Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα παιρνω την μητρικη που ειπες στο πρωτο συστημα και τον επεξεργαστη και την μνημη αυτην που εχεις πει .βαζω για αρχη το τροφοδοτικο μου , τον σκληρο μου και το κουτι μου. Και μολις ξαναμαζεψω χρηματα σε 2 μηνες παιρνω κουτι και τροφοδοτικο. Και μετα ξαναμαζευω και συζηταμε για την καρτα γραφικων?

Και τον ssd ξεχασα

• Like 2
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τελειαα . Τον ssd σε ποιο σημειο προτινεις να τον παρω ? Και θα μπορει η μητρικη να υποστιριξει καο τον σκληρο και τον ssd μαζι ετσι?

Αα ωραια ωραια

Δημοσ.

Αν παρεις τον SSD απο τωρα θα εγκαταστησεις windows σε αυτον (αν βαλεις 240GB θα χωρεσει και τα περισσοτερα παιχνιδια) και δεν θα ξανασχοληθεις. Αν τον βαλεις αργοτερα θα πρεπει ειτε να κανεις κλωνο τον σκληρο σου στον SSD ειτε να ξαναπερασεις windows.

Η μητρικη σου εχει 4 SATA3 υποδοχες οποτε υποστηριζει μεχρι 4 δισκους (η 3 δισκους και ενα DVD)

• Like 2
Δημοσ.

Απο την αρχη θα τον παρω λοιπον και θα κανω ενα format στον σκληρο μου για να ειμαι και πιο ανετος γιατι δεν ειναι και πολυ στα καλα του . Τωρα θα δειξει αν θα τα χωρεσει τα καινουρια το παλιο μου κουτι αλλιως το παιρνω καινουργιο και αυτο τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα χωραει μια χαρα.
Για την ωρα και οσο εισαι χωρις εξωτερικη καρτα γραφικων δεν θα εχεις θεμα.
Απλα η καρτα γραφικων θα βγαζει πολλη θερμοκρασια και σε τοσο μικρο κουτι θα βραζει. 
Ξεκινα ετσι και οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις το τροφοδοτικο αλλαξε και το κουτι ωστε να εισαι ετοιμος να υποδεχτεις την καρτα γραφικων σε ενα σωστο χωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Τελεια . Ευχαριστω πολυ. Επειδη ειμαι νεος εδω το θεμα θα σβηστει για να μην χαθει το συστημα και αυτα?

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως μολις παρω τηνκαρτα γραφικων θα δω διαφορα μονο σε παιχνιδια ή και γενικα σε σελιδες στο ιντερνετ κτλπ?

Δημοσ.

μιτρικη εισαι εδω  επεξεργαστη εισαι εδω 

ραμ εισαι εδω κουτι εισαι εδω   τροφοδοτικο εισαι εδω  καρτα γραφικων εισαι εδω  ψυκτρα εισαι εδω 

optical drive εισαι εδω και απο δισκο εισαι εδω  Ace Of Spades

Με 100 ευρω περισσοτερα και πολυ κατωτερο συστημα θα ελεγα οτι το "εισαι αλλου" θα ταιριαζε παρισσοτερο.

• Like 4
Δημοσ.

Aπαράδεκτος.

Κοντεύεις τα 500 μηνύματα,έχεις ρωτήσει τόσα πράγματα,και δεν έχεις μάθει τίποτα.

Σταμάτα να προτείνεις ό,τι να 'ναι,κάποια στιγμή δε θα το δει κάποιος να σε μαζέψει,και θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...