Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω με σπυρο και περιμενο να δω τι αλλα πραγματα εχεις ακριβως μπας και γινεται καποια αλλαγη..

επισης να προσθεσω οτι σιγουρα αξιζει αυτο το κατι της εχτρα που θα πληρωσεις πανω απο τα 500ε για καπως καλυτερες επιλογες και ενα κουτι  γιατι μετα θα εχεις ενα πολυ καλυτερο και ολοκληρωμενο συστημα ....αλλα οκ αμα δε σε περνει με τπτ τοτε πας σε αυτα που σου ειπε και στο μελλον κανεις καποια αναβαθμιση...

α και βασικα οπωσδηποτε θα ελεγα να δωσεις 20ε παραπανω και να πας σε 240αρι ssd για 20ε διαφορα δεν αξιζει με τπτ ο 120αρης...

Δημοσ.

Οσον αφορα τον επεξεργαστη εκανα λαθος που ειπα i3 3.6 Ghz. Ειναι Intel Celeron J1800 2.41Ghz. Ο σκληρος δισκος ειναο 931GB.εχω μια Ddr3 4Gb 1600 1.5V (μοντελο συγκεκριμενα δεν ξερω που μπορω να το δω) το τροφοδοτικο ειναι turbo x 400Watt Value series,και μια μητρικη msi j1800I

Η μητρικη και ο επεξεργαστης εχουν ιδιο μοντελο δεν ξερω τι παιζει ακριβως

Δημοσ.

Οσον αφορα τον επεξεργαστη εκανα λαθος που ειπα i3 3.6 Ghz. Ειναι Intel Celeron J1800 2.41Ghz. Ο σκληρος δισκος ειναο 931GB.εχω μια Ddr3 4Gb 1600 1.5V (μοντελο συγκεκριμενα δεν ξερω που μπορω να το δω) το τροφοδοτικο ειναι turbo x 400Watt Value series,και μια μητρικη msi j1800I

Η μητρικη και ο επεξεργαστης εχουν ιδιο μοντελο δεν ξερω τι παιζει ακριβως

καλα επεξεργαστη μητρικη τα ξεχναμε.. :) ραμ εισαι σιγουρος οτι ειναι ddr3 1600 ? ας πουμε οτι ισως μπενει αν και μαλλον θα πας σε δδρ4 οποτε την πουλας αμα θες μαζι με τα υπολοιπα και οτι πιασουν...

και ο δισκος αποκλειεται να ειναι 931γβ ...αν μπορεις τραβα μια φωτογραφια κοντινη να διαβασουμε τι λεει και ανεβασε την εδω...

η βαλε το μοντελο ακριβως στο ιντερνετ να δεις ποιος ειναι...

πιθανον ομως οπως και ναχει θα μπορεις να τον βαλεις σαν δευτερο για χωρο οποτε ας πουμε οκ ο δισκος...

Δημοσ.

Ram και σκληρος εδω. Το τροφοδοτικο το κραταμε?

η ραμιτσα μια χαρα ειναι...το τροφοδοτικο θα περιμενεις να σου απαντησει ο σπυρος που τοχει καλυτερα το θεμα..

αν και θα σου πει μαλλον οχι γιατι δεν ειναι αξιολογα τροφοδοτικα αυτα...

το αλλο που δειχνεις ουτε και καταλαβα τι ειναι... :P

οπως και ναχει δες το συνολο του σπυρου ενα ενα τα πραγματα να δεις γενικα ...

και σκεψου χρηματικα αν εισαι οριο και τελος η αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω να γινει κατι καλυτερο στη συνθεση...

και οπως ειπα τα πραγματακια αυτα τα πουλας και οτι αρπαξεις που λενε 

Δημοσ.

Ο σκληρος ηταν αυτο που δεν καταλαβες :Ρ κοιτα εγω δεν θα τα παρω ολα μαζι . Θα βρω καποιο "συστημα" και θα μαζευω χρηματα κσι θα περνω σιγα σιγα τα κομματια. Αρα πιθανον απλα να αργησω ενα 3 παραπανω για να τον ολοκληρωσω . Υπαρχει καποια σειρα αγορα που πρεπει να προτιμησω ? (Πχ πρωτα σκληρο μετα επεξεργαστη ?)

Δημοσ.

Ο σκληρος ηταν αυτο που δεν καταλαβες :Ρ κοιτα εγω δεν θα τα παρω ολα μαζι . Θα βρω καποιο "συστημα" και θα μαζευω χρηματα κσι θα περνω σιγα σιγα τα κομματια. Αρα πιθανον απλα να αργησω ενα 3 παραπανω για να τον ολοκληρωσω . Υπαρχει καποια σειρα αγορα που πρεπει να προτιμησω ? (Πχ πρωτα σκληρο μετα επεξεργαστη ?)

τωρα δε ξερω τι εννοεις ακριβως ...αν λες να παρεις π.χ σημερα τη μητρικη και σε ενα μηνα τον επεξεργαστη ..ε οχι...

αμα ειναι θα μαζεψεις οτι λεφτα μπορεις και θα παρεις ενα μηχανημα μια και εξω...

αυτο που μπορεις να κανεις ομως ειναι σιγουρα να αφησεις την καρτα γραφικων για το τελος..γιατι δεν ειναι απαραιτητη για να εχεις pc να κανεις δουλεια σου...

Δημοσ.

Δηλαδη μπορει να ανοιγει βιντεο παιχνιδια κτλπ χωρις καρτα γραφικων?

Και αμα καταφερω και βαλω μερικα χρηματα παραπανω . Προτεινεις να τα ριξω ολα στην καρτα γραφικων ή να τα σπασω λιγο στο καθενα?

Δημοσ.

Δηλαδη μπορει να ανοιγει βιντεο παιχνιδια κτλπ χωρις καρτα γραφικων?

ναι βεβαια...ο ι3 που σου προτειναμε εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων...ενταξ δεν ειναι για να πεζεις assasin π,χ αλλα τεσπα για αρχη κανεις δουλεια σου μεχρι να παρεις μια καρτα...

Δημοσ.

Εδω παιζω με τον celeron εε δεν θα ειναι εστω και λιγο καλυτερος ο i3 :Ρ

κλασεις ανωτερος...αλλα αποφασισε πρωτα τι και πως και τι χρημα διαθετεις αμεσα για να το συζητησουμε ...

στον αερα τσαμπα κουβεντα γινεται αν δεν μπορεις να παρεις καποια η ολα απο αυτα...

γενικως θα ελεγα αφου ειναι ετσι τα πραγματα...

ξεκινας με κουτι τροφοδοτικο...

μητρικη επεξεργαστη ραμ

δισκο

και τελος οταν μπορεις βαζεις μια καρτα γραφικων αναλογως τα οικονομικα σου...

Δημοσ.

Αρα καταληγουμε στην συνθεση του σπυρου. Εχω δυο αποριες ακομα και τελειωσαμε. Οταν θα εχω και τον σκληρο και τον ssd που θα αποθηκευω τι?

Δημοσ.

Αρα καταληγουμε στην συνθεση του σπυρου. Εχω δυο αποριες ακομα και τελειωσαμε. Οταν θα εχω και τον σκληρο και τον ssd που θα αποθηκευω τι?

στον σσδ θα μπει το λειτουργικο και θα βαζεις και κανα δυο παιχνιδακια που εχουν μεγαλες απαιτησεις..

στον αλλο οτι αλλο θες + παιχνιδια χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις...

Δημοσ.

Νταξει λογικα θα το τραβηξω λιγο παραπανω κανα 40 ρι απλα θα τα παιρνω ανα μηνα καθε κομματι γιατι θα τον χτιζω σιγα σιγα

Δημοσ.

Νταξει λογικα θα το τραβηξω λιγο παραπανω κανα 40 ρι απλα θα τα παιρνω ανα μηνα καθε κομματι γιατι θα τον χτιζω σιγα σιγα

οχι ...να μαζεψεις λεφτα και μετα να παρεις συνολο ολα εκτος καρτα γραφικων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...