρωτήσει τόσα πράγματα,και δεν έχεις μάθει τίποτα. Σταμάτα να προτείνεις ό,τι να 'ναι,κάποια στιγμή δε θα το δει κάποιος να σε μαζέψει,και θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου. Πεσ΄τα ρε 146 46 145(βαλε αλλον ενα 8μπιτο να εχεις ολοκληρωμενη ip name!) που εχει ρωτησει την παλαια και την καινη διαθηκη μαζι, του εχουμε πει τοσα και τοσα και στην τελικη παιρνει το τουφεκι του και οποιον παρει ο χαρος!!! Σορυ για το ξεκαρφωτο παιδια αλλα υπαρχει μεγαλη προϊστορια...
Ace Of Spades Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ναι !! και καλυτερα βρες και κανα φιλο να στο στησει γενικα το μηχανημα να σου βαλει και windows και ολα κομπλε γιατι δε σε βλεπω καλα... Καποιον θα βρω τουλαχιστον να επιβλεπει να εχω και γω την χαρα οτι το εφτιαξα μονος μου . 2
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καποιον θα βρω τουλαχιστον να επιβλεπει να εχω και γω την χαρα οτι το εφτιαξα μονος μου . Nα μην σε απασχολεί στο ελάχιστο,η διαδικασια είναι ευκολότερη και από lego με οδηγίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα